Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Ankieta

Jaki gatunek muzyki lubisz najbardziej?

Metal
    Muzyka Klasyczna
    Jazz
    Blues
    Rock
    Hip Hop
    Techno
    Pop
    Disco Polo
    Folk
    Celtic
    Punk
    Różne

Autor Wątek: Twój ulubiony gatunek muzyki - ankieta  (Przeczytany 2009 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Arcylisz

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Twój ulubiony gatunek muzyki - ankieta
    « dnia: Stycznia 16, 2008, 14:30:24 »
    Myślę, że pytanie proste i nikt nie będzie miał wątpliwości, co należy zrobić. Jeśli o czymś zapomniałem, to piszcie mi to na pw, a dodam nowe opcje.

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    Odp: Twój ulubiony gatunek muzyki - ankieta
    « Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 16, 2008, 14:59:30 »
    Imo ankieta jest bez sensu - chyba tylko ktos, kto nie ma wysublimowanego gustu muzycznego moze zaznaczyc tylko jedna wlasciwa opcje, w dodatku np. u mnie gusta zmieniaja sie co jakis czas. Teraz aktualnie slucham jednoczesnie metalu, klasycznej, psychodelic rock`a i punk rocka... i co ja mialbym niby wybrac? Wiec nie wybieram nic...

PS: no i co to za ignorancki podzial metalu? podgatunek podgatunkom nierowny, ja mam najwiekszy sentyment do viking i folk metalu, kiedys bardziej power i death.

No cóż, chciałem na początku zrobić większy podział, ale wyszło mi, że tych podgatunków techno jest kilka, metalu to natworzyłbym ze 20 i ankieta byłaby dla niektórych zbyt skomplikowana :/ Zrobiłem więc w "miarę" podstawowy podział

To techno to jakis gatunek?...
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 16, 2008, 15:32:49 wysłana przez [POD]J@$ON »

Offline Arcylisz

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #2 dnia: Stycznia 16, 2008, 15:02:11 »
    Po pierwsze, kto tu słucha disco polo? Przyznawać się. Po drugie
    Imo ankieta jest bez sensu - chyba tylko ktos, kto nie ma wysublimowanego gustu muzycznego moze zaznaczyc tylko jedna wlasciwa opcje, w dodatku np. u mnie gusta zmieniaja sie co jakis czas. Teraz aktualnie slucham jednoczesnie metalu, klasycznej, psychodelic rock`a i punk rocka... i co ja mialbym niby wybrac? Wiec nie wybieram nic...
    Dodałem więc opcję "różne" dla niezdecydowanych

Offline Misiumen

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #3 dnia: Stycznia 16, 2008, 15:29:47 »
    Wybralem Różne bo slucham i rocka, i grunge, i daft punka (dalej mam watpliwosci co do gatunku muzycznego), i rapu, i klasyki wiec to byla raczej jedyna dobra opcja xD

Techno to muzyka ludowa neandertalczykow, grana za pomoca 2 kokosow i kamienia.
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 16, 2008, 15:36:12 wysłana przez Misiumen »

Offline Kolba

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Ten który opowiada kretowi bajki do snu
    « Odpowiedź #4 dnia: Stycznia 16, 2008, 16:00:50 »
    Hmmm... a nie lepiej zrobić tą ankietę w temacie "Muzyka"? Nie rozumiem po co tworzyć kolejny temat skoro w tamtym mniej więcej o to samo chodzi...

Offline Puzonix

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Constable Hater
    « Odpowiedź #5 dnia: Stycznia 16, 2008, 16:46:29 »
    Bessęs.

1. A reggae? :/
    2. Celtic? pheew :f
    3. Skoro większość osób i tak zaznaczy różne, to po co ankieta? Nie możemy przyjąć, że każdy słucha różnej muzyki?

Tak wiec temat zamykam, a ankiete mozna zrobic w juz istniejacym temacie o muzyce, zreszta wystarczy sie tam chwile zakrecic zeby wiedziec kto czego slucha.
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 16, 2008, 17:36:21 wysłana przez [POD]J@$ON »