Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Line Battle  (Przeczytany 1293 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline shady

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Line Battle
    « dnia: Maja 05, 2011, 18:14:47 »
      Witam:)

Chciałbym się dowiedzieć o co chodzi z tymi bitwami liniowymi, czy trzeba być w klanie aby można było tak grać,
    Na jakich serverach odbywają się bitwy liniowe,i w ogóle nie rozumiem czemu ludzie kłucą się co do bitew liniowych.

Gdyby ktoś mógłby mi wytłumaczyć na czym to polega byłbym wdzięczny.

EDIT:Na filmiku z MM Batalion widziałem że mundury są ładniejsze i ogólnie lepsze tekstury i odgłosy broni nie wie ktoś czy to jest nowsza wersja czy starsza.

« Ostatnia zmiana: Maja 05, 2011, 18:51:31 wysłana przez shady »

了解敵人和自己的,可以打一百年仗是不是指的失敗

http://www.viva.org.pl

Mam nieregulaminowa i za wysoka sygnaturka, wiec ja ucieli

Offline SaddamKrK

• Użytkownik
    • Piwa: 59
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Line Battle
    « Odpowiedź #1 dnia: Maja 05, 2011, 23:17:33 »
    Poniedziałkowe bitwy liniowe są dla wszystkich chętnych, w tym właśnie dla niezrzeszonych graczy. Wystarczy być na TSie 22nd, na kanale Polishspeaking Company. Natomiast niedzielne, oraz te umawiane między regimentami są tylko dla graczy zrzeszonych. Bitwy niedzielne i poniedziałkowe odbywają się na osobnym serwerze MM_Official_Linebattle_Server, a reszta różnie (zazwyczaj na treningowych - MM_Official_Train_1, 2 lub 3).

Filmik został zrobiony na wersji bodajże "mm_waterloo", choć mogę się mylić. Jest to bardzo stara wersja moda.

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    Odp: Line Battle
    « Odpowiedź #2 dnia: Maja 06, 2011, 17:43:20 »
    Żartujesz? To jest wersja 0.1.3, wycofana w sierpniu zeszłego roku. Nie umywa się do wersji kolejnych, obecna jest o wiele lepsza.
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński