Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [DzikiePola][LKP] Lisowczycy Królestwa Polskiego  (Przeczytany 2499 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Konfederat

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    [DzikiePola][LKP] Lisowczycy Królestwa Polskiego
    « dnia: Maja 05, 2011, 16:04:40 »
    Witam.
    W imieniu gracza o nicku Apocalyps piszę te oto nowiny
    klan LKP, po wielu cieżkich dziejach , rozpadach , przeistoczeniach i kłótni wreszcie powraca na trawy dzikich pól
    klan LKP jest powszechnie znany , i lubiany, na naszym serwerze(hostowanym przez Apocalypsa) gra wielu Polaków, a także zaprzyjaznionych Rosjan z RF, Sich , Bratstvo
    Miło mi poinformować was drodzy gracze i forumowicze, że 1 z dowódców w starym LKP postanowił że tak wspaniały klan jak LKP powinien wkońcu na stałe powrócić.

Tak jak było to kiedyś w klanie nie ma rang ,przywódca klanu , wyznacza tylko 2 dowódców
    -Dowódca zaszczytnych , i budzących strach w przeciwniku łuczników konnych klanu LKP, których sława, rozbija się od jeziora Bajkał w Rosji , po Odrę w Polsce , a niedługo po wyjściu Patcha , nasi łucznicy konni bedą znani w całej Europie , a może nawet na świecie?
    -Dowódca piechoty strzeleckiej LKP, nasi strzelcy w starym LKP niestety nie dorównywali strzelcom z innych klanów , prawda jest taka że sparingi wygrywała nasza wspaniała konnica łucznicza, może po reaktywacji nowy team strzelców to zmieni?

Dowódcą kawalerii jest Apocalyps , jezdziec łuczniczy 1 klasy, to on wyszkolił całą konnicę LKP , a posada dowódcy piechoty strzeleckiej  jest wolna.
    Serdecznie zapraszamy na naszego team speaka    ts62.net-speak.pl   port 3310
    Także zapraszamy na nasz serwer!  jest on bardzo często online , przy okazji chciałem wspomnieć , że gramy także w min. Minecrafta(gdzie posiadamy własny , nielagujący serwer, w którym budujemy wspaniałe miasto!
    Pozdrawiamy i gorąco zapraszamy do wspólnej gry!

słowa Apocalypsa"Ja ze swojej strony chciałem podkreślić żę negocjujemy z SDP, abyśmy do nich dołączyli , my rozumiemy że stare sprawy niektórym nie pozwalają się z nami zjednać , my także czujemy do niektórych urazę , ale my potrafimy wybaczać!, Mam nadzieję żę kiedyś do 3 klanów w SDP , dojdzie także nasz, chciałem też podziękować Mikibarowi , okazał nam wielką pomoc, jeszcze raz dziękuję i zapraszam do naszego klanu!

Pozdrawiam The_Great_Hussar
    « Ostatnia zmiana: Marca 02, 2013, 20:43:00 wysłana przez Rome »
    add=Konfederrat][/url]