Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: runtime error oraz nie czyta mi tekstur  (Przeczytany 4998 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Szarik

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    runtime error oraz nie czyta mi tekstur
    « dnia: Maja 05, 2011, 11:16:20 »
    Witam panow oraz panie
    Mam oto taki problem z moim "Dzikie pola ogniem i mieczem" Kupilem go w sobote i od tamtej pory grac za bardzo nie moge oczywiscie mam najnowszego update.
    Moj problem polega na tym ze podczas gry np. ataku na jakas twierdze badz zamek (z miastem jeszcze nie wiem bo nie atakowalem) wyskakuje mi blad albo "runtime error" i pokazuje mi sciezke do aplikacji otwierajacej gre albo jest tez drugi blad ze nie chce mi czytac tekstur wiec rowniez mnie wyrzuca z gry co jest dosc frustrujace boniewaz w "warbandzie" nie spotkalem sie nigdy z takimi problemami.
    Moj komputer to itel core2 duo 2.40GHz 2.40GHz, karta graficzna to T8300, 4GB ramu 32-bitowy system, Vista, DirectX najnowszy.
    Z gory dziekuje za wszystkie pomocne rady co moge z tym zrobic.

Offline banan1025

• Użytkownik
    • pogromca Łukaszenki
    Odp: runtime error oraz nie czyta mi tekstur
    « Odpowiedź #1 dnia: Maja 05, 2011, 12:09:49 »
    Spróbuj zaznaczyć w konfiguracji opcję "Wczytaj tekstury na żądanie".
    "Komunizm pasuje tak do Polaków jak do krowy siodło"- Stalin
    "Chcecie zniszczyć Polaków? Dajcie im wolność!"- Otto von Bismarck
    "Pokój, jak prawie wszystkie sprawy tego świata ma swoją cenę, wysoką ale wymierną. My w Polsce nie znamy pokoju za wszelką cenę. Jest jedna tylko rzecz bezcenna w życiu ludzi narodów i państw. Tą rzeczą jest HONOR" - Józef Beck

Offline Szarik

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Maja 05, 2011, 13:48:24 »
    Mialem wlaczona te opcje caly czas wiec to nie tego wina ale dzieki za szybko odpowiedz. Moze ma ktos pomusl z tym drugim problemem z runtime error niby jest to wina bibliotek ale niestety instalacja nowych nic nie dala:(

Offline T_o_M

• Użytkownik

Offline Szarik

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Maja 06, 2011, 15:23:50 »
    Na chwile obecna pomoglo ale zobaczymy na jak dlugo dzieki wielkie za szybka pomoc.

Niestety po godzinie grania dalej mam ten sam problem:( i wywala mnie z gry no ale coz chyba bede musial przeinstalowac system moze to cos pomoze.
    « Ostatnia zmiana: Maja 06, 2011, 16:01:06 wysłana przez Szarik »

Offline T_o_M

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Maja 06, 2011, 16:35:02 »
    Też mam taki sam problem z KAMPANIĄ, wywala mnie, ale dałem to na Multi i nie wywala :P, Kampania to chyba OiM zwykłe będzie bardzo podobna, a OiM DP głownie dla Multi ;)

Offline Szarik

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Maja 13, 2011, 18:48:26 »
    Wlasnie znalazlem czas aby pograc w te gre mialem zamiar pograc on-line ale otoz mam kolejny problem poniewaz wyskakuje mi ze nie mam jakiegos modulu wyswietlla ze serwer jest na wersji 1.138 i wyswietla mi ze moj modul to 0.000 i nie mam zielonego pojecia co mam sciagnac abym mogl grac po sieci. Prosze o szybka odpowiedz

Offline Tykersky

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Maja 18, 2011, 13:21:44 »
    A ja mam ten sam bląd tyle ze w zwyklym OiM bez Dzikich pól i nie ma w opcjach Grafiki "Wczytaj tekstury na żądanie", co robic ?

Offline Jarus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Maja 18, 2011, 19:31:38 »
    Mam ten sam problem (Runtime error visual c++). Zrobilem wszystko to co ugóry zostało napisane... poprawiło się ale tylko na malych bitwach... nadal jak chce wejść do miasta (pospacerować) to mi wyskakuje błąd... oraz przy duzych bitwach... zwiększyłem już pamięć operacyjna ale to nic nie daje... da sie jeszcze coś zrobić?