Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Hattrick  (Przeczytany 1055 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Moczymord

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    Hattrick
    « dnia: Maja 03, 2011, 10:06:48 »
    Przeglądarkowy  menadżer piłkarski. Ma się własną drużynę w lidze rozgrywa się mecze, trenuje piłkarzy, ogólnie z drużyną można robić dość dużo.

Link- http://pl.hattrick.org/

Cytat: Opis
    Każdy zasługuje na swój własny klub piłkarski

Hattrick jest wyjątkową grą - internetowym menedżerem piłkarskim, i to darmowym. Możesz tutaj stworzyć swój własny klub piłkarski, zbudować drużynę marzeń i rywalizować z setkami tysięcy rzeczywistych ludzi z całego świata.

Obejmij własny klub - stale szukamy nowych talentów!
    Strategiczna gra menedżerska
    Hattrick jest piłkarską grą strategiczną - przechytrz swoich rywali na boisku, albo opracuj zwycięską strategię długoterminową. Hattrick to trwały świat gry wieloosobowej, który jest dostępny w sieci od 1997 roku!
    Prostota
    Łatwo jest rozpocząć przygodę z Hattrickiem, niczego nie trzeba pobierać, nie musisz być też stale zalogowany, aby odnosić sukcesy.
    Społeczność
    Społeczność jest ogromną częścią Hattricka. Zajrzyj na nasze ożywione fora i pozyskaj przyjaciół z całego świata.  

Filmik- http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JCTqGlK-iQY
    Zbyt wysoka sygnaturka została usunięta. Tak w ogóle 450 pixeli to chyba nowy rekord

Offline Trynithy

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    Odp: Hattrick
    « Odpowiedź #1 dnia: Maja 06, 2011, 19:49:44 »
    grałem jakoś 3 razy w pewnych odstępach czasu, gra mi się nudziała, ale wracałem.
    na początku nie mogłem pojąć jak zwiększyć ilość "gwiazdek", ale wszystko opanowalem , gra sie znudzila the end