Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Grafika  (Przeczytany 1146 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Szyder

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -1
    Grafika
    « dnia: Maja 02, 2011, 23:15:52 »
    Hey. Moją przygodę z Mount&blade zacząłem w 2009r z OIM. rok później doszedł warband, a w tym roku DP. Lofciam Warbanda, i wpadłem na to forum, i mysle, dlaczego by nie zrobić moda? Narazie bardzo amatorsko używane editory, dobre, ale to niesatysfakcjonujące w pełni. Mam wersje 1.314, a module system chyba do niej nie działa. Programowanie-praktycznie nic, taka tam amatorska zabawa w bat np. https://rapidshare.com/files/460309999/Kalkulator.exe kalkulator ;/
    A grafika- Boże *-*
    Oprócz paintowego gówna i gimpa nie miałem z niczym doczynienia, a talentu nie mam. Ściągnąłem tego wingsa i CZARNA MAGIA. Mogę prosić o jakąkolwiek pomoc np. w obsłudze togo czy info do której wersji warbanda działa module system? Z góry dziekuję
    Pozdr Szyder

Offline woyo-sensei

• Użytkownik
    • Piwa: 3
      • Wątek o modzie na oficjalnym forum TaleWorlds
    Odp: Grafika
    « Odpowiedź #1 dnia: Maja 03, 2011, 00:56:34 »
    Module System jest do takiej samej wersji, jak sama gra, czyli 1.134. I na pewno działa. Popatrz jeszcze raz na stronkę TW, na pewno znajdziesz.

Offline Szyder

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -1
    Odp: Grafika
    « Odpowiedź #2 dnia: Maja 03, 2011, 11:24:26 »
    Dzieki wielkie! Kiedyś najwidoczniej coś źle przeczytałem! Jak się ciesze! Kocham cie, za przekazanie wesołej nowiny xD xD xD