Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Witam (lepiej późno niż wcale)  (Przeczytany 2442 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    Witam (lepiej późno niż wcale)
    « dnia: Maja 02, 2011, 15:12:33 »
    Witam !
    Użytkownikiem tego forum jestem już dosyć długo, jednak nie miałem okazji się publicznie przywitac. Pora więc nadrobić zaległości :D
    Mam na imię Kamil. Mam 17 lat (rocznikowo) i uczęszczam do I klasy Ogólniaka. Mieszkam w województwię Śląskim, w niewielkim miasteczku koło Częstochowy, które nazywa się Zawiercie. Część osób zapewne zna takową mieścinę :D
    Coś więcej o sobie. No cóż !
    Interesuje sie historią, a najbardziej czasami starożytnego Rzymu, a jeszcze dokładniej powstaniami gladiatorów oraz czasami Rzeczpospolitej w XVII wieku. Jestem również fanem trylogii Sienkiewicza, a ulubionymi bohaterami są Onufry Zagłoba i Bohun.
    Jak wyżej wspomniałem, mam 17 lat. Jestem typowym nastolatkiem, lubiącym spotkania z równiesnikami, pobieganiem za piłką czy pójściem na imprezę. Omijam z daleka papierosy, których nie polecam, bo czasem się zapaliło (ale maluuuuutko).
    Z serią Mount and Blade mam do czynienia od wakacji w 2009 roku. Rok grałem w podstawkę (Mount and Blade). Potem, po premierze Warbanda, na początku przechodziłem singla na pirackiej kopii gry, jednak we wrześniu ubiegłego roku postanowiłem zakupić oryginał na steam i tak gram na multi w Warband do dziś. Również mam i gram w Ogniem i Mieczem Dzikie Pola. Oprócz tego lubię pograć w Call of Duty 4, Left 4 Dead 2 czy Team Fortress 2 :)

Dobrze, rozpisałem się. Mam nadzieję, że to pozwoli części z Was mnie bardziej poznać, chociaż wiadomo, człowieka się poznaje, przebywając z nim, a nie pisząc z nim przez komunikatory czy fora internetowe.

Pozdrawiam !

Offline Horace

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Witam (lepiej późno niż wcale)
    « Odpowiedź #1 dnia: Maja 02, 2011, 15:44:07 »
    Witam cię na forum ! :)

Offline Mus1c

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Radny klanu Polish Eagles
    « Odpowiedź #2 dnia: Maja 02, 2011, 15:45:52 »
    Witam cię na forum!

" - A więc niech zwycięży lepszy - zawołał szyderczo Deparnieux, a tym razem Halt odezwał się:
    - Owszem, zamierzam zwyciężyć." - cytat z książki Zwiadowcy

Jednostka pola powierzchni w Warbandzie?
    (click to show/hide)

Offline Szyder

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #3 dnia: Maja 02, 2011, 23:18:15 »
    Nie spamujcię :P

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Stycznia 12, 2012, 18:57:45 »
    Hej !
    W temacie Zumbagiego napisałem, że chyba postąpie podobnie jak on. I tak też robie !
    Podobnie jak on, żegnam sie z Warbandem raz na zawsze ! Zacząłem grać od września 2010 roku i tak do dnia dzisiejszego umilałem sobie czas przy tej gierce. Steam nabił mi ponad 2700h, czyli, grałem okazyjnie ;) Jednak, 18tka rocznikowa na karku, pora najwyższa się ogarnąć i "przyczyne ślepoty" (czyt. komputer) odstawić na bok. I nie mówie tu o spirytusie, którego i tak nie pije, lecz o WB :)
    Cóż mogę powiedzieć o scenie Warband? Hmm... porównując ją do drugiej i trzeciej sceny, które obserwowałem jakiś czas temu (scena UT2k4 i CoD4) mogę porównać, że lud WB wypada najgorzej. Dużo spinaczy, ale i dzieciaków. A szkoda. Napewno, będę mile wspominał tą grę i kilka(dziesiąt) osób. Nie mam zamiaru dziękować indywidualnie każdej osobie, gdyż zajęło by mi to sporo czasu. Napewno najmilej z WB będę kojarzyć osoby, z którymi spędziłem większość czasu i mam z nimi dobry kontakt do dziś. Dla przykładu, jest to kilka osób z IPL, Sarrdakinu i PE z Lygryssem na czele. Również Sarrdakin i PE będę najmilej wspominał jako klany, w których miałem okazje być :)
    A tym czasem, Ja i WB to już zamknięty rozdział mojego życia. Na DP czasem można mnie będzie spotkać, ale nie jakoś często ;)
    Tak więc pozdrawiam starych i nowych wyjadaczy Warbanda, hejterów i cały lud tawerny oraz osoby, które nie utożsamiaja się z tym serwisem. Do zobaczenia Do usłyszenia, Do napisania na steam ;)
    Papatki !
    Kamillo

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    • Piwa: 162
    « Odpowiedź #5 dnia: Stycznia 12, 2012, 22:31:49 »
    No cóż, nie mam czasu by się rozpisać więc krótko : Powodzenia stary!

Offline soner

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 150
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #6 dnia: Stycznia 12, 2012, 22:36:47 »
    "Jednak, 18tka rocznikowa na karku, pora najwyższa się ogarnąć" 18 i juz takie 'powazne' kroki? :O Toc Ty przeciez gowniarz jestes jeszcze :)
    ~Już Cię nie rozumie liżę komuż dupę ale jestem arogancki.Zastawienie wyrazów podobne do tego Jaś jest wysoki ale trochę niski. - acoaco122

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Stycznia 12, 2012, 22:41:12 »
    "Jednak, 18tka rocznikowa na karku, pora najwyższa się ogarnąć" 18 i juz takie 'powazne' kroki? :O Toc Ty przeciez gowniarz jestes jeszcze :)
    Należy rozpoczynać od małych kroczków :P

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #8 dnia: Stycznia 12, 2012, 22:47:28 »
    I tak wrócisz Kamillo...wszyscy w końcu wracają...

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline soner

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 150
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #9 dnia: Stycznia 12, 2012, 22:58:34 »
    Należy rozpoczynać od małych kroczków :P
    E tam, korzystaj poki mozesz i graj poki mozesz, z czasem zycie samo ograniczy Twoj wolny czas, wiec nie ma sensu samemu rezygnowac z czegokolwiek, bo tylko ma sie skonczone 18. No, to nie pie*dol i usun poprzedni post :)
    ~Już Cię nie rozumie liżę komuż dupę ale jestem arogancki.Zastawienie wyrazów podobne do tego Jaś jest wysoki ale trochę niski. - acoaco122

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    « Odpowiedź #10 dnia: Stycznia 21, 2012, 21:42:11 »
    I tak wrócisz Kamillo...wszyscy w końcu wracają...
    Miałeś racje Argaleb :) Długo to nie wytrzymałem :(