Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: MM Battalion problem  (Przeczytany 1388 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline shady

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    MM Battalion problem
    « dnia: Maja 01, 2011, 11:18:52 »
    Czesc wszystkim

Mam problem z modem MM Battalion, otóż gdy wchodzę na serwer gram przez chwile i wywala mnie do pulpitu.
    Dawniej czegoś takiego nie miałem zaczeło się od wczoraj.

Mógłby mi ktoś pomóc.

了解敵人和自己的,可以打一百年仗是不是指的失敗

http://www.viva.org.pl

Mam nieregulaminowa i za wysoka sygnaturka, wiec ja ucieli

Offline Chwalimir

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: MM Battalion problem
    « Odpowiedź #1 dnia: Maja 01, 2011, 16:37:26 »
    Chyba nie ten dział ;p A wywala z jakimś konkretnym błędem?

Offline shady

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #2 dnia: Maja 02, 2011, 13:24:07 »
    nie po prostu gram na serwerze przez jakies 7 minut i ,trach wywala do pulpitu.

了解敵人和自己的,可以打一百年仗是不是指的失敗

http://www.viva.org.pl

Mam nieregulaminowa i za wysoka sygnaturka, wiec ja ucieli

Offline AronPL

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #3 dnia: Maja 05, 2011, 22:28:34 »
    Hej właściwie wiemy, że nie ten dział, ale w sumie po co robić nowy temat. Otóż ja również mam ten błąd podczas rozgrywki często obraz zacina się jedyną możliwością jest wyjście do pulpitu czasem wyskakuje komunikat jednak bardzo rzadko. Nie wiem co robić zrobiłem reinstall i nic problem natarczywie wraca. Kiedy wyskoczy komunikat postaram się przepisać jego treść, albo zrobić jego fotkę. Proszę was o pomoc z góry dziękuję.
    Zapoznaj się z informacją w regulaminie na temat wysokości sygnaturki. // Kalpokor

Offline Trynithy

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #4 dnia: Lipca 02, 2011, 16:01:36 »
    Hej właściwie wiemy, że nie ten dział, ale w sumie po co robić nowy temat. Otóż ja również mam ten błąd podczas rozgrywki często obraz zacina się jedyną możliwością jest wyjście do pulpitu czasem wyskakuje komunikat jednak bardzo rzadko. Nie wiem co robić zrobiłem reinstall i nic problem natarczywie wraca. Kiedy wyskoczy komunikat postaram się przepisać jego treść, albo zrobić jego fotkę. Proszę was o pomoc z góry dziękuję.

Może spróbuj ustawić detale na minimum. Crashowanie modów to normalna sprawa