Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Misja wytrop Bandytów  (Przeczytany 9090 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Barbosch

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Misja wytrop Bandytów
    « dnia: Kwietnia 30, 2011, 22:02:47 »
    Dostałem od mistrza gildii Curaw to zadanie... i kupa ;/ gdzie ja mam znaleźć korsarzy których on mi kazał wyrżnać w pień? nawet włączyłem kod ctrl + t i nigdzie ich nie ma... W sumie to powinni być zaznaczeni na fioletowo?

Offline Damonowski

• Użytkownik
    Odp: Misja wytrop Bandytów
    « Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 30, 2011, 22:46:45 »
    Tak, powinni być zaznaczeni ale na niebiesko. Musisz szukać, a jak nie znajdziesz to może ktoś inny już ich zabił
    Miecz przeznaczenia ma dwa ostrze. Jednym jest człowiek a drugim ... jest śmierć

Offline Barbosch

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 30, 2011, 23:02:23 »
    Tak, powinni być zaznaczeni ale na niebiesko. Musisz szukać, a jak nie znajdziesz to może ktoś inny już ich zabił
    A jak ktoś ich zabił to co wtedy? ;/ misja nieudana?

Offline Vodka

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Kwietnia 30, 2011, 23:13:51 »
    Chodzi tutaj o misję początkową ? tzn. wytrop kolesi którzy porwali brata kupca ?

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #4 dnia: Kwietnia 30, 2011, 23:21:39 »
    Nieee.... tu pewnie chodzi o misje od np. krola, aby wyropic korsarzy, jesli mowa o krolestwie Nordow. Swadia ma lesnych rabisiow, a Rhodocy gorskich bandytow.
    Co do tematu, samych korsarzy szukaj przy granicy Nordow z Veagirami od strony morza. Oni są tam, pomiędzy gorami, a teranmi pokrytymi sniegiem, blisko (tu moge sie mylic) Rivacheg. W kazdym razie, chodzi mi o miasto Veagirow, znajdujace sie najblizej granicy z Nordami, nie przechodzac przez zadne mosty itd. Trop ich, trop i w pewnym momencie znajdziesz kryjowke (blisko morza, blizej wspomnianych gór).

Offline Barbosch

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Maja 01, 2011, 00:05:09 »
    Nieee.... tu pewnie chodzi o misje od np. krola, aby wyropic korsarzy, jesli mowa o krolestwie Nordow. Swadia ma lesnych rabisiow, a Rhodocy gorskich bandytow.
    Co do tematu, samych korsarzy szukaj przy granicy Nordow z Veagirami od strony morza. Oni są tam, pomiędzy gorami, a teranmi pokrytymi sniegiem, blisko (tu moge sie mylic) Rivacheg. W kazdym razie, chodzi mi o miasto Veagirow, znajdujace sie najblizej granicy z Nordami, nie przechodzac przez zadne mosty itd. Trop ich, trop i w pewnym momencie znajdziesz kryjowke (blisko morza, blizej wspomnianych gór).
    Dostałem misję od mistrza gildii z miasta Curaw od Królestwa Vaegirów. Mam wytropić korsarzy niedaleko miasta Curaw , więc Rivacheg (chyba) nie wchodzi w grę... I chyba nie chodzi o znalezienie kryjówki? Mylę sie?
    Edit: misja wykonana. Tak jak myślałem, te cudaki wdały się w bitwę z wieśniakami na jakimś wypizdowie i dlatego ich nie widziałem. Żeby rozwiać wątpliwości, w misji chodziło o rozwalenie grupy korsarzy poruszających się po mapie, nie w kryjówce :) Dzięki wszystkim za pomoc.
    « Ostatnia zmiana: Maja 01, 2011, 12:00:25 wysłana przez Barbosch »