Żaden admin, to raz. Raptem kilka osób zna hasło adminstratora do serwera tawerny i zapewniam, że żadnego z nich tam nie było, nawet gdyby był to co?
Dwa, jak cudem wpadłeś na pomysł przerobienia screena do formatu bmp xd. Trzy, po kiego grzyba założyłeś ten temat?
Skakanie po dachach do których nie prowadzi jakaś drabinka itp. uznawane jest za glitch, a jak wejść na tamten dach to sam nawet nie wiem xd, zresztą kiepska to miejscówka.
PS Więcej tam nie właź bo wylecisz z każdego innego serwera :P
edit. Chłopie napisałem, że tam nie było żadnego admina, od jakiegoś czasu screeny z WB zapisywane są do formatu jpg, chyba, że używasz jakiegoś innego programu typu xfire, mniejsza o to. Nie próbuj uszczypliwy bo to nie ja wpadam na forum z powodu jednego kolesia który używa glitcha i nie ja szastam zrzutami ekranu dachu budynku. W takiej sytuacji robi się głosowanie na wyrzucenie gracza z serwera jeżeli nie reaguje na upomnienia, to przeważnie daje do myślenia. Tutaj sprawiedliwości w tej sprawie nie znajdziesz, bo to pierdoła z której co najwyżej można się pośmiać, tym bardziej jeżeli to było prawie godzinę po fakcie, gdyby admin był na serwerze to pewnie by zareagował stosownie do sytuacji. Niestety taka sytuacja nie miała miejsca, skąd o tym wiem to już nie powinno Ciebie interesować. Takie sytuacje zdarzają się często, ich szkodliwość znikoma, więc tym bardziej nie widzę sensu w zakładaniu tutaj tego tematu. Miałem tylko sprostować informację na temat rzekomej obecności administratora serwera, a że temat głupi :P to nie mogłem się powstrzymać przed drobnymi komentarzami :P.
Miłego wieczoru,
Dalhi.