Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][GSE] Green Street Elite  (Przeczytany 31506 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline karlak111

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Jack_Daniels, kiedyś Fatality
    Odp: [Native][GSE] Green Street Elite
    « Odpowiedź #165 dnia: Czerwca 23, 2011, 13:57:55 »
    1) Od dzisiaj obowiązują nowe rangi:

_Gse_nick - rekrut

_GsE_nick - paź

_GSE_nick - klanowicz

_GSE_nick_Of - oficer

2) Mamy nowego lidera - Pysio14

3) Mamy nowego emisariusza - Yoda2630

Offline Adiq

• Użytkownik
    « Odpowiedź #166 dnia: Czerwca 23, 2011, 20:18:24 »
    Dokładnie, pomimo adiq twoich "twardych dowodów" :-) pamiętam jak trolowales i mnie również nie raz tk-owales bo byles na swoim serwerze, a wiec nie rób z siebie takiego niewiniatka

To pokaż mi screeny jak cię tk-owałem i trollowałem na swoim serwerze. Jeśli mnie nie lubisz powiedz mi to, a nie kłamiesz na mój temat, bo taka sytuacja się nie zdarzyła, więc nie broń gse, gdyż chyba sam widziałeś te screeny jak mnie tk-owali na moim serwie.
    Jeszcze jedno, proszę o nie podszywanie się pode mnie i Jokera, bo już jedna osoba dostała za to perma.

Offline Krzyn

• Użytkownik
    « Odpowiedź #167 dnia: Czerwca 23, 2011, 21:06:10 »
    Adiq nie rób tu śmietniska na swoje brudy.

Jak tak nas nienawidzisz po prostu nie wchodz na tą stronę, a zostałeś wywalony ,bo jak raz cię przez przypadek walnąłem cały czas mnie zabijałeś (innych też i nie zaprzeczaj) - więc się nie dziw z powodu twojego wyrzucenia.

Offline Kolaczow

• Użytkownik
    • Ja stawiam Ty płacisz!
    « Odpowiedź #168 dnia: Czerwca 23, 2011, 21:48:19 »
    Radzę wam skończyć te szczeniackie kłótnie. Bo wam temat zamkną i będziecie jak my 2 tygodnie czekać. Adiq i lepiej daj sobie spokój z GSE zostałeś z niego wywalony czego jeszcze chcesz?

Offline eRRoR13

• Użytkownik
    • Piwa: 15
    « Odpowiedź #169 dnia: Czerwca 24, 2011, 15:07:38 »
    Dziękuję za perma, którego mi dałeś fatality bez powodu.

Wiem, że Adiq napisał tego posta już dawno temu, ale dawno nie przeglądałem tawerny... Adiq chyba nie zaprzeczysz, że biłeś mnie na serwerze GSE (jak byłem z tobą, żebyś się nie przyczepił)? Niestety, nie mam screenów, gdyż byłem wtedy na koniu i odjechałem. Może sobie przypominasz: Ref_eRRoR.

EDIT: przyznaję, że oddałem Adiqowi po tym jak mnie uderzył.
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 24, 2011, 22:13:54 wysłana przez eRRoR13 »

02:24 - Woj~sellingmercgold: ty idz lepiej pushuje czołgi z bułatem xd
    02:24 - Woj~sellingmercgold: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

<23:23:19> "Woj" pokes you: nie chce z tobą już rywalizować wystarczająco się zbłazniłem chce tylko nauczyć się dobrze chodzić

Offline eRRoR13

• Użytkownik
    « Odpowiedź #170 dnia: Czerwca 24, 2011, 22:18:32 »
    Chciałem Wam powiedzieć, że niektórzy niepotrzebnie czepiają się Fatalitieo. Ja byłem świadkiem trzech pernamentnych banów i uważam, że były zasłużone. Po pierwsze Adiq za tk. W sumie ja bym go kicknął, ale... Po drugie pan Goku, za opublikowanie tych dawnych zdjęć Fatalitiego. A po trzecie jeden z członków PE (zapomniałem nicku) powiedział coś niemiłego na temat wyglądu Fatalitiego na tych zdjęciach. Więc nie dziwcie się, że dostajecie bany, ponieważ człowiek po takich doznaniach może być przewrażliwiony.

<23:23:19> "Woj" pokes you: nie chce z tobą już rywalizować wystarczająco się zbłazniłem chce tylko nauczyć się dobrze chodzić

Offline Jagielon

• Użytkownik
    • I tak Cie dopadnę!
    « Odpowiedź #171 dnia: Czerwca 24, 2011, 22:33:48 »
    W 100% zgadzam sie z kolegą powyżej, fakt fatality rozdaje często Bany, ale są one zasłużone, często jest sytuacja ze wbija gróbka z klanu xxx pod innymi nickami i wyzywają albo HF albo GSE jak widza, lub po prostu TK, sądzę ze GSE jak HF wie co to za klan wiec nie ma sensu o nim pisać.

Ogólnie muszę powiedzeń ze te nowe GSE jest całkiem inne od tego starego, oczywiscie w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Oby tak dalej panowie!!

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #172 dnia: Czerwca 25, 2011, 00:28:31 »
    Adiq, nie lubię cię, ale nie mam żadnych screenów jak mnie tk-owales, to było za czasów starego GSE, a tamtych screenów juz nie mam. Myślę ze sam dobrze wiesz o co mi chodzi a tu macisz by nie doznac uszczerbku na "reputacji" , wiem jaki był z ciebie trol w tamtych czasach, teraz nie wiem jak grasz ale z zachowania w tym temacie wnioskuje ze nic sie nie zmieniłeś, a GSE bez ciebie i tobie podobnych to zupełnie inny i dużo lepszy klan, co widać na pierwszy rzut oka. Gra sie tam przyjemnie a ich serwer mam w ulubionych a bany Fatalitiego w pełni popieram.
    (click to show/hide)

Offline karlak111

• Użytkownik
    • Jack_Daniels, kiedyś Fatality
    « Odpowiedź #173 dnia: Czerwca 25, 2011, 09:47:01 »
    1) Od dzisiaj obowiązują nowe rangi:

_Gse_nick - rekrut

_GsE_nick - paź

_GSE_nick - klanowicz

_GSE_nick_Of - oficer

2) Mamy nowego lidera - Pysio14

3) Mamy nowego emisariusza - Yoda2630

Chciałbym napisać sprostowanie do powyższego postu. Napisałem, że nowym liderem klanu jest Pysio14. Nie, on został 3 liderem wraz ze mną i Mus1ciem a więc teraz jest trzech liderów.

Pozdrawiam

PS. Dzięki za miłe słowa

Offline Joker1997

• Użytkownik
    « Odpowiedź #174 dnia: Czerwca 25, 2011, 09:59:46 »
    Jeżeli chodzi o temat Adiq'a został on wybrany przeze mnie współzałożycielem HF i nie mam mu nic do zarzucenia. Jest spoko, jest ogarnięty i dość dobrze gra. Osoby, które go wyzywają po prostu go dobrze nie znają, a to że ma uraz do nie których klanów to już inna historia. Czasami przesadza jak ktoś go wkurza, ale stara się być opanowany. Sam kiedyś myślałem że, rozwala klany itd. Ale się myliłem. Ja osobiście nie żałuje, że wybrałem go współzałożycielem. Jeżeli chodzi o jego zachowanie, tk i trolowanie czy jak wy to tam nazywacie, to ja jestem w pełni za Adiq'iem, który wg mnie albo bardzo się zmienił albo go po prostu nie znałem.

Pozdrawiam JokeR

Offline eRRoR13

• Użytkownik
    « Odpowiedź #175 dnia: Czerwca 25, 2011, 11:25:41 »
    Nie zauważyłem, żeby ktoś przezywał Adiqa. Przyznaję, że sam kiedyś myślałem, że Adiq jest jedną z osób, które niszczą klany. Skoro Joker myśli inaczej, to zapewne on ma rację, ponieważ jest z nim w klanie i zna go lepiej. Pamiętam, że koledzy z jego otoczenia (nie będę wymieniał nicków) sami namawiali osoby do odchodzenia z GSE, więc rzeczywiście nie wiem, czy Adiqa należy również za to winić.

Offline Jarsuss

• Użytkownik
    • Pamiętajcie najważniejsza jest zaprawa :P
    « Odpowiedź #176 dnia: Czerwca 25, 2011, 18:39:53 »
    Tyle razy już mówiono, żeby takie tematy omawiać na własnych forach, a wy dalej to ciągniecie, wkońcu wam zamknął ten temat.
    HITMEN CLAN www.hitmen.tnb.pl

Offline Sancho_Pancha

• Użytkownik
    « Odpowiedź #177 dnia: Czerwca 25, 2011, 21:39:53 »
    Jeszcze wracając do starej kłótni , 1 ale to 1-wszy raz przyznaję rację Fatalitiemu . Adiq nie raz przesadzał np. Wyrzucił mnie ze swojego serwera bo ztkowałem  kolesia który obrażał moją rodzinę .. Po przeczytaniu wszystkich komentarzy , też stwierdzam że są to bany zasłużone i w 100 % nie powinny one być zdjęte .
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline Adiq

• Użytkownik
    « Odpowiedź #178 dnia: Czerwca 26, 2011, 14:59:49 »
    Jeszcze wracając do starej kłótni , 1 ale to 1-wszy raz przyznaję rację Fatalitiemu . Adiq nie raz przesadzał np. Wyrzucił mnie ze swojego serwera bo ztkowałem  kolesia który obrażał moją rodzinę .. Po przeczytaniu wszystkich komentarzy , też stwierdzam że są to bany zasłużone i w 100 % nie powinny one być zdjęte .

Powinieneś się cieszyć, że dałem ci kicka, a nie bana, bo za tk zazwyczaj banuję, a obrażania twojej rodziny na czacie gry nie widziałem. 

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #179 dnia: Czerwca 26, 2011, 16:04:37 »
    Z tego co piszesz wnioskuje ze wielu rzeczy nie widziałeś, nie robiłeś
    (click to show/hide)