Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][GSE] Green Street Elite  (Przeczytany 31595 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Jarsuss

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Pamiętajcie najważniejsza jest zaprawa :P
    Odp: [Native][GSE] Green Street Elite
    « Odpowiedź #135 dnia: Czerwca 19, 2011, 20:51:47 »
    No no widze, że VG lepiej sobie poczyna, coraz większe zgranie widać i efekty widać. Myślałem, że wynik będzie bardziej wyrównany.
    HITMEN CLAN www.hitmen.tnb.pl

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #136 dnia: Czerwca 19, 2011, 20:55:03 »
    No i fantastycznie ! 19:1, świetna robota chłopaki ! Liczyłem na Was !

Offline karlak111

• Użytkownik
    • Jack_Daniels, kiedyś Fatality
    « Odpowiedź #137 dnia: Czerwca 19, 2011, 20:56:43 »
    Chłopaki chyba się zapedziliscie. Było to sparing nieoficjalny bez ogłaszania wyniku, a wy coś tutaj piszecie? Chyba wam się cos pomyliło. Spar miał być rozegrany za tydzień. Oprócz 3 osób grały osoby z drugeiego albo z trzeciego składu. Żenada, na prawdę. Jesteście nieodpowiedzialni

Offline Mus1c

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Radny klanu Polish Eagles
    « Odpowiedź #138 dnia: Czerwca 19, 2011, 21:07:29 »
    Nie no ja nie pojmuje was nie dość że o sparingu dowiedzieliśmy się 30 minut przed meczem to wy jeszcze ogłośiliście wynik.
    Po pierwsze na stronie od tygodnia mamy ogłoszenie na sparing za tydzień w niedziele o 19 NIEOFICJALNy.
    I tak zgodziliśmy się zagrać drugim składem trening.

" - A więc niech zwycięży lepszy - zawołał szyderczo Deparnieux, a tym razem Halt odezwał się:
    - Owszem, zamierzam zwyciężyć." - cytat z książki Zwiadowcy

Jednostka pola powierzchni w Warbandzie?
    (click to show/hide)

Offline Apollo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #139 dnia: Czerwca 19, 2011, 21:08:17 »
    O sparingu większość naszych graczy (w tym ja) dowiedziała się wczoraj bądź nawet dzisiaj, więc dziwi mnie fakt, że teraz wychodzicie z takim terminem ("za tydzień"), zwłaszcza, że dzisiaj po północy dostałem dwie wiadomości od klanowiczów w stylu: "jutro spar z gse", gdyby mecz był rzeczywiście później to chyba nie robiliby sobie kłopotu ściąganiem mnie w trakcie sesji. Ponadto przed meczem nasz klanowicz Gryczanka ustalił z wami, że wynik będziemy mogli podać do wiadomości publicznej, cóż, wtedy jeszcze nie wiedzieliśmy jak mecz się skończy...

Nie chcemy problemów zatem usuwam zamieszczony wcześniej wynik. Jeżeli odczuwacie taką potrzebę to jesteśmy gotowi na rewanż. Tym razem jednak proszę o uzgadnianie terminu ze mną przy użyciu prywatnej wiadomości na tym forum.

A.
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 19, 2011, 21:11:22 wysłana przez Apollo »

Offline Gryczanka

• Użytkownik
    « Odpowiedź #140 dnia: Czerwca 19, 2011, 21:11:38 »
    Ciekawe ponieważ ja Gryczanka rozmawiałem i pisałem z GeForce sprawa inaczej się miała co do waszego składu. Rozmawialiśmy o terminie i też skonsultował się z waszymi ludźmi i zgodziliście się na dzisiejszą sobotę na godzinę 18.00. Przenieśmy nawet sparing na godzinę 19.00 z waszego powodu czy tak źle zabraliśmy się do tego zadania? Dla ugruntowania tych słów wysyłam kawałek rozmowy więcej nie wyśle ponieważ nie spodziewałem się iż zaistnieje taka sytuacja i usunąłem ostatni post http://img687.imageshack.us/img687/2682/gse123.png niestety trzeba sobie przybliżyć Ctrl+środkowy przycisk myszy
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 19, 2011, 21:26:28 wysłana przez Gryczanka »

Offline karlak111

• Użytkownik
    « Odpowiedź #141 dnia: Czerwca 19, 2011, 21:14:58 »
    Pisales z GeForcem??? Przecież to zwykły klanowicz. Szkoda że nie zrobiłem screena jak napisałeś - przecież o wyniku i tak nikt sie nie dowie. Po prostu szkoda gadać. Zagramy oficajlny sparing i dowiemy się kto jest lepszy

Offline Apollo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #142 dnia: Czerwca 19, 2011, 21:17:06 »
    W takim wypadku nie miej do nas pretensji skoro wasi szeregowi klanowicze pozwalają sobie na wychodzenie z podobnymi ustaleniami w imieniu klanu. Karność to jednak podstawa.

Oczywiście, czekam na wiadomość z waszą propozycją sparingu.

Offline Jarsuss

• Użytkownik
    • Pamiętajcie najważniejsza jest zaprawa :P
    « Odpowiedź #143 dnia: Czerwca 19, 2011, 21:18:35 »
    I po co tyle krzyku Fatality, zrobicie rewanż i tyle. Troche godności po przegranej.
    HITMEN CLAN www.hitmen.tnb.pl

Offline karlak111

• Użytkownik
    « Odpowiedź #144 dnia: Czerwca 19, 2011, 21:20:15 »
    Teraz gramy mecz z ZKM w ENL. Zaczyna się okres wakacji i wiele osób wyjeżdża. Na razie nie możemy umówić się coś konkretnego

PS. Jarsuss ja umiem przegrywać, na prawdę, ale nie cierpię, gdy ktoś wciska mi w usta coś czego nie powiedziałem

Offline Apollo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #145 dnia: Czerwca 19, 2011, 21:31:17 »
    Nikt Ci tego nie wciska i nawet nie stara się tego zrobić heh. Błąd wynikł głównie z tego, że nieupoważnieni ludzie z waszej strony podjęli się prowadzenia polityki z innym klanem. Nie możecie od nas wymagać, że będziemy sprawdzali każdego z klanowiczów GSE przed rozmową, wychodzimy bowiem z założenia, że skoro z nami rozmawia na taki temat zamiast odesłać do kogoś innego to znaczy, że posiada uprawnienia do podejmowania podobnych decyzji. Sprawę zatem powinniście rozwiązać przede wszystkim we własnych szeregach.

Wedle najnowszych informacji za tydzień mamy już zaplanowane spotkanie z PE, więc niedziela dla nas odpada. Jesteśmy gotowi na inne dni ale bez większych opóźnień, nie gwarantuję zebrania składu i z naszej strony w trakcie wakacji.

Offline Altair_PL

• Użytkownik
    « Odpowiedź #146 dnia: Czerwca 19, 2011, 21:32:45 »
    Jeśli chodzi o sparing, to był to mój pierwszy w tym klanie i uznam, że upłynął on w miłej atmosferze. Niestety, ale to nie nasz problem, że akurat waszych dobrych ludzi nie mogło być, ale to tylko treningowy, więc aż tak rzucać się Fatality nie musisz;) Wczoraj sam słyszałem, jak jeden z naszych dyplomatów oznajmił nam, że wynik będzie mógł być opublikowany. Nie wiem z kim to ustalał ale ustalił i tak miało być, więc tego też się nie powinieneś czepiać.
    Gratuluję VG porządnej gry i wspaniałej współpracy. Oby tak dalej^^

Offline karlak111

• Użytkownik
    « Odpowiedź #147 dnia: Czerwca 20, 2011, 09:09:57 »
    Dobrze, dobrze. PRZEPRASZAM za wszystkie nieporozumienia. Było to robione wszystko na wariackich papierach. Nie wiem, ale widocznie to moja wina - źle zapisałem termin sparingu. Mam nadzieję, że to już się nie powtórzy. Chciałbym Wam pogratulować zgrania, umiejętności. Mam nadzieję, że kolejny sparing będzie odgrywał się w terminie dla wszystkich wiadomym (mowa tu o nas ;D)

Pozdrawiam

PS. Napiszcie o której na mumble mógłbym zastać kogoś od Was (mowa tu o liderze albo osobie wysoko postawionej)

Offline Grzewit

• Użytkownik
    « Odpowiedź #148 dnia: Czerwca 20, 2011, 12:35:22 »
    Nasz mecz w ramach ENLu musi odbyć się o godzinie 20.
    Lust nie dopuścił godziny 19!
    A kto umarł, ten nie żyje.

Offline Apollo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #149 dnia: Czerwca 20, 2011, 13:36:50 »
    Nic się nie stało, cieszy mnie to, że nasze stosunki wracają do normy po waszej pomyłce z terminem. Liczymy również, że przyszłe spotkanie przebiegnie równie sprawnie i unikniemy problemów typowo "pomeczowych" heh.

Nowy termin uzgodnimy na mumble.

Pozdrawiam
    A.