Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Puchar Polski Warband 2011  (Przeczytany 18872 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Puchar Polski Warband 2011
    « Odpowiedź #75 dnia: Maja 29, 2011, 17:53:41 »
    ciekawe czy ludzie z wv tam nie grają pod innyim nickami, wszystko jest tutaj możliwe z tego co widze.

Nie sądzę, ale zawsze można zagrać na jakimś bezstronnym serwerze i po meczu sprawdzić ID. :D

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #76 dnia: Maja 29, 2011, 18:34:03 »
    Sprawdzajcie sobie...czego wy się tak boicie tych Drunken Mastersów? Niezależnie od ich składu WV i tak ich rozwali;) Chyba że boicie się o własne tyłki...

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #77 dnia: Maja 29, 2011, 18:36:29 »
    Czy się boimy czy nie, fakt faktem, że nikt nie lubi grać z członkami innych klanów podszywanych pod jakieś DM. Ale tak jak mówiłem, dostusujemy się do decyzji organizowatorów.

Offline Sir_Michal

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #78 dnia: Maja 29, 2011, 19:04:50 »
    Lepiej pograć z jakimś DM, niż dostać 3 pkt za nic :P
    Mecz 22nd vs REF, rozkaz IvEgo:
    "Konnica schodzi z koni i atakuje Harlequina" (który siedzi w ruinach z łukiem). Po chwili cała konnica pada - runda przegrana

Offline ignatus

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • HITMEN
      • HITMEN
    « Odpowiedź #79 dnia: Maja 29, 2011, 19:16:33 »
    Dalhi ma racje- moim hobby nie jest sprawdzanie ilu polaków gdzie gra  więc napisałem o Tych co do których mam pewność- tym samym sporo przesadziłem  , po małym śledztwie teraz wiem że z Polaków byli tam Dzioob,Davinci,Wezyk,Harman  i Cristo.A jako ich wsparcie Dodatkowo byli TerrorHellKnight, IG_Willy i AB_Crusader (sami weterani- podejrzewam jakby tą 3 wrzucić np do dowolnego 8 osobowego zespołu to np GSE też nagle stało by się bardzo groźne) .Nie piszę tego żeby się żalić,z takim składem ukraść 5 punktów kiedy my gramy rekreacyjnie od czasu do czasu to i tak nie najgorzej:) Walka była fair-play i nie mam żadnych zastrzeżeń -  po prostu odpowiadam w temacie i żeby inni wiedzieli z kim walczą:)

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    « Odpowiedź #80 dnia: Maja 29, 2011, 20:05:26 »
    Ja nie mam zamiaru przeciwstawiać się decyzji organizatorów, jest jaka jest ale na pewno fajnie by było gdyby wszystkie drużyny startowały na RÓWNYCH zasadach. Jak na razie DM jest składem uprzywilejowanym... Znają nicki wszystkich zawodników startujących w turnieju a dla reszty są wielką niewiadomą. A chyba wszyscy się zgodzą, że znajomość przeciwnika jest wielkim plusem. Pewnie i tak przejedziemy się po nich nie zostawiając suchej palmy ale grajmy na równych zasadach ze wszystkimi;-)
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline inco

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #81 dnia: Maja 29, 2011, 20:12:26 »
    Może najwyższa pora podać składy zgłoszonych drużyn wraz z ID gry (by nie było nie domówień) z zasadą, że nowych graczy można zgłaszać, ale muszą pauzować w najbliższym meczu?

Offline Arthasan

• Użytkownik
    • Piwa: 67
    « Odpowiedź #82 dnia: Maja 29, 2011, 21:47:14 »
    Zgadzam się z inco. Doprowadziłoby to do normalnych sytuacji, bez jakichś paranoi typu Urist i 22nd czy inne, temu podobne.

Offline milicja

• Użytkownik
    « Odpowiedź #83 dnia: Maja 29, 2011, 22:20:51 »
    a nie było by tego gdyby PE postawiło twardo warunki przecież był czas zgłoszeń wiec co to za zgłoszenia po fakcie a jak by klan sie zgłosił przed ostatnia kolejka to co?

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #84 dnia: Maja 29, 2011, 22:30:03 »
    Oj tam dajcie DzioObowi grać. Naprawdę wystarczy trzech niezłych graczy by wielki REF "Zesrał się w gacie"? Jak się zgodzili to tego nie cofniecie...zostaje nam i wam ich pokonać:)

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #85 dnia: Maja 29, 2011, 22:40:17 »
    Taa.. Po prostu to paranoja, żeby grał nie wiadomo kto do tego w zbiorowisku z różnych klanów. To chyba wiadomo że chcemy wiedzieć z kim gramy.

Offline Kamillo18

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #86 dnia: Maja 29, 2011, 22:45:51 »
    Klan został dopisany, wskutek rezygnacji klanu FL. A, że nie była stworzona jeszcze tabela i na dodatek byliśmy świeżo po pierwszej kolejce tak więc nie widziałem przeciwskazań, by go dopisać. I to nawet dobrze, bo teraz przynajmniej mamy parzysta liczbe klanów i mam nadzieje, ze taki stan zachowa sie do konca ligii.

Offline Yoda

• Użytkownik
    « Odpowiedź #87 dnia: Maja 29, 2011, 22:48:03 »
    Może mi ktoś wyjaśnić, jakim cudem w tabeli HITMEN ma nagle 0 pkt?

Graliśmy z klanem GSE, wygraliśmy, 3 pkt.

Walkower FL - kolejne 3 punkty.

I teraz patologiczna sytuacja - kiedy FL upadło i ogłosili odejście z pucharu, wszyscy otrzymali walkower, który został "skasowany" w chwili, gdy do pucharu dołączyło DM (kolejna patologiczna sytuacja, Crusader i TerrorHellKnight w Pucharze Polski \o/). Kiedy GSE zrezygnowało z turnieju, nagle wszystkie wyniki zostały skasowane i puchar zaczął się od pierwszej kolejki.

O co chodzi ja się pytam? Organizacja tych mistrzostw była średnia, teraz można ją powoli nazywać słabą, jeśli nie bardzo słabą.

Od razu mówię, że jest to mój głos, a nie głos klanu HITMEN.

Offline Jarsuss

• Użytkownik
    • Pamiętajcie najważniejsza jest zaprawa :P
    « Odpowiedź #88 dnia: Maja 29, 2011, 23:11:42 »
    Zgadzam się z INCO, Argaleb powiem ci tyle jestem ciekaw jak np. przegracie z DM (teoretycznie) czy twoje zdanie się zmieni, Nasz klan nie ma nic do DM stało się jak stało, ciekawe czy byś był uradowany jak na mecze reprezentacji nie wiedzieliście kto tam będzie grał, bo pozmieniali nicki. Inaczej się patrzy jak znasz przeciwnika wkońcu. Chodzi tu o jasność z kim gramy, to jest PUCHAR POLSKI i niech jasne będzie, że biorą w nim udział gracze polscy z minimalną ilością kolegów z zagranicy (obcokrajowców).

Powtarzam nie pije tu do DM, chce tylko jasnych zasad (uczciwych).
    HITMEN CLAN www.hitmen.tnb.pl

Offline ignatus

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • HITMEN
      • HITMEN
    « Odpowiedź #89 dnia: Maja 29, 2011, 23:29:59 »
    Pojawienie się DM w takim a nie innym składzie mi nie przeszkadza (mimo że nikt innych klanów o zgodę nie pytał)-bo walczyć możemy z każdym- ale fakt że nagle z +6 mamy 0 punktów już trochę mi nie odpowiada, nie ukrywam:P