Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Jak polepszyc stosunki z daną frakcją ? nie lordem!  (Przeczytany 1981 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline papi911

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Jak polepszyc stosunki z daną frakcją ? nie lordem!
    « dnia: Kwietnia 27, 2011, 15:08:16 »
    Tak jak w temacie chodzi mi o to jak zdobyc reputacje frakcji bo narazie wszendzie mam obojetny
    ludzie mi piszą że trzeba robć misje ale to mi poprawia relecje z królami i lordami mi chodzi o całą frakcję.
    odpowiedzcie plis.

Tak wiem ortografia

Offline Dawidous

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: Jak polepszyc stosunki z daną frakcją ? nie lordem!
    « Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 27, 2011, 17:43:01 »
    Gdy widzisz jak leją się wojska wroga z sojusznikiem, wkrocz i pomóż im. Musisz wygrać bo inaczej nie polepszysz stosunków. Tylko pamiętaj aby wróg nie zaatakował ciebie pierwszy bo wtedy polepszy Ci się tylko z danym lordem. Możesz też pomagać obleganym zamkom/miastom, lub plądrowanym wsiom. Nie wiem jak jest z chłopami i karawanami, ale możesz spróbować. Takim sposobem polepszasz sobie od +1 do +?. Ja miałem kiedyś +9, ale to zależy od ilości wojska twojego wraz z sojuszniczym kontra wróg.

Masz złą ortografię? Ściągnij mozillę lub chrome (nie wiem w jakich innych przeglądarkach też to jest) i każdy błąd będzie podkreślony na czerwono, potem PPM i poprawiasz.