Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Problem z SoD - bose stopy, frakcja gracza... O co chodzi?  (Przeczytany 1182 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline pele852456

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Problem z SoD - bose stopy, frakcja gracza... O co chodzi?
    « dnia: Kwietnia 25, 2011, 14:17:15 »
    Chciałem pograć sobie w dobrego moda z dyplomacją i ekonomią, bo zwykła, monotonna wojna mnie już znudziła - pobrałem sword of damocles.

Mam najnowszą wersję gry 1.011 (to chyba taka) ze spolszczeniem i najnowszą wersję moda 4.57 też ze spolszczeniem.

Mam problem po rozpoczęciu nowej gry. Pierwsze co razi w oczy to stare frakcje (nordów, swadii), a nowych nie ma (Villianskie Księstwo, Królestwo Aden,) jedynie na początku gry można wybrać, z jakiej frakcji pochodziła postać.

Druga sprawa, prawie wszyscy mają bose stopy.

Trzecia, na mapie jest jakaś ,,frakcja gracza", wchodząc do zamku danej frakcji od razu jestem królem (???). Mam swego ministra (karczmarza, z bosymi stopami), i cały urząd.

Czy to wszystko jest normalne, niech ktoś mi wytłumaczy, jak się w tym wszystkim ogarnąć na początku.

Mój pierwszy post, pozdrawiam.

Offline diego16d

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    Odp: Problem z SoD - bose stopy, frakcja gracza... O co chodzi?
    « Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 25, 2011, 14:48:18 »
    Ta wersja ma trochę bugów, kiedy pobierzesz nowszą wersję problem powinien zniknąć. http://www.mbrepository.com/file.php?id=2811   

Offline pele852456

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Problem z SoD - bose stopy, frakcja gracza... O co chodzi?
    « Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 25, 2011, 18:07:58 »
    Działa. Nie pobierałem nowej wersji, po prostu  niepotrzebnie podmieniałem plik troops na pierwszej stronie tematu o SoD.

Teraz wszyscy mają buty i nie ma już tej głupiej frakcji gracza. Są stare królestwa z nativa i nowe klany . Tak chyba powinno być. temat do zamknięcia