Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Wyzwól lub wykup lorda - problem  (Przeczytany 1421 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline BLyy

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Wyzwól lub wykup lorda - problem
    « dnia: Kwietnia 24, 2011, 23:23:45 »
    Dostałem zadanie by odbić lorda który jest w więzieniu. Mam go albo odbić albo wykupić. Zawsze odbijam, bo nie wiem jak wykupić lorda. Próbuje zagadać z królem, z właścicielem zamku, nie wiem co robić. Wtedy byłem bez frakcji.

A jak wykupić lorda należąc do frakcji z którą walczę, bo wtedy mam wojne z nimi to raczej chcą walczyć niż gadać.

Offline Matim

• Użytkownik
    • Piwa: 54
    • Matim loves you
    Odp: Wyzwól lub wykup lorda - problem
    « Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 25, 2011, 12:26:24 »
    A jak wykupić lorda należąc do frakcji z którą walczę, bo wtedy mam wojne z nimi to raczej chcą walczyć niż gadać.

Znaczy, że ty jesteś wasalem frakcji i jednocześnie z nią walczysz? Wyraź się dokładniej.

Offline BLyy

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 25, 2011, 21:55:03 »
    Znaczy, że ty jesteś wasalem frakcji i jednocześnie z nią walczysz? Wyraź się dokładniej.
    Należę do frakcji Nordów i walczę z Veagirami. Mam odbić z rąk Veagirów lorda. Mogę go również wykupić. Jak mam go wykupić?

Tak samo odbijałem jeszcze lorda gdy jeszcze byłem bez frakcji, to również tej opcji nigdzie nie potrafiłem znaleźć.

Offline matigeo

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #3 dnia: Kwietnia 26, 2011, 12:45:37 »
    Wykupić się nie da (sam nawet kiedyś o to dopytywałem).