Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Digital Paitball  (Przeczytany 4153 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Blakc99

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    Digital Paitball
    « dnia: Stycznia 13, 2008, 16:57:34 »
    Ostatnio na necie znalazłem fajną grę przez neta, ja sama nazwa mówi jest to paintball.Gra jest na silniku queka, w grze jest wiele ciekawych map kilka trybów rozgrywki np: capture the flag (chyba każdy wie o co chodzi) Deadmath (tu chyba też) Siege (dwa teamy na zmiane atakują/bronią jakiegoś obiektu np. Zamek) I pong (jedna piłka 2 teamy, trzeba sztrzelać w piłke żeby wleciała na kwadrat wroga ale jest mapa imitująca boisko). Grafika jest mierna ale gra ma porządną grywalność i miło sie gra.
    Instalka:http://prdownloads.sourceforge.net/paintball2/paintball2_build020_update.exe?download(20.6MB)
    Map pack:http://www.bringyourownpaint.com/page.php?id=438 (132MB, radze sciągnąć! wpakowuje sie do folderu z grą)
    Ps:Radze sie zarejstrować na  tej stronie:http://dplogin.com/index.php?action=createaccount(później wprowadzamy dane do gry)
    Jeszcze jak ktoś by miał radiowego neta to server z passwordem można było by zrobić (minimum:3k/s)
    Sorry za ortografie :]
    Edit: Jak zrobić server:(po angielsku) http://digitalpaint.planetquake.gamespy.com/docs/server_guide_win32.html
    Screeny:
    http://digitalpaint.planetquake.gamespy.com/images/screenshots/sshot15.jpg
    http://digitalpaint.planetquake.gamespy.com/images/screenshots/sshot52.jpg
    http://digitalpaint.planetquake.gamespy.com/images/screenshots/sshot23.jpg
    Edit: jak ktoś jest leworęczny to może karabin przełożyć z ręki do ręki (używam gdy szczelam zza sciany)
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 13, 2008, 17:45:03 wysłana przez Blakc99 »

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Użytkownik
    • Piwa: 94
    Odp: Digital Paitball
    « Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 13, 2008, 17:34:36 »
    Zachęcił mnie twój opis pobiore zobacze jak się spodoba można będzie zrobic klan na forum. Grafa jest nawet nawet nawet (nie bolą od niej oczy ;) ).
    Edit
    Pobrało mi się szybko a serwa ja bym postawił ale mam routera to mogą byc jajca.
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 13, 2008, 17:39:47 wysłana przez mat berserker »

Offline Blakc99

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Stycznia 13, 2008, 17:42:12 »
    Na hamahi można zrobić tylko nie wiem jak :[ (kumpel był w czeskim klanie który przez hamahi grał)
    edit:klan mogę zrobić, żeby dojść do niego trzeba sie zarejstrować na stronie, jaka nazwa klanu? Mount&Blade players? :]
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 13, 2008, 17:47:56 wysłana przez Blakc99 »

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Stycznia 13, 2008, 17:46:53 »
    Tak ale routery mają to do tego że często blokują połączenia a router nie mój i nie mogę odblokowac portów ale sprubowac zawsze można

Offline Pavlos

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #4 dnia: Stycznia 13, 2008, 17:50:43 »
    Sprawdzcie w grze czy jest taka opcja jak gra przez IP. Jak jest to wam powiem jak sie stawia server na hamachi bo sam czasem gram z kumplem w gierki przez hamachi.

PS. Moj nr gg jak cos:  9320129
    Walczymy z alkoholizmem - pijemy więcej, aby inni mieli mniej =]

Offline Blakc99

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Stycznia 13, 2008, 17:51:21 »
    a co do gry to skakanie jest przydatne (są servy z mapami typu parkour czy jakoś tak)

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Stycznia 13, 2008, 17:54:54 »
    Pobrało się szybko ale ile wam szedł nr aktywacyjny i na jakim serwerze (ja na wp i się niecierpliwie)

Offline Blakc99

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Stycznia 13, 2008, 17:55:56 »
    Pobrało się szybko ale ile wam szedł nr aktywacyjny i na jakim serwerze (ja na wp i się niecierpliwie)
    Na wp długo idzie (kumpel tam brał) radze na o2 abo gmail

Offline Kasparus

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #8 dnia: Stycznia 13, 2008, 20:13:10 »
    Grałem dawno, jak dla mnie szmira. Zero jakiejkolwiek fizyki, roi się od bugów, gra po prostu ZŁA. Nie lepiej włączyć CoDa i cieszyć sie rozgrywką przez sieć? :)

Offline Blakc99

• Użytkownik
    « Odpowiedź #9 dnia: Stycznia 13, 2008, 20:25:11 »
    Ja się bugów nie dopatrzyłem, wymień jakieś.

Offline Misiumen

• Użytkownik
    « Odpowiedź #10 dnia: Stycznia 13, 2008, 21:04:22 »
    Grałem dawno, jak dla mnie szmira. Zero jakiejkolwiek fizyki, roi się od bugów, gra po prostu ZŁA. Nie lepiej włączyć CoDa i cieszyć sie rozgrywką przez sieć? :)

Święta prawda. Po kiego grzyba męczyć się z jakimś gównem jak można pograć sobie kulturalnie w CoDa. Kasparus w jaką część grasz ? Może byśmy się umówili na partyjkę ? xD

Offline Kasparus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #11 dnia: Stycznia 13, 2008, 21:06:32 »
    Cóż niestety ciągle w CoD 1, bo w inne części grat nie pozwala.... Gram na riflach only mam jeden ukochany serwer, na którym gram zawszę. A co do partyjki to czemu nie? :)

Offline Pavlos

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #12 dnia: Stycznia 13, 2008, 21:12:35 »
    Hmm szkoda ze CoD 2 nie masz bo tam bym sobie partyjke strzelił. TYLKO NA RIFLE :D
    Walczymy z alkoholizmem - pijemy więcej, aby inni mieli mniej =]

Offline Misiumen

• Użytkownik
    « Odpowiedź #13 dnia: Stycznia 13, 2008, 21:15:24 »
    Jedyny problem to to że gram w 4 xD A CoD 4 wcale więcej nie wymaga od 1 na minimalnych spokojnie ci pójdzie nawet na największym złomie, toć to zaleta każdej części CoD-a.

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #14 dnia: Stycznia 13, 2008, 21:22:40 »
    A CoD 4 wcale więcej nie wymaga od 1 na minimalnych spokojnie ci pójdzie
    Jaja se robisz jak miałem 758 mb ramu cieło się na  srednich na moim kompie chodził Cod 2 na maxa.
    Dla misiumena mi chodziło o takie naciągane srednie ( tylko tekstury wszystko na niskie)
    A ty chyba z byka spadłes bo bez sęsu gadasz.
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 13, 2008, 21:34:34 wysłana przez mat berserker »