Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Osiągnięcia osobiste  (Przeczytany 2273 razy)

Opis tematu:

Offline gothic100

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Osiągnięcia osobiste
    « dnia: Kwietnia 19, 2011, 21:48:35 »
    Witam mam problem z osiągnięciami ostro się za to zabrałem ale niestety z kilkoma mam problem może ktoś będzie w stanie mi pomóc chodzi o te zadania :
    1;Romantyczny porywacz mam 1 na 3 a byłem we wszystkich miastach a tam nauczyłem się wszystkich wierszy tak mi się wydaje  może coś robię źle ?
    2;Rycerze okrągłego stołu  tu mnie bardzo zastanawia mam wszystkich 16 bohaterów a tam mi pisze ze mam 1 z 6 :(?
    3; Daj babo mleka   przywłaszcz sobie 3 sztuki bydła z wiosek gdy to robię zawsze zabiera więcej niż 3  tak ze 20 co tu zrobić ?
    kody mam wyłączone to nie to już  nie wiem co robię źle proszę o pomoc  z góry dzięki

Offline Reger26

• Użytkownik
    Odp: Osiągnięcia osobiste
    « Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 20, 2011, 00:24:26 »
    Co do 3, przejdź się po wsi, poszukaj starszyzny, i od niego kup osobiście.

Offline gothic100

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 20, 2011, 06:44:08 »
    niestety nie działa tak :( może to przez to ze gram na modzie Diplomacy

Offline Shagrath

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Kwietnia 20, 2011, 19:04:58 »
    Zagraj w Nativa.
    90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój podpis.

92% młodzieży zaczęło słuchać HIP-HOPu i POPu. Jeśli jesteś częścią 8%, która słucha metalu, rocku (czyt. fajnej, nie sztucznej MUZYKI) wklej to proszę na swój podpis.

Offline gothic100

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Kwietnia 20, 2011, 19:29:27 »
    grałem i tak samo, jak u was działało po wybraniu dowolnych bohaterów a może chodzi tu o lordów ?

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #5 dnia: Kwietnia 22, 2011, 14:47:44 »
    grałem i tak samo, jak u was działało po wybraniu dowolnych bohaterów a może chodzi tu o lordów ?
    Tu chodzi o bohaterów typu Nizar, Lezalit. Hmm... steam ma takie bugi, że nie nalicza osiągnieć, mi np. nie nalicza osiągnięcia "Huscarl" czy coś takiego :D

Offline Matim

• Użytkownik
    • Piwa: 54
    • Matim loves you
    « Odpowiedź #6 dnia: Kwietnia 22, 2011, 15:22:09 »
    Mi huskrala naliczyło, po zabawie granatami klasterowymi w modzie WWII china batllefield WB, podczas gry w trybie "last men standing" (kiedy zabiłem te 75 botów) :D

Offline Jagoda

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #7 dnia: Kwietnia 25, 2011, 13:06:26 »
    Niektóre osiągnięcia będą naliczane tylko w tedy, gdy przez cały cykl gry mamy wyłączone kody. Ludzie czasem grają na kodach, potem na chwilę je wyłączają i ponownie włączają. Dlatego czasem nie wszystkie osiągnięcia nalicza ;/ I słusznie :D