Klan RP podał się na przedstawicieli Polski ponieważ wszyscy byli za, LKP nie chciało ponieważ jedynie oni grali konnymi spamerami, i ich to bawi a nas niestety nie, ale nas to nie obchodzi.
Klany CzKR, CHoHu, RP będą Miały Ligę, Wy nie chcecie bo gracie konnymi spamerami, pokonaliście CHoHu zapewne pokonacie RP i CzKR, ale konnymi spamerami, jesteście naprawdę świetni, no i popieram post wyżej, głupio ci zakładać ligę jak nikt cie nie lubi...
A jeśli chodzi o MM Moda nie waż się obrażać Dąbrowskiego i tak już ci zablokowali możliwość brania udziału w Liniówkach
Czekałem na to : Jeszcze ToMa tu brakowało :P ;p
PS: "Ja nie zamierzam się z nikim kłócić tym bardziej z Ruskami , z którymi dogadam się szybciej niż z wami....",
"a wiadomo dostać się do reprezentacji Warbanda nie jest łatwo(Ja bym się dostał , ale nie lubię Nativa ;)"
"Te bajeczki o dedykach i lidze to ja słyszę i czytam od 3 miesięcy( Jak klan LKP stworzył Aligę między innymi do DP to zostaliśmy zezwani przez pozostałe 3 klany , to tylko taki off top , ale prawdziwy)"
"Wiele rzeczy możesz mi zarzucić , ale grać w gry pochodne M&B to ja umiem(nie lubię tylko Nativa) ;)
A w DP jestem nieposkromionym Mistrzem Łuku, i w pierwszej 3 na manual)"
"Jeżeli dla ciebie próba powiększenia i pogodzenia zwaśnionej sceny DP to robienie z siebie kogoś wielkiego, to życzę udanego życia...
A jeżeli chodzi o mecze , to nasz klan już wiele ich zagrał, i zawsze wygrywał(nawet jeżeli graliśmy z 2 krotną przewagą wroga."
"
Zobacz profil Prywatna wiadomość (Offline)
Odp: Spis powszechny Dzikich Pól
« Odpowiedz #18 : Dzisiaj o 07:18:36 »
Odpowiedz cytując
To był temat żeby opisać scenę OiM DP , a nie posty pokroju Apocalyps to i tamto , znowu zjechaliście po temacie!
"klany CzKR, CHoHu, RP się połączą i stworzą LIGĘ, to są najlepsze i największe klany w OiM DP, klan LKP nie dołączył ale nie chcę ich obrażać więc nie powiem czemu nie dołączył."- No niezle , a powiedz jakim prawem mimo ustaleń sprzed 2 miesięcy , zostaliśmy wykluczeni? może jesteśmy zbyt słabi? a może nie zgadzamy się na brak łuczników? Przypominam ci że zgodziliśmy się już na ograniczenie Chanatu(jeszcze wam mało?) , a i gram głównie tylko Ruskami i Polakami więc się nie rzucaj^^
A tak na marginesie najlepszym klanem w OiM DP jest LKP prosty powód tylko 1 klan odważył się grać przeciw nam tj. klan CHOHu , i dostał on na polu bitwy takiej porażki(niejednokrotnie) że szkoda opisywać...chociaż gratuluję im za to że się starali i w miarę dotrzymywali pola bitwy.
Ale TOM w swoim świecie możesz wymyślać sobie nawet wróżki z Harrego Pottera...
Z tych postów mam rozumieć że klan RP podał się bezprawnie za przedstawicieli Polski, na podstawie jakiego prawa??? kto się na to zgodził??
C.D. MM no tak oddział złożony z 10 osób z 7, 2 z 8, 2 z PGN , ale został nam narzucony dowódca z PGN(do tego bardzo marny) to chyba coś nie tak nie uważasz?? "
I TO MA NIE PROWOKOWAĆ ?!?!?!, Nie wiem czemu to czytałem i tak każdy twój post z tego tematu prowokuje...