Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Spis powszechny Dzikich Pól  (Przeczytany 2528 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline T_o_M

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Spis powszechny Dzikich Pól
    « Odpowiedź #15 dnia: Kwietnia 18, 2011, 23:55:37 »
    Heh :P
    Jeśli chodzi o temat to nie martw się klan RP się już o to potroszczył, gdy wyjdą serwery dedykowane klany CzKR, CHoHu, RP się połączą i stworzą LIGĘ, to są najlepsze i największe klany w OiM DP, klan LKP nie dołączył ale nie chcę ich obrażać więc nie powiem czemu nie dołączył.
    Nie wiedziałem, że jesteś 3 najlepszy w manualu fiuuuu świetnie, jestem niezmiernie zaszczycony .... Wybacz nie wiem jakiego masz manuala grasz dosyć mało w OiM DP a jak już grasz to albo w Królestwie Moskiewskim lub w Chanacie Krymskim na koniu z łukiem.
    Tak to prawda jesteś super archerem ale pamiętaj na WB była taka frakcja Kherghici :p jakoś tak, i to tak samo jak z łukami w OiM DP ludzie nie chcą tego znosić.
    Mam też prośbę, Klany CzKR, RP, CHoHu wiedzą, że jesteście najlepsi na scenie OiM DP  WSZYSCY WIEMY, więc teraz skończcie nas wyzywać, APELUJE DO CIEBIE APO... Przestań naz wyzywać. Piszę tutaj bo czuję się sprowokowany, tak mam 14 lat i mam mutację..
    jak na 14 lat to dużo wytrzymałem, wiem, że Apo wpieprzył się już na MM Moda i też na liniówce 300 Osób Generałowi Dąbrowskiemu nie chciało się mu go znosić. APOCALYPS PROSZĘ NIE PROWOKUJ NAS, a szczególnie mnie...
    Jeśli chodzi o patch to ma wyjść chyba w okolicach Czerwca, z tego co nam RF mówili.

PS: Czekam na odpowiedź: Jeszcze ToMa tu brakowało :P ;p

Offline T_o_M

• Użytkownik
    « Odpowiedź #16 dnia: Kwietnia 19, 2011, 00:15:07 »
    Emm Jeśli chodzi o te kontakty z RF coś tam pisałeś, ale jeśli wszyscy by chcieli wiedzieć to grupa z RP która łączy Polską Scenę OiM DP z Rosyjską to:
    Dydyński, Strysio, T_o_M
    Więc jak co to pisz do jednego z nich.

Offline Robhar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #17 dnia: Kwietnia 19, 2011, 00:21:38 »
    Zgadzam się z T_o_M
    Apo ty myślisz że jesteś najlepszy chociaż tak na serio nie jesteś. Na scenie M&B grasz stosunkowo krótko a już się wymądrzasz, większość twoich postów jest "genialna" (nie żebym cię obrażał) .

PS: Argaleb brawo 1000 post

Offline Apocalyps

• Użytkownik
    • Piwa: -6
    « Odpowiedź #18 dnia: Kwietnia 19, 2011, 07:18:36 »
    To był temat żeby opisać scenę OiM DP , a nie posty pokroju Apocalyps to i tamto , znowu zjechaliście po temacie!
    "klany CzKR, CHoHu, RP się połączą i stworzą LIGĘ, to są najlepsze i największe klany w OiM DP, klan LKP nie dołączył ale nie chcę ich obrażać więc nie powiem czemu nie dołączył."- No niezle , a powiedz jakim prawem mimo ustaleń sprzed 2 miesięcy , zostaliśmy wykluczeni? może jesteśmy zbyt słabi? a może nie zgadzamy się na brak łuczników? Przypominam ci że zgodziliśmy się już na ograniczenie Chanatu(jeszcze wam mało?) , a i gram głównie tylko Ruskami i Polakami więc się nie rzucaj^^
    A tak na marginesie najlepszym klanem w OiM DP jest LKP prosty powód tylko 1 klan odważył się grać przeciw nam tj. klan CHOHu , i dostał on na polu bitwy takiej porażki(niejednokrotnie) że szkoda opisywać...chociaż gratuluję im za to że się starali i w miarę dotrzymywali pola bitwy.
    Ale TOM w swoim świecie możesz wymyślać sobie nawet wróżki z Harrego Pottera...

Z tych postów mam rozumieć że klan RP podał się bezprawnie za przedstawicieli Polski, na podstawie jakiego prawa??? kto się na to zgodził??
    C.D. MM no tak oddział złożony z 10 osób z 7, 2 z 8, 2 z PGN , ale został nam narzucony dowódca z PGN(do tego bardzo marny) to chyba coś nie tak nie uważasz??
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 19, 2011, 07:24:53 wysłana przez Apocalyps »

Offline T_o_M

• Użytkownik
    « Odpowiedź #19 dnia: Kwietnia 19, 2011, 08:26:03 »
    Klan RP podał się na przedstawicieli Polski ponieważ wszyscy byli za, LKP nie chciało ponieważ jedynie oni grali konnymi spamerami, i ich to bawi a nas niestety nie, ale nas to nie obchodzi.
    Klany CzKR, CHoHu, RP będą Miały Ligę, Wy nie chcecie bo gracie konnymi spamerami, pokonaliście CHoHu zapewne pokonacie RP i CzKR, ale konnymi spamerami, jesteście naprawdę świetni, no i popieram post wyżej, głupio ci zakładać ligę jak nikt cie nie lubi...
    A jeśli chodzi o MM Moda nie waż się obrażać Dąbrowskiego i tak już ci zablokowali możliwość brania udziału w Liniówkach
    Czekałem na to : Jeszcze ToMa tu brakowało :P ;p

PS: "Ja nie zamierzam się z nikim kłócić tym bardziej z Ruskami , z którymi dogadam się szybciej niż z wami....",
    "a wiadomo dostać się do reprezentacji Warbanda nie jest łatwo(Ja bym się dostał , ale nie lubię Nativa ;)"
    "Te bajeczki o dedykach i lidze to ja słyszę i czytam od 3 miesięcy( Jak klan LKP stworzył Aligę między innymi do DP to zostaliśmy zezwani przez pozostałe 3 klany , to tylko taki off top , ale prawdziwy)"
    "Wiele rzeczy możesz mi zarzucić , ale grać w gry pochodne M&B to ja umiem(nie lubię tylko Nativa) ;)
    A w DP jestem nieposkromionym Mistrzem Łuku, i w pierwszej 3 na manual)"
    "Jeżeli dla ciebie próba powiększenia i pogodzenia zwaśnionej sceny DP to robienie z siebie kogoś wielkiego, to życzę udanego życia...
    A jeżeli chodzi o mecze , to nasz klan już wiele ich zagrał, i zawsze wygrywał(nawet jeżeli graliśmy z 2 krotną przewagą wroga."
    "

Zobacz profil Prywatna wiadomość (Offline)

« Odpowiedz #18 : Dzisiaj o 07:18:36 »
       Odpowiedz cytując
    To był temat żeby opisać scenę OiM DP , a nie posty pokroju Apocalyps to i tamto , znowu zjechaliście po temacie!
    "klany CzKR, CHoHu, RP się połączą i stworzą LIGĘ, to są najlepsze i największe klany w OiM DP, klan LKP nie dołączył ale nie chcę ich obrażać więc nie powiem czemu nie dołączył."- No niezle , a powiedz jakim prawem mimo ustaleń sprzed 2 miesięcy , zostaliśmy wykluczeni? może jesteśmy zbyt słabi? a może nie zgadzamy się na brak łuczników? Przypominam ci że zgodziliśmy się już na ograniczenie Chanatu(jeszcze wam mało?) , a i gram głównie tylko Ruskami i Polakami więc się nie rzucaj^^
    A tak na marginesie najlepszym klanem w OiM DP jest LKP prosty powód tylko 1 klan odważył się grać przeciw nam tj. klan CHOHu , i dostał on na polu bitwy takiej porażki(niejednokrotnie) że szkoda opisywać...chociaż gratuluję im za to że się starali i w miarę dotrzymywali pola bitwy.
    Ale TOM w swoim świecie możesz wymyślać sobie nawet wróżki z Harrego Pottera...

Z tych postów mam rozumieć że klan RP podał się bezprawnie za przedstawicieli Polski, na podstawie jakiego prawa??? kto się na to zgodził??
    C.D. MM no tak oddział złożony z 10 osób z 7, 2 z 8, 2 z PGN , ale został nam narzucony dowódca z PGN(do tego bardzo marny) to chyba coś nie tak nie uważasz?? "

I TO MA NIE PROWOKOWAĆ ?!?!?!, Nie wiem czemu to czytałem i tak każdy twój post z tego tematu prowokuje...
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 19, 2011, 08:37:56 wysłana przez _CHoHu_T_o_M »