Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Spis powszechny Dzikich Pól  (Przeczytany 2516 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Apocalyps

• Użytkownik
    • Piwa: -6
    Spis powszechny Dzikich Pól
    « dnia: Kwietnia 17, 2011, 19:17:19 »
    Prosiłbym przedstawicieli Polskich klanów o spisanie tutaj wszystkich informacji na temat swojego klanu , a także jeżeli znacie dane klanów Rosyjskich , i innych narodowości.
    Jako przedstawiciel klanu VII(w Dzikich Polach znani jako LKP) Chciałbym ogarnąć,i jak to możliwe maksymalnie poszerzyć scenę Dzikich Pól, ponieważ uważam że jest to gra godna uwagi.
    Z tego co wiem na Polskiej scenie są klany:
    -VII(LKP)
    -RP
    -ChoHu
    -CzKr
    -SP?
    -KLZ?
    -Hajducy?
    -Ron?
    -ZK?
    -SRON?
    Z klanów zagranicznych kojarzę:
    -SiCH
    -Bratstvo
    -RF

Prosiłbym o dokładny opis klanów celem skonsolidowania działań mających na celu poszerzenie sceny OiM DP,
    A także jeżeli to możliwe wystawienia  reprezentacji Polski.
    Prosiłbym kogoś obytego w języku Rosyjskim o nawiązanie ścisłej współpracy z Rosjanami.

Pozdrawiam
    Apocalyps klan VII(LKP)

« Ostatnia zmiana: Marca 02, 2013, 20:40:38 wysłana przez Rome »

Offline MikiBar

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Odp: Spis powszechny Dzikich Pól
    « Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 18, 2011, 15:37:45 »
    Jeden z moderatorów forum robi już coś podobnego z Warbandem i prawdopodobnie (jak scena się ustatkuje) będzie takie coś także z Dzikimi Polami, więc nie radziłbym robić czegoś takiego samemu - lepiej zostaw to innym.

Prosiłbym kogoś obytego w języku Rosyjskim o nawiązanie ścisłej współpracy z Rosjanami.
    W [RP] mamy bardzo dobrze rozwiniętą dyplomację z obcokrajowcami. Wielu naszych członków świetnie zna język rosyjski, a niektórzy nawet przyjaźnią się z Ruskimi. Nawiązaliśmy z nimi kontakt po Bitwie Narodów. Nasz klan już zaczął z Rosjanami ściśle współpracować. ;)

A także jeżeli to możliwe wystawienia  reprezentacji Polski.
    Nie możliwe. -.-

Offline Castlebreaker

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 18, 2011, 16:36:07 »
    KLZ - Klan Ludzi Zapracowanych nie istnieje o ile mi wiadomo. Jego założyciel sprzedał DP tuż po założeniu klanu ;/

Offline Apocalyps

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Kwietnia 18, 2011, 17:06:21 »

Nie możliwe. -.-

Czemu niemożliwe?? Przydało by się wkopać Rosjanom ;)

Offline MikiBar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Kwietnia 18, 2011, 17:13:34 »
    Przydało by się wkopać Rosjanom ;)
    Co jako Reprezentacja Polski zrobiliśmy na oficjalnym evencie - Bitwie Narodów. Teraz przyda się raczej koleżeństwo. Lubię Rosjan, a Ty chyba nie zamierzasz również i z nimi się kłócić...

Aha, jak już się zabierasz za tą robotę to przeleciałbyś się po tematach klanów, a nie na odwal się tylko spisałeś nazwy. Jeżeli byś to zrobił - wiedziałbyś, że większość z podanych przez Ciebie klanów w praktyce nie istnieje.

Offline Apocalyps

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Kwietnia 18, 2011, 19:26:41 »
    A pomyślałeś chociaż po co są te znaki zapytania{?}
    Ja nie zamierzam się z nikim kłócić tym bardziej z Ruskami , z którymi dogadam się szybciej niż z wami....
    Ale zebrać reprezentację jak coś , nie zaszkodzi.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #6 dnia: Kwietnia 18, 2011, 20:00:39 »
    Nie rozumiem po co reprezentacja. Dzikie Pola to nie Warband. W DP na serio grają dwa kraje - My i Ruscy. Także reprezentacja jest głupotą, lepiej tworzyć więcej klanów, by w chwili wyjścia dedyków można było z kim grać i aby ludzi ciągnęło do DP.
    Zresztą, to opóźnianie dedyków nie służy dobrze samej grze... to jest minus, że od premiery nie było serwerów dedykowanych, tylko zabawa polega na znajdowaniu hosta jak na początku w AvP (2010), tylko tam mieliśmy do czynienia z matchmakingiem (coś takiego).
    Oczywiscie to sie znacznie rozni (DP od AvP) pod wzgledem hostingu, ale i tak kiepsko było i jest tu i tam.

Offline Apocalyps

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Kwietnia 18, 2011, 22:49:21 »
    Wydaję mi się że mimo to że tylko my i Ruscy wystawili byśmy reprezentację to wart to zrobić ,
    pierwszy + to mecze z Rosjanami.
    drugi + to mogłoby to zadziałać motywująco , żeby ludzie kupili DP(niektórzy Polacy , nawet większość mają problemy natury psychologicznej z postawą wobec Rosjan(przechodzące z pradziada na dziada itd...), a wiadomo dostać się do reprezentacji Warbanda nie jest łatwo(Ja bym się dostał , ale nie lubię Nativa ;)
    Te bajeczki o dedykach i lidze to ja słyszę i czytam od 3 miesięcy( Jak klan LKP stworzył Aligę między innymi do DP to zostaliśmy zezwani przez pozostałe 3 klany , to tylko taki off top , ale prawdziwy)

« Ostatnia zmiana: Kwietnia 18, 2011, 23:04:40 wysłana przez Apocalyps »

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Kwietnia 18, 2011, 23:04:48 »
    [...]a wiadomo dostać się do reprezentacji Warbanda nie jest łatwo(Ja bym się dostał , ale nie lubię Nativa ;)
    Te bajeczki o dedykach i lidze to ja słyszę i czytam od 3 miesięcy.
    Cóż za skromność...

Offline Apocalyps

• Użytkownik
    « Odpowiedź #9 dnia: Kwietnia 18, 2011, 23:08:38 »
    Wiele rzeczy możesz mi zarzucić , ale grać w gry pochodne M&B to ja umiem(nie lubię tylko Nativa) ;)
    A w DP jestem nieposkromionym Mistrzem Łuku, i w pierwszej 3 na manual)

Kamillo18 , wejdz na jakiś serwer , i zapytaj się o
    LKP_Apocalyps
    VII_Apocalyps
    naprawdę dużo się dowiesz...
    I tu nie chodzi o chwalenie się tylko o stwierdzenie że chciałbym zebrać reprezentację Polski w DP , odpowiadam na pytanie które na 100% by ktoś zadał , nie nie chcę , ja bym tylko prowadził konnicę(czyli łuczników konnych)
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 18, 2011, 23:14:48 wysłana przez Apocalyps »

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    « Odpowiedź #10 dnia: Kwietnia 18, 2011, 23:10:25 »
    Wiele rzeczy możesz mi zarzucić , ale grać w gry pochodne M&B to ja umiem(nie lubię tylko Nativa) ;)
    A w DP jestem nieposkromionym Mistrzem Łuku, i w pierwszej 3 na manual)
    Spoko, spoko, ciesze się, że jesteś taki the beściak ;> W takim razie utrzymuj formę z tym manualem i staraj się być na pierwszym miejscu ;>

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #11 dnia: Kwietnia 18, 2011, 23:46:06 »
    Ja bym się dostał , ale nie lubię Nativa ;)

Tobie się wydaje że to jest takie proste?

:D

Jestem pewien że nie miałbyś szans na reprezentację...widziałem jak grasz, jesteś niezły, ale to zdecydowanie za mało, mecze a publiki to dwie różne sprawy których nie rozróżniasz.

Jednak co najważniejsze ciężko jest poszerzać scenę jeżeli większość sceny cię nie lubi...w takim przypadku lepiej ją olać i skupić się na czymś innym. Na siłę starasz się zrobić z siebie kogoś wielkiego. A narazie zamiast wziąść się za grę to tylko i wyłącznie piszesz głupie posty na tawernie...

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Apocalyps

• Użytkownik
    « Odpowiedź #12 dnia: Kwietnia 18, 2011, 23:48:51 »
    Jeżeli dla ciebie próba powiększenia i pogodzenia zwaśnionej sceny DP to robienie z siebie kogoś wielkiego, to życzę udanego życia...
    A jeżeli chodzi o mecze , to nasz klan już wiele ich zagrał, i zawsze wygrywał(nawet jeżeli graliśmy z 2 krotną przewagą wroga.

Offline dzioOb

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #13 dnia: Kwietnia 18, 2011, 23:50:33 »
    Z całym szacunkiem Apocalyps, ale nie sądzę, żebyś dostał się do Reprezentacji Polski w nativea. :) O dzikich polach się nie wypowiem, bo nie spojrzę na nie nawet na półce w sklepie, ale jeżeli są tylko dwie narodowości to myślę, że nie ma sensu robić Reprezentacji.

gorNN22:42:25Wysyła wiadomość w Sens życia.

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #14 dnia: Kwietnia 18, 2011, 23:53:24 »
    Słuchaj...grałem w Dzikie Pola, wyszedłem jako pierwszy z tej całej Bitwy Narodów i sorki jeżeli kogoś urażę...ale nie było tam nikogo naprawdę mocnego...w RP jest kilku całkiem niezłych graczy z WB ale to wszystko...cała reszta odstaje poziomem od najlepszych Polaków w WB o lata świetlne...Jeżeli twój klan zagrał już tak dużo sparingów to Wilki chętnie z wami zagrają, ostatnio coś nie ma chętnych na mecze z nami:D A napinaczy rozwala się najprzyjemniej:)

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012