Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Wasale  (Przeczytany 927 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Azmodan

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Wasale
    « dnia: Kwietnia 17, 2011, 16:54:49 »
    Przeczytałem na forum, że aby mieć jako wasala lorda z innych nacji trzeba się go spytać co sądzi o swoim królu itd.. Próbowałem wszystkiego, np. rozmowy w zamku, na osobności jak proszę o spotkanie (zamek), z lordami z wrogiego królestwa itp. Nie mam takiej opcji, aby się go o to spytać. Gram w native (warband) bez patchów, może to dlatego ?

Offline Altharis

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    • Tovarisch Volksdeutsch
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Wasale
    « Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 17, 2011, 16:59:48 »
    A czy wybrałeś opcję "Porozmawiajmy na osobności" (Chyba tak to było...)? Bo dopiero wtedy gdy wybierzesz tę opcję  (a i tak nie zawsze)  możesz spyta, co dany wasal sądzi o swoim królu.
    Bo gdy mówisz "na osobności jak proszę o spotkanie (zamek)" wnioskuję, że po prostu nie było wtedy innego lorda.

Offline Azmodan

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 17, 2011, 17:58:01 »
    U mnie nie ma opcji rozmowy na osobności , przed chwilą próbowałem rozmawiać z lordem kiedy był sam w zamku i nic.
    Z ta rozmową na osobności jak proszę o spotkanie (zamek), chodzilo mi o to ze jest w zamku opcja popros o spotkanie z kims, wtedy gadam z nim na dziedzincu (tez nic to nie daje )>

Offline Altharis

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    • Tovarisch Volksdeutsch
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #3 dnia: Kwietnia 17, 2011, 18:07:14 »
    W takim razie nie wiem. Jaką w ogóle masz wersję i czy masz pirata?
    Z tym drugim (spotkanie z lordem) chodziło mi o to samo co napisałeś.