Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][ZRP] Zakon Rycerzy Polskich ( Były klan ZE )  (Przeczytany 8409 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Zakon Emirów ( ZE ) *Native*
    « Odpowiedź #45 dnia: Kwietnia 18, 2011, 20:59:10 »
    Ile razy można prosić o spokój? Każdy kolejny post kontynuujący tą bezsensowną kłótnię skończy się ostrzeżeniem.
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline GameKompot

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #46 dnia: Kwietnia 18, 2011, 21:12:12 »
    może trochę nie w temacie ale powodzenia życzę:)

Offline Apocalyps

• Użytkownik
    • Piwa: -6
    « Odpowiedź #47 dnia: Kwietnia 18, 2011, 22:44:12 »
    Może i poza tematem , ale chyba już spełniły się moje słowa opisujące Olka i jego gromadę "Wojowników"
    Ale cóż życzę powodzenia , mam nadzieję że wasz klan doczeka tych chwil kiedy te klany które drażnicie staną z wami do sparingu , to jest najlepsza droga do rozwiązania konfliktu,
    "Wojna nie rozstrzyga kto ma rację , lecz kto ma odejść"  Autora tego powiedzenia nie pamiętam sorki^^

Olek po tym jak wyleciałeś z LKP , a nawet później z CHOHU(śmieszne prawda?), słyszałem że nowy Klan ZK ciebie przyjmą, założyciel też ma 10 lat(To jest oczywiście uprzejmość , taki off top, ale myślę że się przyda)

Kolego, prosisz się o bana. Co napisałem na temat ciągnięcia tej bezsensownej kłótni? To jest naprawdę twoja ostatnia szansa...
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 18, 2011, 22:57:51 wysłana przez sir Luca »

Offline Konfederat

• Użytkownik
    « Odpowiedź #48 dnia: Kwietnia 19, 2011, 12:18:35 »
    Luco wiem że nie powinienem tego pisać już ale odpowiadam tylko panu apocalypsowi

Apocalypsie Adiq mnie przezywał na iplu wyzwiskami typu "Extra Noob" "Big noob" Wielki Noob" itp

więc tak jak napisałeś post wyżej my nikogo nie drażnimy twoje słowa się nie spełniły . gramy fair ja i the witcher staram się utrzymywać kulturę w klanie !.

Prosiłem ale nie mogłeś się powstrzymać. Dostajesz pierwsze ostrzeżenie.
    Swoją drogą... "Straszne" są te wasze wyzwiska...
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 19, 2011, 12:30:44 wysłana przez sir Luca »
    add=Konfederrat][/url]

Offline Adiq

• Użytkownik
    « Odpowiedź #49 dnia: Kwietnia 19, 2011, 15:11:11 »

Apocalypsie Adiq mnie przezywał na iplu wyzwiskami typu "Extra Noob" "Big noob" Wielki Noob" itp

więc tak jak napisałeś post wyżej my nikogo nie drażnimy twoje słowa się nie spełniły . gramy fair ja i the witcher staram się utrzymywać kulturę w klanie !.

Powiedziałem do ciebie tylko, że jesteś noobem, który nie wie co to duel, bo to jest prawda.
    Co do tego, że nikogo nie drażnicie i gracie fair mam dużo zastrzeżeń.
    Po pierwsze cały czas mnie i wiele innych osób drażnicie swoim zachowaniem na serwerach przez co psujecie miłą atmosferę podczas grania, a po drugie nie gracie fair, ponieważ używacie dwóch kusze i glitchujecie, więc nie można tego nazwać grą fair. Nie próbujcie się tego wypierać, bo to co napisałem jest prawdą.

Pozdrawiam
    Adiq

Offline Jagielon

• Użytkownik
    • I tak Cie dopadnę!
    « Odpowiedź #50 dnia: Kwietnia 19, 2011, 15:18:39 »
    Używanie dwóch kusz jest tylko zabronione na serwerze panów z ZKM z tego co ja wiem oczywiscie. A co do glithowania jesli wyraźnie nie jest napisane w zasadach severa to tez nie widzę problemu bo chyba nie ma takiej ogolnej zasady ze nie wolno glithowac. Natomiast nigdy nie rozumialem jak ludzie pisza ze czemu nie dałeś duela itp jeśli chcesz pojedynku z pojedyncza osoba wejdź sobie na duelo'wski serwer np N-dition badz swadia_duel_server i tam sobie graj duela a nie na bitwie .

Offline KoRn

• Użytkownik
    « Odpowiedź #51 dnia: Kwietnia 19, 2011, 15:29:16 »
    No kurwa. Jagielon w dupie byłeś i gówno widziałeś. Jak na bitwie ludzie akceptują duela to jest duel ! A nie ci wbije taki dziecię neostrady z toporkami to już inna sprawa. Tu sie liczą zasady fair play jak zostaję np. 4 na 1. I ch*** wam w dupe ! c***y !

Pierwsze ostrzeżenie, zanim zaczniesz się wymądrzać, zapoznaj się z regulaminem.
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 19, 2011, 15:44:24 wysłana przez sir Luca »

Offline Adiq

• Użytkownik
    « Odpowiedź #52 dnia: Kwietnia 19, 2011, 15:32:59 »
    Popieram KoRna jak jest 4 na 1 i większość się zgadza na duela to nie ma tak jak olek, że rzuca toporkami w walczących.
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 19, 2011, 15:54:14 wysłana przez Adiq »

Offline Horace

• Użytkownik
    « Odpowiedź #53 dnia: Kwietnia 19, 2011, 15:35:29 »
    No kurwa. Jagielon w dupie byłeś i gówno widziałeś. Jak na bitwie ludzie akceptują duela to jest duel ! A nie ci wbije taki dziecię neostrady z toporkami to już inna sprawa. Tu sie liczą zasady fair play jak zostaję np. 4 na 1. I chuj wam w dupe ! cioty !

Moim zdaniem zasłużył na ostrzeżenie chociaż...

A co do tych dueli...Jak się zgodzą  to może być duel.

Offline Jagielon

• Użytkownik
    • I tak Cie dopadnę!
    « Odpowiedź #54 dnia: Kwietnia 19, 2011, 15:36:56 »
    no no ciekawa kultura naprawde. najezdzacie na ZE a sami lepsi nie jestescie . No ale nadal nierozumie co z tego ze byłess 4;1 czy na meczy klanowym zostaniesz sam na 4 to co myslisz ze wrog pozwoli ci pojedynczo pozabijac innych(zapomnij) I zrozum bitwa jest po to zeby ludzie sobie pograli nawet 10 vs 1 to nie jest duel przypominam twórcy gry zrobili 2 oddzielne tryby bitwa i duel a ty myślisz ze jak ktos ci napisze ze ok dawaj duel na bitwie to inni sie zgodza. Jak by kazdy tak przezywal ze przegral po ktos nie dal duela to tawerna była spamowana takimi postami jak moj czy twoj drogi KoRn'ie i w tedy zamiast jednego takiego sirLucy  potrzeba byla z  10 ;d
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 19, 2011, 15:47:12 wysłana przez Jagielon »

Offline zbieg1421

• Użytkownik
    « Odpowiedź #55 dnia: Kwietnia 19, 2011, 15:37:57 »
    Czy możecie wreszcie zakończyć ten spór?

@EDIT Horace to jest spór :) , a oni zachowują się jak dzieci i nawet widać kto tu ma 10 lat
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 19, 2011, 15:41:46 wysłana przez zbieg1421 »

Offline Horace

• Użytkownik
    « Odpowiedź #56 dnia: Kwietnia 19, 2011, 15:39:31 »
    Jak dla mnie to bardziej dyskusja :)

Offline Jagielon

• Użytkownik
    • I tak Cie dopadnę!
    « Odpowiedź #57 dnia: Kwietnia 19, 2011, 15:41:06 »
    Nie sadze zeby to byl spor . Forum jest do dyskutowania z tego co wiem i moja osoba nie łamie zasad nikogo nie wyzywam itp a to ze mam kornem rozne zdania to fakt powinienem załatwić to na pw ale wkurza mnie jak krytykują ZE tak naprawdę za nic i dlatego napisalem w tym temacie co sadze.

PSzbieg1421  a moge wiedziec dokladnie po czym mnie osadzasz ze mam 10 lat?
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 19, 2011, 15:50:50 wysłana przez Jagielon »

Offline zbieg1421

• Użytkownik
    « Odpowiedź #58 dnia: Kwietnia 19, 2011, 16:52:56 »
    Ale ja nie mówie o tobie tylko o innych osobach .

Offline Vodka

• Użytkownik
    « Odpowiedź #59 dnia: Kwietnia 19, 2011, 17:59:09 »
    zbieg1421. Mówisz że inni mają 10 lat a sam nie potrafisz dobrze stworzyć zdania. Pozdrawiam