Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: multiplayer - brak serwerów  (Przeczytany 1254 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Wwe

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    multiplayer - brak serwerów
    « dnia: Kwietnia 12, 2011, 09:58:45 »
    Witam, nie wiem czy odpowiedni dział. Ale chyba tutaj bd. się nadawać. Szukałem w pomocy, ale nic nie znalazłem. Więc mój problem jest następujący.
    Ściągnąłem najnowszego patcha do warbanda. Bo starsze ver. bugowały mi grę. Chciałem pograć z kolegami, patrze a tu multi. nie działa. Nie wiem czym jest to spowodowane. Proszę pomoc. ; )

Dopiero co wyczyściłem dział. Ba, jak byk stoi wątek "Zanim założysz temat w dziale pomocy..." który należałoby przeczytać i do którego należałoby się zastosować przed założeniem własnego wątku. Ale nieeeee, bo po co?!

Przenoszę. Ostatni raz. Następnym razem bez zastanowienia wywalę do kosza.//Daedalus
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 12, 2011, 12:12:54 wysłana przez Daedalus »
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline Altharis

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    • Tovarisch Volksdeutsch
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: multiplayer - brak serwerów
    « Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 12, 2011, 13:39:55 »
    Trzy pytania:
    1.Pirat?
    2.Czy w opcji "szukanie serwerów"(wiem, że tak to się nie nazywało, ale cóż..) jest zaznaczone "ulubione" lub "LAN"? Jeśli tak to przecząłacz na "internet".
    3Czy patcha ściągnąłeś z zaufanego źródła?