Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Expanded Gameplay III: The Ilumination Days  (Przeczytany 38471 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Owicz

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Expanded Gameplay III: The Ilumination Days
    « Odpowiedź #60 dnia: Sierpnia 14, 2009, 08:18:01 »
    Daro, popieprzyło ci się, to ten sam temat xD Dunios "zasmordził" (czyt. odświerzył) temat.

Offline Kapsel146

• Użytkownik
    « Odpowiedź #61 dnia: Listopada 25, 2009, 19:11:02 »
    Ja gram chyba w starszą wersje  bo nie mam tej dodatkowej nacji a niechcem grać w najnowszą bo jest tam broń palna której nie lubię jest coś po środku??

Offline matizz

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Give me 100 SpaceMarines or thousands other troops
    « Odpowiedź #62 dnia: Listopada 25, 2009, 21:33:27 »
    Taa jest wersja z bronią palną ?? :D
    To chyba ja mam bardzo zamierzchłą wersje ...
    89% graczy uważa, że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11%, wklej to do podpisu!
    "W każdym normalnym kraju Król jest Królem,jest skarb i jest wojsko! A u Nas? Sejm decyduje o każdym groszu, a szlachta zbiera się na wojnę jak sójka za morze !"

Offline Grievous

• Użytkownik
    • Chwała Konfederacji Niezależnych Systemów.
    « Odpowiedź #63 dnia: Listopada 25, 2009, 22:52:59 »
    W wersji "e" (najnowsza) nie ma żadnej broni palnej, nie było jej też w wersjach "d" i "c". Może była w poprzednich częściach moda I lub II.
    "I never risk my own skin if I don't have to."

Offline matizz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #64 dnia: Listopada 26, 2009, 08:46:39 »
    Ja mam v0.95e i nie mam ani nowej nacji ani nowej broni więc nie wiem gdzie kapsel o tym przeczytałeś że jest nowa nacja i broń palna....

Chyba że jest jeszcze nowsza wersja od mojej :D
    89% graczy uważa, że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11%, wklej to do podpisu!
    "W każdym normalnym kraju Król jest Królem,jest skarb i jest wojsko! A u Nas? Sejm decyduje o każdym groszu, a szlachta zbiera się na wojnę jak sójka za morze !"

Offline Kapsel146

• Użytkownik
    « Odpowiedź #65 dnia: Listopada 26, 2009, 18:16:26 »
    A możecie dać linka do tej w której jest ta dodatkowa nacja

Offline Grievous

• Użytkownik
    « Odpowiedź #66 dnia: Listopada 26, 2009, 20:10:11 »
    To raczej niemożliwe, na MBrepository jest tylko wersja "e" i patch do niej. Na http://forums.taleworlds.com/index.php?topic=62296.0 masz wyjaśnione iż Onyxowe bractwo zostanie dopiero dodane.

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #67 dnia: Listopada 27, 2009, 23:38:10 »
    Właśnie sobie pykam w to cacko. I czuję, że dłużej przy tym modzie się zatrzymam. Dużo przedmiotów, ale mimo że mam dobrze rozwiniętą postać nie mogę części używać [wymagana siła >30]. Czy wy też tak macie, że szybkość walki jest bardzo duża?

Offline Avenger

• Użytkownik
    « Odpowiedź #68 dnia: Listopada 28, 2009, 00:17:36 »
    Mod jest super siła niektórych jednostek jest przerażająca, jak np. Armia umarłych wyrżnęła mi wszystkich żołnierzy a miałem samą elite :O

Offline Grievous

• Użytkownik
    « Odpowiedź #69 dnia: Listopada 28, 2009, 09:33:14 »
    Właśnie sobie pykam w to cacko. I czuję, że dłużej przy tym modzie się zatrzymam. Dużo przedmiotów, ale mimo że mam dobrze rozwiniętą postać nie mogę części używać [wymagana siła >30]. Czy wy też tak macie, że szybkość walki jest bardzo duża?
    To chyba najbardziej dynamiczny z dostępnych modów. Gram Old Knightem, więc nie mogę rozwijać atletyki i gdy muszę pieszo walczyć z barbarzyńcą Rhodoków serce zaczyna mi coraz szybciej bić - zasraniec obiegnie mnie pięć razy nim zdążę wyprowadzić cios! Trochę przesadzone jest HP umarlaków - 3 trafienia lancą po 150, a on dalej stoi!. Jednak świadomość iż właśnie osiągnąłeś 30 poziom siły i możesz założyć wypasioną płytówę - bezcenna:)       

Offline matizz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #70 dnia: Listopada 28, 2009, 12:37:42 »
    A mnie to co denerwuje w modzie to jego zaszybkość koleś w kilkudziesięcio kilogramowej zbroi macha kilku kilowym mieczem jak chłop cepem...
    Konie w pełnej zbroi szarżują jak Chart za królikiem co też jest nie normalne i denerwujące bo jak chce sobie ktoś z łuku postrzelać to nawet na zwolnionym tempie jest za szybko .... a nie mówiąc już o trafieniu mieczem w ziomka ....

Offline Grievous

• Użytkownik
    « Odpowiedź #71 dnia: Listopada 28, 2009, 12:51:29 »
    Te kilku kilowe miecze o których mówisz kosztują po 60tys. i mają prędkość około 135. Występują rzadko więc nie przeginają zbynio rozgrywki. Poza tym ich skuteczność na najtwardsze zbroje nie jest najlepsza - świetny jest morgenstern, lecz on z kolei jest dość wolny. Natomiast z końmi się zgodzę - są zbyt szybkie i wytrzymałe (zwłaszcza wierzchowce Scourgeów - prędzej zabijesz jeźdźca z 200HP niż kobyłę). W walce konnej królują krótkie łuki, które są używane na wyjątkowo krótkich dystansach - idealnie widać to walce z Khergitam.         

Offline Kapsel146

• Użytkownik
    « Odpowiedź #72 dnia: Listopada 28, 2009, 22:16:14 »
    Można w tym modzie mieć własne państwo??

Offline Grievous

• Użytkownik
    « Odpowiedź #73 dnia: Listopada 29, 2009, 13:14:19 »
    Tylko takie jak w nativie - czyli rebelianckie.

Offline TomekDex

• Użytkownik
    « Odpowiedź #74 dnia: Grudnia 17, 2009, 13:09:58 »
    W związku ze zostało zrobione spolszczenie do tego moda mam pytanie:
    W pomocy jest napisane ze "Wielkość łupu wpływa teraz tylko na ilość towarzyszy w oddziale, regularni żołnierze nie biorą udziału w podziale łupów, ale..." Czyli im więcej NPC mam w oddziale tym gorszy łup??
    Formułowicz A: "Nawet szkoda mi punktować ,ale 2 z logiki ,czytania ze zrozumieniem i ortografii."
    Formułowicz B: "Użycie par (przecinek, spacja) w tym zdaniu to jest dopiero strzał w stopę."