PRZENOSIMY TS'a! OD DZIŚ:
85.236.100.27:11067 PASS:1
Ten wątek, jest nie aktualny, alby dowiedzieć się wszystkiego jak trzeba, zapraszam na :
http://forums.taleworlds.com/index.php?topic=164975.0
Witam wszystkich.
Jak sądzę niektórych zdziwiło to ,że to nie ja napisałem tego pierwszego posta naszej forum naszej, polskiej strony M&B Warband:)
Jeśli macie jakiekolwiek pytania, prośby, bądź inne ważne niemogące poczekać sprawy zapraszam na naszego TS'a.
Gdyby mnie nie było, proszę kierować się do niżej wymienionych ,,wybrańców"
Jeśli nawet ich nie ma... (to znaczy że naprawdę macie pecha..)
-Verinen
-Katsura
-Seba(Miso)
-Mamy jeszcze troszkę roboty, ustalenie godzin spotkania na TS'ie i wspólnej walki, tarczą przy tarczy. Powodem są klany do innych modów, do jakich należymy(Żeby nikt mnie nie zrozumiał źle, nie są przeszkodą ani żadnym minusem, wręcz przeciwnie, dzięki nim, mamy bardzo ułatwianą rekrutację i jak się okazuje, z chęcią i zapałem nam pomagają :)) Trzeba wspomnieć ,że większość z nasz Jest W Grey Order albo bądź też w WV czy REF. Dlatego mamy mały problem z ustaleniem kiedy będą się odbywać treningi etc.
Ja proponuję godzinę 17.00-20.45 (Te 15min. to zapas, aby zdążyć na wspólne zgranie w cRPG.)
Kto jest za niech najzwyczajniej napisze to w temacie, bądź powie mi wprost ;)
Oczywiście sprzeciwy zostaną potraktowane jak najbardziej poważnie :) No... Oczywiście że potem skarzę was na wywalenie za burtę podczas najbliższej wyprawy po łupy :)
Jarl Barłomiej