Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Żadne elo, tylko proste cześć  (Przeczytany 3027 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Bojowniq

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Żadne elo, tylko proste cześć
    « dnia: Stycznia 10, 2008, 20:40:25 »
    Cześć mam na imię Maciek a nazwisko jest proste odziedziczyłem je po ostatnim królu polski, jak ktoś dobry jest to zgadnie. Więc jak wcześniej napisałem mam na imię Maciek i mam 14 lat (nie pisać mi tu że gówniarz bo pobije xD). Przedtem miałęm konto o nazwie maszzter, chyba mnie nie lubiliście ;( ale mniejsza o to gram w Mount & Blade parę ładnych lat, no nie takie ładne xD . Moim zainteresowaniem jest komputer? chyba tak, sam nie wiem :) jak to jest. Chyba to będzie dla was szokiem co teraz napiszę xD . Moim drugim zainteresowaniem jest Tibia!!! jestem mapperem [W TIBIĘ NIE GRAM] może bym grał ale jest tam pełno nobów. Teraz przy życiu trzyma mnie tylko jedno marzenie, mieć własny komputer :D właśnie na niego zbieram (pewnie nie nazbieram) takie jest życie ;(
    Lubie też rysować, najbardziej ciągnie mnie na martwej natury xD . Lubie też rysować obrazy batalistyczne :D zamki, bitwy itp. jak ktoś by nie wiedział :D

Jak już tak chcecie to wywaliłem te (joke) i bezsensowne wypowiedzi!!!
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 15, 2008, 19:59:49 wysłana przez Bojowniq »
    xD

Offline WarCrow

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    Odp: Żadne elo, tylko proste cześć
    « Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 10, 2008, 20:58:33 »
    eeeeeeeee...? Acha.... hmmm znaczy... w sumie to... hmmm... fajnie...muszę wyłączyć PC bo nie wytrzymam tego...

Offline Pavlos

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Stycznia 10, 2008, 21:05:55 »
    Stwierdzam iz uwazam ze bardzo madrze o sobie napisales. A tak na marginesie to nigdy nie widzialem zeby ktos tak PSIOCZYŁ. Popolupo -_-
    Walczymy z alkoholizmem - pijemy więcej, aby inni mieli mniej =]

Offline Misiumen

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #3 dnia: Stycznia 10, 2008, 21:06:42 »
    eeeeeeeee...? Acha.... hmmm znaczy... w sumie to... hmmm... fajnie...muszę wyłączyć PC bo nie wytrzymam tego...

Za takie posty powinno byc ost.
    Zajmij sie soba, z laski swojej, ok? Zdaje sie, ze nizej piszesz o cwaniactwie
    Zdaje sie ze tak i z laski mojej tylko cie informuje ze takie posty jak ten warriora sa zle i nie chcialem cwaniakowac, jak odniosles takie wrazenie trudno.

A co do ciebie Bojowniq to multikonta nie zapewnia ci szacunku, zwlaszcza ze na poprzednim koncie tez sie jakos nie popisales inteligencja. No i najwazniejsze - cwaniactwo nie jest zaleta.
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 10, 2008, 22:13:02 wysłana przez Misiumen »

Offline Bojowniq

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Stycznia 11, 2008, 08:25:02 »
    Jaj nie jestem cwaniakiem :D zapomniałem hasła do tamtych kąt moja wina ;(
    Jestem boski nie xD idę do szkoły zaraz, mam kartkówkę z Angielskiego xD wczoraj się nauczyłem ahhahahah
    xD

Offline Kolba

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Ten który opowiada kretowi bajki do snu
    « Odpowiedź #5 dnia: Stycznia 11, 2008, 08:30:01 »
    Co nie znaczy, że możesz tworzyć wiele kont (Ponia to też ktoś spokrewniony z tobą?)... Do czego służy przypomnienie hasła?
    I NIE SPAMUJ ani NIE PISZ GŁUPOT bo możesz dostać za to spokojnie bana, a już widzę że dostałeś 2 ostrzeżenia...

Offline WarCrow

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #6 dnia: Stycznia 11, 2008, 08:42:43 »

Za takie posty powinno byc ost.
    Zajmij sie soba, z laski swojej, ok? Zdaje sie, ze nizej piszesz o cwaniactwie
    Zdaje sie ze tak i z laski mojej tylko cie informuje ze takie posty jak ten warriora sa zle i nie chcialem cwaniakowac, jak odniosles takie wrazenie trudno.

A co do ciebie Bojowniq to multikonta nie zapewnia ci szacunku, zwlaszcza ze na poprzednim koncie tez sie jakos nie popisales inteligencja. No i najwazniejsze - cwaniactwo nie jest zaleta.

Heh niby za co ost? Po pierwsze jest to offtop i nie ma tu naliczania postów jak się nie mylę. Po drugie wyraziłem swoją opinie na temat posta wyżej. Który miał stwierdzać moje hmm zamknięcie na jakikolwiek kontakt z tą osobą. Takie prawo też mam :) A jeżeli już mówisz że powinienem dostać osta to napisz chociaż "za co?" Bo argument "bo jest zły" raczej mnie nie przekonuje, a tym bardziej adminów :>

Offline Arcylisz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Stycznia 11, 2008, 15:07:33 »
    Kurde jak ja nie cierpię ludzi, którzy piszą o sobie w sposób taki jak ten koleś.
    Po pierwsze jest to offtop i nie ma tu naliczania postów jak się nie mylę.Po drugie wyraziłem swoją opinie na temat posta wyżej
    Co nie znaczy, że masz się zniżać do poziomu bojowniqa, maszztera i jak on się tam jeszcze nazywa.

Ja teraz do Ciebie bojowniq. Za styl w jakim napisałeś powitanie i głupie przyznanie się do wielu kont na tym forum nie zostajesz przeze mnie przywitany. Do widzenia

Offline Gedus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Stycznia 11, 2008, 15:38:16 »
    Trochę wkurza ciągłe <joke> <joke> <joke> w poście, normalnie jakbym słyszał moje koleżanki
    no i Witaj..

Offline Kasparus

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #9 dnia: Stycznia 11, 2008, 18:01:11 »
    @Góra:

Zgadzam się. A ten cały "żal" to chyba jakaś epidemia. Ludzie używają słowa, którego znaczenia nie znają. A ogólnie cały ten Twój powitalny post to jakiś żart. A może Ty specjalnie tak piszesz żeby narobić kontrowersji?

Offline Bojowniq

• Użytkownik
    « Odpowiedź #10 dnia: Stycznia 12, 2008, 10:43:10 »
    Ja gdzieś ciebie Kasparus nie czaje:
    Zgadzam się. A ten cały "żal" to chyba jakaś epidemia. Ludzie używają słowa, którego znaczenia nie znają. A ogólnie cały ten Twój powitalny post to jakiś żart. A może Ty specjalnie tak piszesz żeby narobić kontrowersji?
    Nic z tych rzeczy drogi Kasparus'ie !!!
    xD

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Użytkownik
    • Piwa: 94
    « Odpowiedź #11 dnia: Stycznia 12, 2008, 10:45:13 »
    Nie przywitam się z tobą bo cię nielubie za to że wyrażasz się na tematy o których nic nie wiesz i za styl pisowni.
    PS. Chyba masz za dużą sygnaturkę. Bez przesady jest wi.ększa od wiadomosci które piszesz
    PS2. Ja ciebie nie czaje zachowujesz się jak doda po sterydach. Piszesz żeby pisac a nadodatek bezsęsu.

Wyboldowałem specjalnie. Nie ucz skoro sam nie umiesz. Tez cie nie lubię za twoj styl pisowni :D

Dobra trochę mnie poniosło
    (jak przeczytałes moją poprzednią edycje to sorry a jak nie to lepiej nie czytaj;). Mimowszystko robię mniej błędów od niego. To nie moja wina że mam dyzortografie staram się wypełniam debilne cwiczenia dla dyzortografów ale nic. Sprawdzał bym posty wordem ale mam błędy crc i mi word nie chce się zainstalowac.
    PS. Ja nie nadużywam słów żal i joke
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 15, 2008, 16:18:26 wysłana przez mat berserker »

Offline Bojowniq

• Użytkownik
    « Odpowiedź #12 dnia: Stycznia 15, 2008, 19:55:27 »
    PS. Chyba masz za dużą sygnaturkę. Bez przesady jest wi.ększa od wiadomosci które piszesz
    Moja sygnatura dla mnie się podoba, lepiej zobacz na sygnaturę Kasparus'a ta to dopiero jest duża xD

Nie czepiaj się jak ja piszę bo ty nie lepszy jesteś :)
    xD

Offline Gedus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #13 dnia: Stycznia 15, 2008, 21:12:30 »
    lepiej zobacz na sygnaturę Kasparus'a ta to dopiero jest duża xD

chyba pomyliło ci się z avatarem.. bo on nie ma sygnaturki

Offline Szwejk

• Użytkownik
    • Shinpū tokubetsu kōgekitai
    « Odpowiedź #14 dnia: Stycznia 15, 2008, 21:37:26 »

Nie karm trolla!

Sam nie wiem co o tym myśleć. Temat niby normalny, "konkretny" ale na myśl od razu przychodzi mi ta szczytna akcja.