Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Red Orchestra  (Przeczytany 37555 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Haller

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • Ponad gór omglony szczyt...
    Odp: Red Orchestra
    « Odpowiedź #150 dnia: Czerwca 04, 2012, 11:52:11 »
    W RO same boty już graja same ze sobą więc pozostaje tylko poczekać na jakaś promocje na steamie i zakupić RO 2 ;p

A miałem taką ochotę powrócić do RO1... RO2 jest bardzo dobrą grą, ja nie przeczę, jednak brakuje jej czegoś co miała w sobie pierwsza część... tylko nie mam pojęcia czego. Jest wiele zmian w stosunku do poprzedniej części co czasem może zmieniać nawet klimat gry i chyba to najbardziej boli.
    "Chwal dzień wieczorem, żonę - gdy spalona,
    Miecz, gdy wypróbowany, dziewicę, gdy za mąż wydana
    Lód - gdy się przeszło, piwo - gdy wypite."

Offline Araden

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    « Odpowiedź #151 dnia: Czerwca 01, 2013, 19:45:23 »
    Właśnie wyszedł dodatek Rising Storm. Walki toczą się na Pacyfiku Japończycy kontra Amerykanie. Osoby które już mają Red Orchestrę 2 mogą grać za darmo jedyne ograniczenia to jedna klasa: strzelec (czyli ta podstawowa) i nie są dodawane punkty honoru ani doświadczenia.
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline kubas246

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #152 dnia: Czerwca 17, 2013, 00:07:45 »
    Warto też wspomnieć, że kupując Rising Storm dostajemy pełny (niczym nieograniczone) dostęp do multi RO2.