Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Wasale  (Przeczytany 1186 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Wwe

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Wasale
    « dnia: Kwietnia 05, 2011, 18:15:58 »
    Więc mam taki problem.

1. Mam wasala, który nie ma włości, a chce m je dać. Jednak nie wiem jak ( ? ).
    2. Kiedy zdobywam zamek/miasto wyskakuje rozmowa z jednostką i mówi komu chce oddać tą włość, więc wybieram kogoś tam
    i spada mi reputacja wśród wasali, a dany wasal i tak tego nie dostaje.
    3. Dużo wasali - gdzie mogę szybko nająć ich?
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline Dawidous

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: Wasale
    « Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 06, 2011, 15:33:09 »
    1. Po podbiciu zamku/miasta możesz przydzielić je swojemu wasalowi. jeżeli wziąłeś sobie, to powinieneś mieć opcję oddania u swojego marszałka.
    2. Zapewne jakiś błąd, ale jaki to nie wiem :) Spróbuj najpierw sobie, a potem komuś dać.
    3. Towarzysze z Tawern- szybko pozyskujesz ale kiepska jakość i nie wpływa to pozytywnie na kontakty z innymi wasalami.
    Dużo perswazji, wojska, renomy, prawa do rządzenia i stosunków z lordem którego chcesz pozyskać a na 90 % go zdobędziesz. nie jest to szybkie ale opłacalne.

Offline Wwe

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Wasale
    « Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 06, 2011, 19:45:49 »
    Ehhh. ściągałem nowego patcha i wszystko jest okej. Można lock.
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor