Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Zadanie z listem  (Przeczytany 954 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Fishdick

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Zadanie z listem
    « dnia: Kwietnia 02, 2011, 11:14:57 »
    Witam, otóż otrzymałem zadanie aby dostarczyć list jakiemuś lordowi tak aby został usunięty od władzy. Król Harlaus kazał mi posłąc rycerze. Moje pytanie to jak wykonać to zadania?

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    Odp: Zadanie z listem
    « Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 02, 2011, 11:36:09 »
    Wejdź w menu oddziału, wybierz swadiańskiego rycerza (bądź inną jednostkę, tą o której mowa w zadaniu). ,,Rozmawiaj'' -> i pogadaj z nim o tym zadaniu. Jednak wiedz, że ten rycerz zostanie wciągnięty w spisek i już do Ciebie nie wróci.
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline Fishdick

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 02, 2011, 12:06:20 »
    A warto wykonać to zadanie? O żołnierzy sie nie martwie dosyć ich mam  ; ]

Offline matigeo

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #3 dnia: Kwietnia 02, 2011, 12:14:21 »
    Zależy. Jeśli chcesz mieć więcej lenn (np jesteś wasalem) to nie warto, bo lord oskarżony o zdradę może przejść do Twojej frakcji, co pozbawi Cię najbliższego lenna. Jeśli zaś chcesz pozbyć się swojego króla, to jak najbardziej warto, bo im więcej wasali, tym większa niestabilność. Uwaga: lord "wykopany" z powodu oskarżenia NIE MUSI przejść do Twojej frakcji.

Offline Korniszon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Czerwca 16, 2011, 15:28:25 »
    plusik taki że masz większe relacje z królem ;P