Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: " Wyślij gońca do pomocnika dowódcy" i zatruwanie wody w miastach.  (Przeczytany 6043 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline godfather

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Witam, otóż w Dzikich Polach, gdy rozbije się obóz na mapie świata jest opcja , nie potrafię tego dokładnie zacytować, ale coś w stylu "Wyślij gońca do pomocnika przywódcy"... o co z tym chodzi? Bo zawsze jak na to klikałem to wyskakiwało "Aktualnie nie masz do kogo go wysłać"

Druga sprawa to zatruwanie wody w studniach obleganych miast. Czasami wyskakuje mi komunikat ,że udało się otruć wodę ale zostałem nakryty. No to git, pokonuję nacierających strażników i ... nic, naciskam TAB i gra mi wraca do oblężenia, do sytuacji takiej jak była przed "otruciem". Czy to coś zmienia?

Mam OiM Dzikie pola, wersja 1.136

Offline Jarsuss

• Użytkownik
    • Pamiętajcie najważniejsza jest zaprawa :P
    Odp: " Wyślij gońca do pomocnika dowódcy" i zatruwanie wody w miastach.
    « Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 01, 2011, 23:44:43 »
    Witam, "wyslij gońca do pomocnika dowódcy" działa tylko kiedy masz juz jakąś twierdze lub miasto. Możesz za jego pomocą rozbudowywać miasto o kolejne jego poziomy (Kasztelan,rotmistrz itp.). Nie pamietam czy wymagane są jakieś jeszcze kryteria, żeby używać tego właśnie polecenia. A jeśli chodzi o zatrucie wody to musisz być nie wykryty podczas otrucia wody, i tu nie jestem pewien, ale chyba to powoduje skrócenie czasu oblegania twierdzy/miasta. Pozdrawiam

HITMEN CLAN www.hitmen.tnb.pl

Offline Alex3245

• Użytkownik
    Odp: " Wyślij gońca do pomocnika dowódcy" i zatruwanie wody w miastach.
    « Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 02, 2011, 13:29:48 »
    Co do zatrucia wody,jeśli Ci się uda to zostajesz nakryty i musisz pokonać kilku strażników.Zatrucie zmniejsza garnizon miasta  chyba o jakiś procent,prawdopodobnie o 10%.