Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Nations Cup 2011  (Przeczytany 31094 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Nations Cup 2011
    « Odpowiedź #30 dnia: Marca 31, 2011, 20:41:04 »
    Po to jest dolna granica 8 osób, by mniejsze kraje też mogły brać udział, a i tak widzicie, że z zebraniem 8 osób jest czasami problem.

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    Nations Cup 2011
    « Odpowiedź #31 dnia: Marca 31, 2011, 20:42:19 »
    W oficjalnych zasadach jest podany tylko minimalny rozmiar meczu (8 na 8) i reprezentacje, które mają mniejsze zaplecze wykorzystują to, żeby podnieść trochę swoje szanse. Wiadomo, przy takich małych składach taktyka odchodzi trochę na bok a bardziej liczą się umiejętności indywidualne. Ale nasz zespół gotowy jest grać i większe spotkania. Pozostaje nam mieć nadzieję, że kapitanowie innych drużyn na takie się zgodzą...
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Sosna

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Nations Cup 2011
    « Odpowiedź #32 dnia: Marca 31, 2011, 20:49:52 »
    Kwestia omawiana setki razy...spect będzie zablokowany więc na potencjalnym filmie nie zobaczysz za wiele...

Argaleb nie chodzi mi o oglądanie na żywo tylko oto, aby sędzia nagrał spotkanie.Jakby oczywiście z łaski swojej by się zgodził.

Offline ignatus

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • HITMEN
      • HITMEN
    Nations Cup 2011
    « Odpowiedź #33 dnia: Marca 31, 2011, 20:56:02 »
    Hmm myśle że Argalebowi chodzi o to że kamera jest zablokowana w miejcu na mapie i film nagrany z takiej kamery byłby raczej bez sensu, cały czas wycinek mapy na której może raz na minute ktoś by sie pojawił i napisy kto kogo zabił,mało interesująca perspektywa..

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    Nations Cup 2011
    « Odpowiedź #34 dnia: Marca 31, 2011, 22:43:00 »

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    Nations Cup 2011
    « Odpowiedź #35 dnia: Marca 31, 2011, 22:44:50 »
    Gratuluje zwycięstwa ! :)
    Do boju Polsko !
    Miałem dziś to śpiewać na balkonie, jednak problemy zdrowotne mi przeszkodziły :D

Offline Yoda

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Nations Cup 2011
    « Odpowiedź #36 dnia: Marca 31, 2011, 22:46:42 »
    Trochę, moim zdaniem, nierozsądna była "chęć udowodnienia wyższości na ich terenie", ale jak zawsze (przynajmniej tutaj) Polacy spisali się na medal :)

Gratuluję serdecznie :)

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    Nations Cup 2011
    « Odpowiedź #37 dnia: Marca 31, 2011, 22:53:41 »
    Mecz był dość ciężki, ale daliśmy radę. Niezapomniane wrażenie gdy kapitan Francuskiej reprezentacji po ostatniej rundzie na Nord Town krzyczy do sędziego że oszukujemy:) A potem z przewagą jednego człowieka (kara graliśmy 9 naszych na 10 Francuzów) i tak ich gnieciemy:) Zmieniamy serwer i Francuzi narzekają na serwer:D Postanawiamy zagrać fair play i na drugiej mapie niszczymy ich ponownie na ich serwerze.

Ignatus ma rację, chodziło o zablokowaną kamerę.

Co do zasady 8 na 8 to tu jak wspomniał Luca chodzi o mniejsze reprezentacje. Choć dla niektórych i 8 jest problemem. Ot mecz USA z Czechami gdzie zawodnicy z Ameryki Północnej grali w 6 na 8 Czechów:)

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline inco

• Użytkownik
    Nations Cup 2011
    « Odpowiedź #38 dnia: Marca 31, 2011, 23:14:47 »
    Gratuluje wygranej

Za co kara odsunięcia jednego zawodnika w tamtej rundzie?

Jako osoba hostująca serwer reprezentacji spytam się, czemu narzekali na serwer?

Średnia pingów na ich serwerze (z wyłączeniem jednego gracza u nich ktory na jednym screenie miał ponad 150)
    Reprezentacja:   Polska    Francja
    Średni ping:47,5832,41

Macie może screena z ich pingami, jak weszli sprawdzić jakość serwera do nas?

Offline Okocha

• Użytkownik
    Nations Cup 2011
    « Odpowiedź #39 dnia: Marca 31, 2011, 23:20:14 »
    Argaleb trochę przesadził Francuzi nie narzekali na serwer po prostu parę osób napisało że ma duży ping. Francja chciała się zgodzić na gre na naszym ale żeby było fair poszliśmy na ich bo jednak jak paru od nas miało 10 a od nich 80 a u nich porównywalnie.
    W każdym bądź razie wygraliśmy w uczciwej grze.

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    Nations Cup 2011
    « Odpowiedź #40 dnia: Marca 31, 2011, 23:31:56 »
    No nie wiem Inco...jeden miał coś koło 40 inny 70, reszta 90 100 i w górę:) Z tego co zapamiętałem, niestety screenem nie dysponuję.

Kara była chyba za to że zmieniliśmy któregoś z zawodnika z rundy na rundę a jak się okazało jest to zakazane:)

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Aldred

• Użytkownik
    • Piwa: 16
    • No Trance No Life.....
    Nations Cup 2011
    « Odpowiedź #41 dnia: Kwietnia 01, 2011, 09:42:43 »
    Panowie, gratuluję wygranych, idzie wam świetnie. Nie przypuszczałem że mamy taką mocną reprezentacje w warband, jeśli nie nasi piłkarze to przynajmniej wy gracie na mistrzowskim poziomie. Jeszcze raz gratulacje.
    Zwycięstwo nie wymaga tłumaczenia,porażka na nie nie pozwala.Wymówki to schronienie dla słabych.-Wielki Książe Ostlandu Hals von Tasenick.

http://adi88pl.wrzuta.pl/audio/88OeZEtUsq1/kingdom_of_trance_nev_year_2012_adi_mix
    Pora promować muzykę trance i swoją twórczość;)

Offline ignatus

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • HITMEN
      • HITMEN
    Nations Cup 2011
    « Odpowiedź #42 dnia: Kwietnia 01, 2011, 09:54:59 »
    Co do francuzów to w ogóle mnie nie dziwią ich teksty o oszukiwaniu itp, akurat oni totalnie nie potrafią przegrywać:)
    Na deser tekst z TW odnośnie jednego z francuskich klanów
    "French clan? Whats your weapon? A white flag?  :lol:"

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Nations Cup 2011
    « Odpowiedź #43 dnia: Kwietnia 01, 2011, 09:57:30 »
    Pozwoliłem sobie wydzielić ten wątek i przenieść go do odpowiedniego działu.
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Harpag

• Użytkownik
    • Ave Imperator Morituri Te Salutant xD
    Odp: Nations Cup 2011
    « Odpowiedź #44 dnia: Kwietnia 01, 2011, 14:04:42 »
    Nie macie pojęcia, jak bardzo się cieszę z postawy naszej reprezentacji ! Do meczu z Francją nie chciałem się odzywać, ale teraz jestem już pewien, że mimo początkowych trudności , pierwszy raz od dawna udało nam się coś porządnie zrobić.  Serdecznie gratuluję zawodnikom wspaniałych umiejętności i świetnych wygranych,  a nam , społeczności polskiej sceny Warbanda,  dojrzałości i umiejętności zjednoczenia się przy sensownych projektach. Trzymam kciuki, aż do pobielenia kłykci!
    Do boju Rodacy :-)