Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Nations Cup 2011  (Przeczytany 31235 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Liveon

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Nations Cup 2011
    « Odpowiedź #15 dnia: Marca 25, 2011, 13:51:37 »
    Chyba wiem co piszę prawda ? Szóstą rundę LoR z Turkiem praktycznie we dwóch wygrali, tylko LoR miał jakąś przerwę w necie i Go wywaliło.

No tak, a ja wiem/wiedziałem(widocznie błędnie)  tyle, ile widzę:)- a widzę, na załączonym skrinie, GorNa na drugim miejscu, ze statami 6:0.

EDIT:down@ Luca,

Nie no, ja tego nawet przez moment nie traktowałem jako sprzeczki:)- zwyczajnie, miałem lekki dysonans poznawczy, wynikający ze sprzeczności opisu/komentarza, z załączonym skrinem...
    Wątpliwości wyraziłem w trybie przypuszczającym i jak później zaznaczyłem, przyjąłem do wiadomości, że wątpliwości były płonne:)
    « Ostatnia zmiana: Marca 25, 2011, 14:09:53 wysłana przez Liveon »

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    Nations Cup 2011
    « Odpowiedź #16 dnia: Marca 25, 2011, 13:59:17 »
    Panowie, bez niepotrzebnych sprzeczek. Screeny są z pięciu rund a jak LoRa wyrzuciło z serwera po pierwszej i ktoś go zastąpił, to oczywiście na końcowym screenie nie może go być... Wyjaśnijmy sobie takie nieporozumienie w spokoju i bez zbędnych spięć.
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Turek

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    Nations Cup 2011
    « Odpowiedź #17 dnia: Marca 25, 2011, 14:12:51 »
    Te Rumuny to po prostu jakieś lamy były. Zaatakowali mnie we trzech i nie potrafili zabić mimo, iż byłem dość daleko on innych.

Offline Jagielon

• Użytkownik
    • I tak Cie dopadnę!
    Nations Cup 2011
    « Odpowiedź #18 dnia: Marca 25, 2011, 14:44:16 »
    Racja ''lamy'' są, udowodniłeś ze jest od nich lepszy nawet gdy lecą na cb w 3 . Gratuluje naprawdę jesteś świetny.

\/ co do postu poniżej ja sobie jednak nie odpuściłem.
    « Ostatnia zmiana: Marca 25, 2011, 14:48:38 wysłana przez Jagielon »

Offline Wezyk

• Użytkownik
    Nations Cup 2011
    « Odpowiedź #19 dnia: Marca 25, 2011, 14:44:30 »
    http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,163033.0.html
    Crazy Archer pozwoli kibicom pooglądać mecze które będzie transmitował na żywo jeśli kapitanowie obu drużyn się zgodzą. jest to świetny pomysł z tym, że jak ostatnio to robił na pierwszym meczu IG vs 22nd nie było prawie nic widać :/ Mam nadzieję , że wymyśli sposób na polepszenie transmisji bo z chęcią oglądnąłbym sobie kilka meczy :)

(click to show/hide)
    Zero poczucie humoru... Zupełnie jak w IG...

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    Nations Cup 2011
    « Odpowiedź #20 dnia: Marca 25, 2011, 15:04:56 »
    Panowie, bez niepotrzebnych sprzeczek. Screeny są z pięciu rund a jak LoRa wyrzuciło z serwera po pierwszej i ktoś go zastąpił, to oczywiście na końcowym screenie nie może go być... Wyjaśnijmy sobie takie nieporozumienie w spokoju i bez zbędnych spięć.
    Luca nie przesadzaj nikt tu się nie kłóci przecież.

Co do reprezentacji Rumuni/Mołdawii fakt nie stawili jakiegoś większego oporu, przynajmniej tak to wyglądało z tego co widziałem i słyszałem.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    Nations Cup 2011
    « Odpowiedź #21 dnia: Marca 25, 2011, 15:14:30 »
    Troszkę spóźnione, ale gratuluje reprezentacji !
    Pierwszy mecz często jest najbardziej zaskakujący, ja liczyłem, byście nie zrobili tego co nasi na mundialu w 2002r. z Koreą.
    Widać, że brak hymnu i gra się układała :P

Offline Lothrak

• Użytkownik
    Nations Cup 2011
    « Odpowiedź #22 dnia: Marca 25, 2011, 22:20:11 »
    gratuluje zwyciestwa

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    Nations Cup 2011
    « Odpowiedź #23 dnia: Marca 26, 2011, 11:56:03 »
    Kolejnym naszym przeciwnikiem jest Franca. W pierwszym swoim meczu rozgromiła reprezentację Danii i Islandii 20-0. Mecz z nimi będzie naszym pierwszym poważnym sprawdzianem. W innym meczu naszej grupy spotkały się dwie silne reprezentacje Ukraina i Włochy. Po ciężkim meczu Włochy wygrały 10-9.

W meczu na szczycie między Rosją i Niemcami (obydwie drużyny spotkały się rok temu w finale) gracze ze Wschodu odnieśli wysokie zwycięstwo 17-3.

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Wezyk

• Użytkownik
    Nations Cup 2011
    « Odpowiedź #24 dnia: Marca 26, 2011, 12:28:13 »
    Kolejnym naszym przeciwnikiem jest Franca. W pierwszym swoim meczu rozgromiła reprezentację Danii i Islandii 20-0. Mecz z nimi będzie naszym pierwszym poważnym sprawdzianem. W innym meczu naszej grupy spotkały się dwie silne reprezentacje Ukraina i Włochy. Po ciężkim meczu Włochy wygrały 10-9.

W meczu na szczycie między Rosją i Niemcami (obydwie drużyny spotkały się rok temu w finale) gracze ze Wschodu odnieśli wysokie zwycięstwo 17-3.
    Francja po prostu urządziła sobie rzeź i nic dziwnego, reprezentacja  Danii Islandii nawet nie zaczęła poważnie trenować O.o        Co do meczu między Włochami i Ukrainą, wynik mówi sam za siebie. Teraz Włochy będą jeszcze silniejsze bo Lord Willy powraca do Nativa na  nowym komputerze :-)

Mecz między Rosją i Niemcami pokazał jak słaba jest reprezentacja Niemiec  należy tutaj wziąśc pod uwagę, że wielu dobrych zawodników nie gra w reprezentacji , jak Urist,Gavin i Chaw00t, lub tak jak Razer nie pojawili się) i Rosja naprawdę ma mocną ekipę i atut grania na własnym serverze. Bo o ile gracze z Europy nie są przyzwyczajeni do grania z dużymi pingami tak Rosja ( i Turcja for example) są przyzwyczajeni.
    Edit: Rzeczywiście :) Skojarzyłem to z poprzednią drużyną gdzie była jednocześnie  Austria :-)
    « Ostatnia zmiana: Marca 26, 2011, 13:45:11 wysłana przez Wezyk »
    Zero poczucie humoru... Zupełnie jak w IG...

Offline dzioOb

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    Nations Cup 2011
    « Odpowiedź #25 dnia: Marca 26, 2011, 13:40:36 »
    Chaw00t pochodzi z Austrii ;)

gorNN22:42:25Wysyła wiadomość w Sens życia.

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    Nations Cup 2011
    « Odpowiedź #26 dnia: Marca 31, 2011, 19:49:20 »
    O 21:00 rozpocznie się drugi mecz naszej reprezentacji w Nations Cup 2011. Przeciwnikiem będzie zespół Francji (skład), który w pierwszym swoim meczu pokonał Danię&Islandię 20:0 zdjęcia. Mecz odbędzie się na neutralnym serwerze. W tym poście znajdziecie informacje o wyniku, który będę podawał na bieżąco.

Map 1: Nord Town - Swadia vs Vaegirs
    (click to show/hide)
    1 -Polska, ciekawa runda, nawet luźno wygrana, akcja z dwóch stron przyniosła sukces
    2- Francja, trochę błędów z naszej strony, rush nieskuteczny
    3- New Player wywalczył remis
    4- Polska, czekaliśmy na mastera i był przy naszym respie
    5- Polska, FRA stawiali opór, ale się udało
    Wynik: 3-1 dla Polski
    (click to show/hide)
    1- Polska, ostre starcie wręcz dla naszych
    2- Polska, powtórka z poprzedniej rundy
    3- Francja, blisko, ale się nie udało, dużo TK z obu stron
    4- Polska, ciężko było, ale Argaleb bardzo pomógł
    5- Polska, Francuzi szukają haków***, nieporozumienie ze zmianami i powtórka rundy, 9 vs 10 i runda dla naszych
    Wynik: 4-1 dla Polski

Nasi postanowili grać drugą mapę również na ich serwerze, by mimo wszystkich wątpliwości udowodnić swoją wyższość.

Map 2: Snowy Village - Vaegirs vs Nords
    (click to show/hide)
    1- Polska, rush naszej konnicy z rzutkami i udało się, świetne zaskoczenie
    2- Francja, dużo piechoty Francuzi wzięli
    3- Francja, słabe zgranie u nas
    4- Remis taktyczny z naszej strony, ogólny mętlik na mapie w tej rundzie
    5- Francja, mieliśmy przewagę, master pojawił się po naszej stronie, ale przegraliśmy
    Wynik: 3-1 dla Francji
    (click to show/hide)
    1- Polska, nerwowa runda
    2- Polska, świetna runda z naszej strony
    3- Polska, dobre strzelanie dziooba
    4- Polska, znowu dobra runda z naszej strony
    5- Polska, jak wyżej
    Wynik: 5-0 dla Polski

13-5 (2 remisy) dla Polski, wymagający przeciwnik, dobra robota panowie.
    « Ostatnia zmiana: Marca 31, 2011, 22:42:26 wysłana przez Kalpokor »

Offline Sosna

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Nations Cup 2011
    « Odpowiedź #27 dnia: Marca 31, 2011, 20:12:18 »
    Może poprosicie aby sędzia nagrywał spotkanie. Jakimś cudem się zgodzi xD

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    Nations Cup 2011
    « Odpowiedź #28 dnia: Marca 31, 2011, 20:29:06 »
    Kwestia omawiana setki razy...spect będzie zablokowany więc na potencjalnym filmie nie zobaczysz za wiele...

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline ignatus

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • HITMEN
      • HITMEN
    Nations Cup 2011
    « Odpowiedź #29 dnia: Marca 31, 2011, 20:35:39 »
    Hmmm w sumie to mam takie małe pytanie:P Jakiś czas temu , kiedy w HITMEN było 6-7 osób kilka osób z większych klanów mi mówiło że sparing 7-7 to nie jest prawdziwy sparing i to nie ma sensu ( i w tej chwili , kiedy walczyłem już w bitwie 12 vs 12 musze przyznać że sporo w tym racji) a teraz widze że reprezentacje krajów walczą ze sobą w składach 7/8 osób.. Nie ma więcej graczy w składach czy takie są oficjalne zasady?Bo trochę to z mojego punktu widzenia na takim szczeblu nieprofesjonalnie wygląda...