Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Czcionka w multiplayer - PWmod (w Native też taka jest)  (Przeczytany 1712 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline stachu1609

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Czcionka w multiplayer - PWmod (w Native też taka jest)
    « dnia: Marca 30, 2011, 09:31:56 »
    Witam, od kilku dni gram w warbanda na modzie PWmod, jak większość wie dużo tam dzieje się na czacie.
    Czcionka w warbandzie podczas gry jest tak niewyraźna że nie widzę co inni piszą. Da się jakoś zmienić tę czcionkę żeby nie była przeźroczysta, albo chociaż jaśniejsza? Ta która jest teraz zlewa się z otoczeniem. Może tylko ja mam ten problem?

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 178
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    Odp: Czcionka w multiplayer - PWmod (w Native też taka jest)
    « Odpowiedź #1 dnia: Marca 30, 2011, 09:42:32 »
    Cóż, nigdy nie spotkałem się z tym, by ktoś narzekał, czy miał problem z czcionką WB. Moim zdaniem jest ona wystarczająco przejrzysta, aby widzieć dokładnie co inni piszą. Może pokaż nam screen swojego chatu, bo być może u Ciebie jest coś nie tak. Jeżeli jednak jest wszystko ok, to myślę, że może powinieneś się po prostu przyzwyczaić. Sam nie wiem jak zmienić czcionkę, może wypowie się ktoś bardziej obeznany w modowaniu WB.
    Father, forgive me not, for I have sinned!
    Now tremble and fear, and mercy have not upon me!  

https://alkhadias-rozrywkowo.blogspot.com/
    https://alkhadias-naukowo.blogspot.com/

Offline AdiX913

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 13, 2011, 09:28:52 »
    nie jestem pewien ale jeśli mówisz o pisaniu w drużynie (klawisz i) to czcionka zależy od koloru banneru , pisanie pomarańczowej (klawisz q ) to jest jak ktoś blisko i tego nie wiem jak zmienić a t to chyba jest taka jak w native (wszyscy widzą)
    PS ja też gram od kliku dni więc to nie na 100%
    Proszę się rejestrować i grać na najlepiej północnej ameryce mój nick to AdiX913
    http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4e4786c675b5a527641476

Offline Spacja

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Kwietnia 13, 2011, 09:35:59 »
    Jeżeli grasz na niskiej rozdzielczości to czcionka jest rozmazana, a co do plików czcionki to znajdziesz je w Mount&Blade Warband\Textures\Font.dds