Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: prosze o wielką pomoc  (Przeczytany 996 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline dawos111

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    prosze o wielką pomoc
    « dnia: Marca 27, 2011, 13:04:04 »
    siema co mam zrobić jesli jadę tam gdzie się bierze rekrutów daje np że chce rekrutować strzelców i tam pisze 20 za 0 talarów klikam to i nic wiem że nie ma żołnierzy za free a pozatym jak np mam misje wytropić bandyte albo np że tropie bogatego mieszczanina to in niema tułowia ma samą głowę i nogi a nawet jak się walnie w tułowie to zadaje obrażenia a i jeszcze coś np jade do jakiejś wioski i jest starosta to jest w samych spodenkach ;( miałem ten problem w warband a wczoraj zakupiłem ogniem i mieczem proszę powiedzcie bo chcę grać :)
    ps pobrałem patcha 1.134 i nic to samo !
    « Ostatnia zmiana: Marca 27, 2011, 13:12:03 wysłana przez dawos111 »

Offline Make My Day

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Go ahead. Make my day.
    Odp: prosze o wielką pomoc
    « Odpowiedź #1 dnia: Marca 27, 2011, 13:56:37 »
    OiM ma patcha 1.134? To Ty mówisz o WB czy OiM, bo się pogubiłem.

PS.
    .....................................,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, - przyda Ci się kilka znaków interpunkcyjnych.

https://www.youtube.com/user/Wojakson <-- mój kanał na YouTube (lets pleje, tutoriale 3D)

Offline dawos111

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: prosze o wielką pomoc
    « Odpowiedź #2 dnia: Marca 27, 2011, 14:12:07 »
    oim