Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Dwa błędy wersji 1.134  (Przeczytany 2228 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline CafeRenne

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • if you're from other county , learn polish
    Dwa błędy wersji 1.134
    « dnia: Marca 26, 2011, 13:50:24 »
    Witam.Właśnie pobrałem wersję 1.134 warbanda. wpisałem cd key i wciskam play.Wtedy wyskakują mi dwa błedy jeden jak zniknie drugi.Włączam nową postać przychodzi czas na pierwszego wroga i moja postać jest strasznie wysoka i ma głowę w kroczu. Pomocy!!!
    90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój podpis.

Offline nod18

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    Odp: Dwa błędy wersji 1.134
    « Odpowiedź #1 dnia: Marca 28, 2011, 09:35:22 »
    Może byś napisał jakie to błędy ?

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #2 dnia: Marca 28, 2011, 21:38:00 »
    Albo mógłbyś tez porzucic pirata i przejść na jasna stronę mocy
    (click to show/hide)

Offline Shagrath

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Marca 29, 2011, 18:11:06 »
    Hehe, święta prawda. Przejdź do nas, na jasną stronę. Po co się męczyć jeśli wystarczy wydać tylko nawet nie już 50 zł i będziesz mieć oryginałkę.
    90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój podpis.

92% młodzieży zaczęło słuchać HIP-HOPu i POPu. Jeśli jesteś częścią 8%, która słucha metalu, rocku (czyt. fajnej, nie sztucznej MUZYKI) wklej to proszę na swój podpis.

Offline Matty

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Marca 29, 2011, 18:23:01 »
    Daj sreena plis tej głowy w kroczu. Heh to może być ciekawe :D. Do tematu to z jakiejś lipnej strony musiałeś pobrac lub złe zainstalować. Reinstall i będzie działało.
    Camper strike < Wolfenstein ET

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Marca 29, 2011, 22:47:48 »
    A jak zaraz dasz tu posta pt. Miałem monitor do góry nogami, to dobrze radzę, zmień dilera. :-) a tak na poważnie, to widziałem wiele bugów np. Kolo w samych gaciach i łysy a do tego przebity mieczem, ale dobrze wiem czemu to jest, miałem wtedy pirata podstawki, i w sumie nie kupiłem oryginała
    (click to show/hide)

Offline Shagrath

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Marca 29, 2011, 23:37:38 »
    No i to jest to, najczęściej nawalają piraty i w sumie ciężko się dziwić. Najlepszą radą jest już kupno nowego M&B. Niedługo wielkanoc, więc masz prezent wymyślony ;D

92% młodzieży zaczęło słuchać HIP-HOPu i POPu. Jeśli jesteś częścią 8%, która słucha metalu, rocku (czyt. fajnej, nie sztucznej MUZYKI) wklej to proszę na swój podpis.

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Marca 30, 2011, 00:21:00 »
    A teraz szybko do mamy, daj dwie dychy i nagle taka myśl, a moze od razu warband?(nie bede forever alone) no to jednak daj 40zł, a co do tematu, jeżeli sie przyznasz ze masz pirata to nie przejmuj sie banem, zyskasz u mnie na oczach, badz dorosły i oceń co ważniejsze
    (click to show/hide)

Offline Xax

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Kwietnia 06, 2011, 19:46:48 »
    twój problem to może być też: krak z starej wersji zastosowany do tej nowej orygianlnej; też tak miałem :P
    żeby nie było, tera mam oryginała, właśnie dla tego kupiłem, że staniał, i nie 50zł tylko 30+przesyłka