Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: co mam zrobić ?  (Przeczytany 988 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline dawos111

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    co mam zrobić ?
    « dnia: Marca 25, 2011, 14:01:07 »
    co zrobić gdy co pare zapisów usuwa mi całe eq reinstall nic nie pomógł prosze powiedzcie co mam zrobić ps a żołnierzy nie

Offline Matty

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: co mam zrobić ?
    « Odpowiedź #1 dnia: Marca 25, 2011, 15:39:26 »
    patha sciagnij 1.134
    Camper strike < Wolfenstein ET

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 178
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    Odp: co mam zrobić ?
    « Odpowiedź #2 dnia: Marca 25, 2011, 21:05:06 »
    Przypominam wszystkim, że ten temat jest idealnym przykładem tego, jak NIE powinno się tematów zakładać i w takowych się udzielać.

Przypominam, że wedle dwunastego punktu naszego regulaminu, nazwa tematu musi być rzeczowa i winna krótko opisywać dany problem, aby każdy wiedział o co w temacie chodzi. Piąty punkt regulaminu mówi o tym, że na forum każdy ma obowiązek stosować się do zasad polskiej gramatyki i ortografii. Tak więc zdanie rozpoczynamy wielką literą i solidnie rozwijamy wypowiedź, starając się unikać jednozdaniowych postów, a zarazem cały czas pamiętając o interpunkcji, która wydaje się być obca Panu na górze.

W wypadku łamania tych jak i innych zasad tego forum, takie tematy będą lądować w koszu, a użytkownicy "nagradzani" będą ostrzeżeniami.
    Father, forgive me not, for I have sinned!
    Now tremble and fear, and mercy have not upon me!  

https://alkhadias-rozrywkowo.blogspot.com/
    https://alkhadias-naukowo.blogspot.com/