Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Dzikie Pola] Brak wątku fabularnego  (Przeczytany 4571 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Bananson

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    [Dzikie Pola] Brak wątku fabularnego
    « dnia: Marca 25, 2011, 11:54:24 »
    Witajcie,

Od jakiegoś tygodnia mile czas spędzam przy OiM: Dzikie pola. Grałem wcześniej dużo w Warbanda tak więc od razu bez ceregieli zabrałem się do roboty. Obecnie jestem wasalem RP i mam problem bo ani razu nie pojawiła mi się żadna misja związana z wątkiem fabularnym. Gdzie mam zatem wystartować? Zagłoba nie chce ze mną rozmawiać.

Pzdr,
    B

Offline Moczymord

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    Odp: [Dzikie Pola] Brak wątku fabularnego
    « Odpowiedź #1 dnia: Marca 25, 2011, 15:24:23 »
    W DP nie grałem ale w OiM było tak, że najpierw trzeba było mieć 10, 11 stosunków potem się gadało z lordem, potem pan Zagłoba Potop i tak dalej.
    Zbyt wysoka sygnaturka została usunięta. Tak w ogóle 450 pixeli to chyba nowy rekord

Offline Razor2002

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 13, 2011, 22:01:13 »
    Mam ten sam problem co Bananson , otóż brakuję mi wątków fabularnych. Mam z niektórymi lordami dobre relacje przekraczające 10 i nic, podczas rozmowy z lordem wybieram opcję "Mogę wypełnić zadanie specjalne" i zawsze ta sama odpowiedź "nie mam dla ciebie rozkazów". Wcześniej jak grałem nie miałem takowego problemu. Może popełniłem błąd zostając najpierw wasalem RP?? Proszę o pomoc
    Pozdrowienia,
    Razor2002

Offline Castlebreaker

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #3 dnia: Kwietnia 14, 2011, 10:18:31 »
    O ile mnie pamięć nie myli, to trzeba zagadać do któregoś z wasali/króla i zapytać jak można przysłużyć się RP. Oni odeślą Cię do Zagłoby.

Offline Moczymord

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Kwietnia 14, 2011, 11:21:16 »
    Razor, trzeba mieć stosunki z państwem a nie lordami. Nie możesz być wasalem, bo wtedy nie będziesz mógł rozpocząć fabuły.
    Zbyt wysoka sygnaturka została usunięta. Tak w ogóle 450 pixeli to chyba nowy rekord

Offline Castlebreaker

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #5 dnia: Maja 28, 2011, 11:37:10 »
    Razor, trzeba mieć stosunki z państwem a nie lordami. Nie możesz być wasalem, bo wtedy nie będziesz mógł rozpocząć fabuły.

Jesteś tego pewny? Otrzymałem zadanie Potop i faktycznie nie mogę już pogadać z Królem o przyjęciu mnie jako wasala. Czy jak wypełnię wątek fabularny (Polski) będę mógł zostać wasalem RP?

Offline Moczymord

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Maja 28, 2011, 12:35:45 »
    Wasalem zostaje się fabularnie po potopie.
    PS. Grałem w fabułę i jestem pewny.

Offline Aivar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Maja 30, 2011, 00:58:35 »
    aby zacząć polską kampanię trzeba któregoś lorda zapytać o sytuację w Rzeczypospolitej a jak się nagada to zaoferować pomoc.
    Wtedy pojawia się w zadaniach misja Potop