Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: VII Pułk Xsięstwa Warszawskiego  (Przeczytany 5870 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline mateuszmaciejmajor

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    Odp: VII Pułk Xsięstwa Warszawskiego
    « Odpowiedź #60 dnia: Kwietnia 11, 2011, 19:05:46 »
    Apocalyps błagam skończ lekko obraziłeś poglądy niektórych osób na tawernie, znów szukasz zaczepki.
    Skończ!

Offline Robhar

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #61 dnia: Kwietnia 11, 2011, 19:08:38 »
    Apocalyps ty niedawno na scene warband'a wkroczyłeś więc się tak nie wymądrzaj myślisz że jesteś geniuszem a to gó**o prawda, jesteś normalnym idiotą
    Tu nie jest tak jak w M&B Oim DP (wkroczyłeś ze wsi do miasta) . Proszę ciebie "zamknij jape bo ci śmierdzi"
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 11, 2011, 19:18:29 wysłana przez Robhar »

Offline 4ECH

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #62 dnia: Kwietnia 11, 2011, 19:15:34 »
    Według mnie ta musztra nadaje klimat bitwom liniowym rozgrywanym w MM. O to tutaj chodzi : formacje, taktyki , a nie biegnięcie "na pałę !".

dobrze powiedziane :D

A tak do rzeczy ;] Apocalyps ile ty masz lat ?? Czy tak trudno uszanować innych zdanie ?? Już mój 7 letni brat bardziej myśli! :D
    Ile już istnieje 4pp XW ?? a ile VIIP XW ?? A zauważyłem że na lińjówce to twój pułk chował się za swoimi i strzelał do swoich :P