Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: VII Pułk Xsięstwa Warszawskiego  (Przeczytany 5883 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Tobik-N

• Użytkownik
    • Piwa: 2
      • Forum WD
    Odp: VII Pułk Xsięstwa Warszawskiego
    « Odpowiedź #45 dnia: Kwietnia 11, 2011, 18:13:36 »
    do pantaxa i tobikena:

To że my stawiamy na dobrą zabawę i lubimy się pośmiać to już wasza sprawa. To że zasady przeszkadzają nie którym to już ich sprawa. Ale nikt mi nie wmówi że mamy inny tok rozumowania. Zresztą wy macie tyle lat co ja a zachowujecie się nie poważnie. Dobrze. Wasz wybór życzę powodzenia!

PS. Dziwne że piszecie o tym na tawernie, a nie mówicie tego szefom.(ale to my jesteśmy nie kulturalni)

Przed napisaniem tego na tawernie wszedłem na Waszego TS'a i napisałem o tym Kostkowi.

To, że nie chcę, aby mnie utożsamiano to wcale nie jest "podlizywanie się ido nnych" jak to określił Borek. Chciałem być w Waszym pułku, bo nie znałem go od środka. Nie krytykowałem dowództwa XW tylko dowództwa VII pułku, a to różnica.

Nie chcę być w pułku, który nie mając racji kłóci się z całą resztą i nie bierze udziału w bitwach liniowych...
    A co do dowództwa siódemki - przed graniem na liniówce powinno się przeczytać jej zasady ;) Kazaliście nam brać lekką piechotę, która jest niedozwolona. Nie ustawialiśmy szeregów, użwaliście komendy "ustawcie się" (:D ?) oraz "luźna formacja"...

Offline Borek

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #46 dnia: Kwietnia 11, 2011, 18:15:27 »
    Chciałem być, ale te żarty apocalypsa są na poziomie 5 latka.

No jasne chodzi o to zebys je zrozumial, musielismy utrzymac poziom dzieci  ....
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 11, 2011, 18:20:11 wysłana przez Borek »

Offline pantax

• Użytkownik
    « Odpowiedź #47 dnia: Kwietnia 11, 2011, 18:18:05 »
    Tak jest. Pokłóć się ze mną, bo nie chciałem z wami grać.Na dalsze twoje posty tego typu nie odpowiem więc nawet nie pisz bo to strata twojego czasu.

Offline deti27

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    « Odpowiedź #48 dnia: Kwietnia 11, 2011, 18:23:05 »
    pantax odchodzisz a sam krytykowałeś inne klany jak nam dojeżdżali a jak teraz tobie się nie podoba to teraz liżesz im dupy. Smacznego!

Offline Borek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #49 dnia: Kwietnia 11, 2011, 18:28:13 »
    Ten temat jest żałosny ani Pantax ani Tobiken nie ustalali z dowodstwem swojego odejscia. Kostek po bitwie liniowej uzgadnial z dowodstwem 4pp wszelkie nieporozumienia w bitwie liniowej, ktore byly skutkiem niewystarczajacego poinformowania nas przed bitwa co do zasad bitwy. Jestesmy przeciwni smiesznym zagrywka na poziomie pantaxa i tobikena. Nie będziemy komentowac zarzutow pod naszym adresem. Do zobaczenia na polu bitwy. Od dzisiaj w naszym klanie przyjmujemy osoby tylko po ukonczeniu lat 14. Dziękujemy wrócmy do metorycznej dyskusji o Muskecie.

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    « Odpowiedź #50 dnia: Kwietnia 11, 2011, 18:29:09 »
    Mogę się wypowiedzieć jako osoba bezstronna: jak już ktoś wspomniał, to nie 4pp ustala zasady. Po drugie, dla nich zabawą (słowo powtórzone w twoim poście 6 razy) jest granie według tych reguł, tak jak i dla kilku setek innych, zakompleksionych (trzykrotne użycie w twym poście) graczy z całego świata. Oczywiście można przyjąć założenie, że 5 świeżaków jest bardziej doświadczonych niż cała społeczność mm moda, grająca niekiedy od bety 0.13, jednak z takim hasłem na ustach sukcesu ci nie wróżę.
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline pantax

• Użytkownik
    « Odpowiedź #51 dnia: Kwietnia 11, 2011, 18:32:07 »
    Nie Deti ,coś ci się pomyliło bo ja na temat innych klanów nic złego nie powiedziałem. A i Borek zakończ kłótnie bo jeśli dobrze kojarzę jesteś nie powinno cię być na tym forum.

Offline deti27

• Użytkownik
    « Odpowiedź #52 dnia: Kwietnia 11, 2011, 18:33:07 »
    Hofiko: Dziękujemy za troskę, ale na kompach gramy od lat 90.

Przykro nam że zgnojenie nas wam nie wyszło, ale postaramy się poprawić.

Offline Zardes

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • Do zobaczenia.
      • Profil Youtube - MrZardes
    « Odpowiedź #53 dnia: Kwietnia 11, 2011, 18:34:28 »
    Ten temat jest żałosny ani Pantax ani Tobiken nie ustalali z dowodstwem swojego odejscia. Kostek po bitwie liniowej uzgadnial z dowodstwem 4pp wszelkie nieporozumienia w bitwie liniowej, ktore byly skutkiem niewystarczajacego poinformowania nas przed bitwa co do zasad bitwy. Jestesmy przeciwni smiesznym zagrywka na poziomie pantaxa i tobikena. Nie będziemy komentowac zarzutow pod naszym adresem. Do zobaczenia na polu bitwy. Od dzisiaj w naszym klanie przyjmujemy osoby tylko po ukonczeniu lat 14. Dziękujemy wrócmy do metorycznej dyskusji o Muskecie.

Pogrążyłeś cały pułk... jeśli myślałeś, że wpadniemy do Was na kanał i jak dzieciom (nie boję się użyć tego słowa) będziemy Wam tłumaczyć jakie są zasady? Co można a co nie na liniówkach? Chyba śmieszny jesteś... A co do Pantaxa i Tobikena to bardzo dobrze ich rozumiem, a to że napisali to w tym dziale to chcieli zaznaczyć, że nie mają już nic wspólnego z tym pułkiem, aby jak zaznaczyli nie. utożsamiano go z nim. Śmiesznym jest wg zakładać coś o czym nie ma się zielonego pojęcia, ani nie uczestniczyło się w żadnej z bitew...
    Powtórzę to jesteście żałośni.

http://www.youtube.com/watch?v=bdaQ5nPV_zM     -=| Trailer The Deluge|=-

http://www.youtube.com/watch?v=z1s2jrmx3KY      -=| Bitwa pod Kircholmem |=-

http://www.youtube.com/watch?v=8VSOdp_rt2I      -=| Bitwa pod Tczewem |=-

https://www.youtube.com/watch?v=hZxB9WPkjzw    -=| Prezentacja wersji v0.8 |=-

https://www.youtube.com/watch?v=FQu4yEVL1Jg    -=| Prezentacja wersji v0.9 |=-

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    « Odpowiedź #54 dnia: Kwietnia 11, 2011, 18:35:15 »
    Hofiko: Dziękujemy za troskę, ale na kompach gramy od lat 90.

Na kompach to sobie możecie w tetrisa zagrać. A 4pp jest najstarszym i najsilniejszym z polskich pułków, więc chyba jednak można im zaufać w paru sprawach.
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline deti27

• Użytkownik
    « Odpowiedź #55 dnia: Kwietnia 11, 2011, 18:39:02 »
    W naszym klanie wszystko tłumaczymy zasady zabawy nawet młodym chłopakom bo tego wymaga czysta uprzejmość i koleżeństwo.

Dziękujemy i nie będziemy się już wypowiadać się w tej kwestii.

Zardes: nasz klan czeka na twoją wizytę i chętnie pogadamy
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 11, 2011, 18:44:28 wysłana przez deti27 »

Offline Borek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #56 dnia: Kwietnia 11, 2011, 18:41:40 »
    Na kompach to sobie możecie w tetrisa zagrać. A 4pp jest najstarszym i najsilniejszym z polskich pułków, więc chyba jednak można im zaufać w paru sprawach.

I związku z tym możecie ubliżać innym klaną??? Kłócicie się jak dzieci w piaskownicy o wiaderko. A co do Tetrisa To po pierwsze nigdy nawet w to nie grałeś ( bo nie sądze żebyś umiał ogarnąć tak trudną gre), po drugie tetrisa to ty możesz dobie na youtube posluchac.

Offline Apocalyps

• Użytkownik
    • Piwa: -6
    « Odpowiedź #57 dnia: Kwietnia 11, 2011, 18:56:28 »
    Koledzy! chcą odejść niech odchodzą , najwidoczniej chcą zastąpić dobrą zabawę i poczucie humoru, marną musztrą , przez którą XW przegrywa bitwy!
    czy widzieliście , aby wczorajsza wygrana strona używała takiej powalonej musztry??
    im nie zależało żeby co do milimetra biec równo, im zależało żeby grać drużynowo, ponieważ ich dowódcy są ludźmi świata.
    Jestem patriotą , ale czasami żałuję że urodziłem się w tak zakompleksionym narodzie!
    niech wasze dowództwo zrozumie!
    ludzie grający na tych bitwach są żywi zdarzają im się błędy , opóźnienia, czasami są AFK przez chwilę itd. a wy chcecie żeby cały świat wokół was skakał!
    Pojedzcie za granicę ,zaczerpnijcie trochę świata!
    ponieważ Polska , narazie ma spieprzone przez komunę, i dzisiejszą władzę skrzywione społeczeństwo!

Offline Tobik-N

• Użytkownik
    • Piwa: 2
      • Forum WD
    « Odpowiedź #58 dnia: Kwietnia 11, 2011, 19:00:37 »
    Koledzy! chcą odejść niech odchodzą , najwidoczniej chcą zastąpić dobrą zabawę i poczucie humoru, marną musztrą , przez którą XW przegrywa bitwy!
    czy widzieliście , aby wczorajsza wygrana strona używała takiej powalonej musztry??
    im nie zależało żeby co do milimetra biec równo, im zależało żeby grać drużynowo, ponieważ ich dowódcy są ludźmi świata.
    Jestem patriotą , ale czasami żałuję że urodziłem się w tak zakompleksionym narodzie!
    niech wasze dowództwo zrozumie!
    ludzie grający na tych bitwach są żywi zdarzają im się błędy , opóźnienia, czasami są AFK przez chwilę itd. a wy chcecie żeby cały świat wokół was skakał!
    Pojedzcie za granicę ,zaczerpnijcie trochę świata!
    ponieważ Polska , narazie ma spieprzone przez komunę, i dzisiejszą władzę skrzywione społeczeństwo!

Według mnie ta musztra nadaje klimat bitwom liniowym rozgrywanym w MM. O to tutaj chodzi : formacje, taktyki , a nie biegnięcie "na pałę !".

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #59 dnia: Kwietnia 11, 2011, 19:02:12 »
    Apocalypso mądrzysz się jakbyś wiódł do boju wielki regiment...A tak nie jest, masz mało ludzi, dziwny system zarządzania nimi, i krytykujesz innych.
    Skup się na sobie, a jak się nie podoba to wypad...
    Krew zalewa, Dąbrowski kanał Ci postawił, dołączają twój regiment do innego byś zagrał  a ty tylko narzekać umiesz...
    Skoro tak, to biegnij do francuzów, ale wątpie by Cesarz chciał takiego...

Pozdrawiam/