Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: VII Pułk Xsięstwa Warszawskiego  (Przeczytany 5899 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline J. H. Dąbrowski

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Odp: VII Pułk Xsięstwa Warszawskiego
    « Odpowiedź #30 dnia: Kwietnia 11, 2011, 16:55:20 »
    Z góry mogę odpowiedzieć w imieniu 4tego pułku. Nie zgadzamy się na bitwę podług innych zasad jak te oficjalne. Co do moich kompleksów. Zostawię to bez komentarza, i śmieszny jest fakt, że gdyby nie ja to w ogóle byście nie dostali szansy wejścia na bitwę liniową. Idąc dalej twoim tokiem rozumowania. Dla twojej informacji byłem podpułkownikiem w najlepiej zorganizowanym regimencie piechoty w mm modzie i posty typu "chętnie waszych oficerów przeszkolę" są bezczelną prowokacją. Wracając do tematu niedzielnej liniówki, praetorian (główny admin tego eventu) zmuszony był zbanować jednego z waszych członków z servera na wniosek jednego z oficerów, za swoje zachowanie. Otrzymałem również liczne skargi na waszych członków. Najprostsze komendy były zbyt trudne do wyegzekwowania, a na dodatek brak dyscypliny i niesubordynacja przyczyniły się do wydalenia was ze społeczności Xięstwa Warszawskiego. Życzę powodzenia w próbach wejścia na jakiekolwiek bitwy liniowe.
    pozdrawiam
    X__x

Offline Apocalyps

• Użytkownik
    • Piwa: -6
    « Odpowiedź #31 dnia: Kwietnia 11, 2011, 17:03:58 »
    Powodzenia koledzy.
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 11, 2011, 19:29:49 wysłana przez Apocalyps »

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #32 dnia: Kwietnia 11, 2011, 17:04:12 »
    Zanim zgodzę się na taką bitwę proponuje zapoznać się z TYM działem. Nigdzie nie jest napisane, że kucanie jest zabronione, wszystko zależy od sytuacji. Tak jak pisał Dąbrowski, nie zgodzę się na bitwę na zasadach sprzecznych z oficjalnymi.
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline J. H. Dąbrowski

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #33 dnia: Kwietnia 11, 2011, 17:07:36 »
    Prosiłbym o nie błaganie mnie o kanał na TS 22nd już więcej. Życzę przyjemnego popołudnia.

pozdrawiam
    X__x

Offline Apocalyps

• Użytkownik
    « Odpowiedź #34 dnia: Kwietnia 11, 2011, 17:07:55 »
    Powodzenia ;)
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 11, 2011, 19:30:14 wysłana przez Apocalyps »

Offline deti27

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    « Odpowiedź #35 dnia: Kwietnia 11, 2011, 17:15:40 »
    ja bym chciał coś powiedzieć:
    1.Lubie placki
    2.Bitwa była fajna. Szkoda tylko że zbieraliśmy regularne baty. ale co tam. Raz się wygrywa innym razem przegrywa. Rozumiem że źle się dowodzi (tudzież trudno) wielką armią, ale jak naszych rozjeżdżają w pizdu, a my stoimy jak te ciołki no to lekki przypał.
    3.Nie wiem skąd na nas skargi, skoro 2pg nie mógł się ustawić a my ustawialiśmy sie wg. nich i oczywiście na nas to co innego
    4.Bitwa:
    -cisza!
    -nie umiecie się ustawić!
    -cisza!
    -cisza nie mogę rozmawiać z Dąbrowskim!
    -cisza!
    -Szeregowy DeTi puścił bąka
    -cisza!
    -Szeregowy DeTi macie ujebane Buty
    -(90 % pułku) hihi haha buahaha
    -Cisza!

Serdecznie pozdrawiam cały team W Musketa i ekipę tawerny Four Ways
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 11, 2011, 17:19:50 wysłana przez deti27 »

Offline Tobik-N

• Użytkownik
    • Piwa: 2
      • Forum WD
    « Odpowiedź #36 dnia: Kwietnia 11, 2011, 17:29:58 »
    Chciałbym oficjalnie ogłosić, że odchodzę z VII pułku. Głównie przez to, że Apo bezsensownie kłóci się z całym XW i narzeka na oficjalne zasady tak, jakby to 4pp je wymyślił. Mam nadzieję, że kiedy będę chciał dołączyć do innego regimentu, to nie będziecie mnie utożsamiać z tym pułkiem, ponieważ nie zgadzam się z ich tokiem rozumowania. Życzę powodzenia.

Offline mateuszmaciejmajor

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #37 dnia: Kwietnia 11, 2011, 17:36:02 »
    Panowie nazywając ludzi z 4pp Psychicznymi jest nie na miejscu. Apocalyps skończ bo tobie nic nie pasuje, nie pasują ci zasady RP na lidze, a teraz jeszcze na liniówkach.Ktoś się namęczył pisząc to, wszystkim odpowiada tylko nie wam.Więc Apocalyps skończ bo tylko zaczepiasz, 8 Pułk Ułanów nie chce mieć z wami nic wspólnego, to co robicie jest poprostu nie na miejscu.

Offline pantax

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #38 dnia: Kwietnia 11, 2011, 17:36:56 »
    Popieram tobikena. Też odchodzę z VI pułku. Proszę o nie utożsamianie mnie z tym pułkiem.

Offline Apocalyps

• Użytkownik
    « Odpowiedź #39 dnia: Kwietnia 11, 2011, 17:59:52 »
    Nikt nikogo na siłę nie trzyma.
    Nasz klan/Pułk gra dla zabawy , i tylko dla zabawy!
    nawet jeżeli zostaniemy w 5 , będziemy nadal grać dla zabawy ,
    do nas nie mają wstępu kompleksy i chęć wyżywania się na innych bo szef nas uciska w pracy , albo nauczyciele się znęcają , i teraz ja będę się mścił na kolegach z drużyny
    Nie Ma u nas czegoś takiego!
    Pantax- szkoda, ale przeżyjemy tą stratę.
    I wierzę że każdy kto zamiast grać z zakompleksionym dowództwem, chce się dobrze bawić w zgranym teamie , podczas komicznych zabaw, śmiechu że spadniecie z krzesła
    Naprawdę Warto Do nas dołączyć!
    7klan.xaa.pl
    na przykład w przyszłym tygodniu nasz kolega z drużyny organizuje kurs nauki programowania stron WWW za free dla członków klanu.
    a co do tych postów ludzi z 4PP i 8PU , ci ludzie boją się poprostu że normalni gracze nie będą chcieli grać w 4 i 8 Pułku z zakompleksionym dowództwem ,
    dziękuje za uwagę i zapraszamy do nas.
    MateuszMaciejMajor , co do Dzikich Pól to tak nie pasuje mi zasada np. ograniczenia swobody wyboru w Chanacie czemu?  Ponieważ VIILKP są mistrzami w strzelaniu z łuku. a ograniczenia narzucane żeby wróg nie miał szans są poprostu bzdurne.

Pamiętajcie Gry to nie życie , Gry to zabawa!! poznawanie nowych , fajnych ludzi etc... śmiech , i wspólna zabawa!
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 11, 2011, 18:06:49 wysłana przez Apocalyps »

Offline deti27

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    « Odpowiedź #40 dnia: Kwietnia 11, 2011, 18:01:23 »
    do pantaxa i tobikena:

To że my stawiamy na dobrą zabawę i lubimy się pośmiać to już wasza sprawa. To że zasady przeszkadzają nie którym to już ich sprawa. Ale nikt mi nie wmówi że mamy inny tok rozumowania. Zresztą wy macie tyle lat co ja a zachowujecie się nie poważnie. Dobrze. Wasz wybór życzę powodzenia!

PS. Dziwne że piszecie o tym na tawernie, a nie mówicie tego szefom.(ale to my jesteśmy nie kulturalni)

Offline IPL_Lord_Legionista

• Użytkownik
    • Piwa: 15
    • ..Z nazwą tego klanu ciągle w sercu żyję..(IPL) .
      • IPL
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #41 dnia: Kwietnia 11, 2011, 18:03:24 »
    Nie wiem jak 4pp JA jako Chorąży 2PG odmawiam wszelkiej współpracy z tym osobnikiem i jego śmiesznym pulkiem nie mam zamiaru patrzeć jak nasz dowództwa sobie flaki wypruwa by zapanować nad tym niezdyscyplinowanym pułkiem !! mam nadzieje ze pare osób które naprawdę starały się i lubia grac w mm nie odejdą z tego moda i juz na następnej   bitwie wstąpią w szeregi którego kolwiek pulku czy 4pp ,8PU czy tez naszego 2PG .Serdecznie Zapraszamy XW

Pozdrawiam Chorąży Lord Legionista
    Z biało-czerwoną flagą zawsze gotowy do walki My pod sztandarem prawdy, nasz kolor skóry jest biały To my, ci radykalni, ci najgorsi z najgorszych,IPL-owcy

Offline Borek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #42 dnia: Kwietnia 11, 2011, 18:05:21 »
    Tobiken i Pantax nie mozecie pisac tego na naszym forum?. A teraz piszecie i podlizywujecie sie ido nnych??? Prosze nie utorsamiac mnie z tym klanem przeciez to jest zalosne sami chcieliscie tu byc a teraz płaczecie. Ta liniówka to wielkie nieporozumienie zasady wzielscie chyba z Kubusia Puchatka lub Tymbarka... To ma byc bitwa na genialne rozmieszczenie wojsk a nie rzeznie i cieszenie sie jak glupi. Aha i Tobiken sam krytykowales to, wiec teraz wypierajac sie nas zaprzeczasz sam sobie.
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 11, 2011, 18:10:42 wysłana przez Borek »

Offline pantax

• Użytkownik
    « Odpowiedź #43 dnia: Kwietnia 11, 2011, 18:10:46 »
    Po pierwsze nie płacze. Po drugie liniówek nie krytykowałem, mi się podobają. Chciałem być, ale te żarty apocalypsa są na poziomie 5 latka. I przez takie coś wasz pułk nie bieże w nich udziału co mnie skłoniło do zakończenia kariery w waszym klanie.

Offline SpajderChrum

• Morderca Macior z Moczar
    • Użytkownik
    • Piwa: 32
    « Odpowiedź #44 dnia: Kwietnia 11, 2011, 18:13:26 »
    Borek, nie my ustalaliśmy zasady ile razy trzeba wam to powtarzać? Poza tym musicie się do nich dostosować jeżeli chcecie brać udział w bitwach.