Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Na czym stoimy | statystyka: 7.01.2008  (Przeczytany 2294 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline soner

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 150
    • Steam ID: Mój status Steam
    Na czym stoimy | statystyka: 7.01.2008
    « dnia: Stycznia 07, 2008, 15:06:50 »
    Od ostatniego podsumowania minelo juz kawalek czasu. Przez ten czas zmienilem "źródło" moich danych statystycznych na nieco bardziej pewne i prezyzyjne, tym źródłem jest: Google Analytics.
    Dane ogolne mozecie obejrzec wchodzac w ponizszy link:
    http://img115.imageshack.us/img115/9138/ogolnegs3.jpg
    Są to dane z calego miesiaca liczac od 7 stycznia (dzisiaj) do 7 grudnia wstecz. Jak widac "jakies" one sa, nie mamy sie czego wstydzic i wiemy ze pracujemy dla kogos, a ogladalnosc caly czas rosnie co mnie osobiscie cieszy bardzo : ) Podkresle tylko to, ze dane te sa ze strony, a nie forum. Ze wzgledu na to ze forum  jest bardziej zywe niz strona i jest tu wiecej informacji normalne jest ze community ma o wiele lepsze wyniki.
    Teraz czesc statystyczna - techniczna naszych uzytkownikow:
    Najwiecej z nich korzysta z google, co jest oczywiste : ), najczesciej wprowadzanaymi slowami w wyszukiwarce są: Mount&blade, Mount & Blade, Mount and Blade i pod kazdym z tych wynikow jestesmy pierwsi w polskich googlach.

podsumowując: jest coraz lepiej!
    ~Już Cię nie rozumie liżę komuż dupę ale jestem arogancki.Zastawienie wyrazów podobne do tego Jaś jest wysoki ale trochę niski. - acoaco122

Offline Arcylisz

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Na czym stoimy | statystyka: 7.01.2008
    « Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 08, 2008, 07:43:22 »
    I tak trzymajmy :)