Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Własna wioska lenno  (Przeczytany 10242 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline aszon

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Własna wioska lenno
    « dnia: Marca 21, 2011, 09:05:08 »
    Witam was o tej porannej godzinie . Moje  pytanie dotyczy mojej wiochy, jest ona uboogaa  co mnie trapi i denerwuje .Jak mogę podnieść jej dobrobyt ?

Offline flax97

• Użytkownik
    Odp: Własna wioska lenno
    « Odpowiedź #1 dnia: Marca 21, 2011, 12:51:33 »
    Rób misje od starszego wioski i buduj budynki to poprawi twoje finanse i będziesz przy okazji mógł rekrutować tam więcej jednostek na wyższych poziomach .

Offline Jagoda

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #2 dnia: Marca 21, 2011, 13:24:10 »
    Było to już opisywane. Stopa życiowa ulega poprawie gdy wioska ma dobre dochody i opływa w dostatkach. Aby tego dokonać można bez przerwy kupować i sprzedawać wiosce towary. W ten sposób standard życia ulegnie poprawie.

Offline Shagrath

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Marca 21, 2011, 20:06:45 »
    Coś chyba było, że można też wybijać okolicznych bandziorów, że to też pomaga... ale nie wiem bo nie sprawdzałem.
    90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój podpis.

92% młodzieży zaczęło słuchać HIP-HOPu i POPu. Jeśli jesteś częścią 8%, która słucha metalu, rocku (czyt. fajnej, nie sztucznej MUZYKI) wklej to proszę na swój podpis.

Offline matigeo

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #4 dnia: Marca 21, 2011, 20:56:26 »
    Przyszedł taki, nie czyta tematów i pierwsze co robi, to wysyła spamerski post... ludzie, skoro widzicie takie coś, to dajcie mu link do tematu, skoro nie chciało mu się przejrzeć wcześniejszych postów.

Offline adamk23

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    « Odpowiedź #5 dnia: Marca 22, 2011, 11:38:16 »
    Przyszedł taki, nie czyta tematów i pierwsze co robi, to wysyła spamerski post... ludzie, skoro widzicie takie coś, to dajcie mu link do tematu, skoro nie chciało mu się przejrzeć wcześniejszych postów.

A proszę bardzo wedle życzenia :) 2 linki do tematów o wioskach http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=6785.0 i http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=6141.0
    Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.-Albert Einstein
    FAQ Floris Expanded Mod Pack 2.4 i 2.5+ Spolszczenie 2.5

Offline Shagrath

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Marca 22, 2011, 17:00:59 »
    To się nazywa dyplomatyczna i konkretna odpowiedź :)
    Temat jak sądzę do zamknięcia ?
    90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój podpis.

92% młodzieży zaczęło słuchać HIP-HOPu i POPu. Jeśli jesteś częścią 8%, która słucha metalu, rocku (czyt. fajnej, nie sztucznej MUZYKI) wklej to proszę na swój podpis.

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #7 dnia: Marca 28, 2011, 21:40:19 »
    Powiem moze nie na temat: po co ci wioska wez od razu miasto
    (click to show/hide)