Odkąd pamiętam naszym Klanie Bycie rycerzem jest przywilejem, a nie obowiązkiem.
Ja osobiście staram sie żyć wg kodeksu rycerskiego
Każdy z rycerzy dostał w swoim czasie kredyt zaufania od reszty rycerzy . Każdy przeszedł swój okres giermkowania, każdy wiedział, że IPL jest klanem honorowym, z zasadami. mysle ze zrozumieli co zrobili nasi rycerze ponieważ poprosili o takie kary :
Grzewit
proszę o degradacje do strażnika z okresem miesiąca lub dwóch oczekiwania na testy rycerskie. Wydaje mis się, że to wystarczająco pojedzie mi po ambicji, zmniejszy mnie w oczach rekrutów, giermków i strażników oraz poprawi me zachowanie. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie z powrotem po tym okresie do bractwa rycerzy.
Grim
chciałbym aby moją karą było zdegradowanie mnie do stopnia Strażnika na czas nieokreślony, tak aby Rycerstwo posiadało pełna kontrolę nad mym losem oraz odebranie mi herbu który jest przywilejem godnym jedynie Rycerzy. Również proszę o przekazanie 2 pułku Grenadierów Nadwiślańskich z Mount&Musket moda do gry Warband, pod dowództwo obecnego kapitana, Rycerza Vino.
Na koniec dla reszty naszych Klanowiczów strarznikow giermków i rekrutów i może przyszłych rekrutów
Nie musimy przyjmować każdego i nie trzymamy na siłę nikogo. Jeśli komuś nie odpowiadają zasady wg jakich zyjemy, albo jeśli zwyczajnie na nie leje pełnym strumieniem to taka osoba nie powinna nawet próbować zagrzać miejsca w IPL.