Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Nasz forumowy "bash"  (Przeczytany 7142 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Daray

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • "No, I'm not God. But I'm a close second."
    Nasz forumowy "bash"
    « dnia: Marca 13, 2011, 12:28:03 »
    Takie sytuacje zdarzają się rzadko. Takie sytuacje zdarzają się niespodziewanie i właściwie osobno dotyczą one jedynie nielicznych. Każdy z nas miał jednak kiedyś do czynienia z jakimś trafnym i zabawnym komentarzem na forum. Każdy kiedyś rzucił "ciętą ripostą" bądź taką oberwał. Dla czego by więc nie zebrać tych perełek w jednym temacie, tak aby każdy z Nas mógł w łatwy i przejrzysty sposób przeczytać je wszystkie? Jeśli więc byłeś świadkiem śmiesznej wojny na słowa, autorem zabawnego posta, "ciętej riposty", bądź komentarza, wklej to tutaj!

Przyznam że pomysł ten nawiedził mnie tej nocy, już po zabawnej rozmowie z pewnym użytkownikiem. Nie mniej jednak nie ukrywam że widziałem to kiedyś, gdzieś indziej więc od razu przyznaje że sama koncepcja nie jest moja. Nie widziałem jednak nic podobnego tutaj i nie widzę przeszkód żeby taki temat założyć. Wszystko oczywiście w celach rozrywkowych.

A teraz coś, co ułatwia nam życie w codziennym świecie...

ZASADY:

-Teksty wklejane w tym wątku muszą wcześniej pojawić się w którymś z działów, bądź na SB naszego forum. Wszelkie cytaty pochodzące z zewnątrz będą zgłaszane z prośbą o usunięcie oraz z informacją nie przestrzegania regulaminu zawartego w temacie.
    -Krótkie teksty wklejamy bezpośrednio w rozmowie, z wykorzystaniem opcji "Cytat" i "Spoiler". Przy dłuższych używamy zewnętrznego odnośnika http://wklej.org/ bądź jakiegokolwiek z podobnymi właściwościami.
    -Bezpośrednio nad cytatem powinno znajdować się info z informacją gdzie odbywała się rozmowa (w przypadku ShoutBoxa, piszemy tylko <SB>), oraz opcjonalnie dodatkowe informacje wyjaśniające sytuacje i instruktażowe.
    -Jeśli część humorystyczna znajduje się na samym końcu, to nie wklejamy np. całej półgodzinnej rozmowy, tylko tamten fragment. Opcjonalnie wszelkie wyjaśnienia patrz punkt wyżej.
    -Wątek nie jest miejscem do umieszczania komentarzy na temat wklejanych tematów, ani tym bardziej do prowadzenia nowych wojen, "bo się komuś nie podoba że go cytowano."
    -Cytaty nie mogą być w żaden sposób modyfikowane przez dodających. Co z tego że będzie śmiesznej, skoro nikt nigdy czegoś takiego nie powiedział? Wszelkie zgłoszenia będą rozpatrywane osobno, a w razie potwierdzenia zaistnienia takiej sytuacji, zostaną wyciągnięte odpowiednie konsekwencje.
    -Zasady te mogą ulec zmianie w każdej chwili i bez powiadamiania użytkowników. Kto wie czy nie znajdziecie sposobu żeby obejść ducha dobrej zabawy, więc wolę się zabezpieczyć...

INFO KOŃCOWE: Jeśli okaże się iż wątek ten będzie przyczyną waśni, lub w jakikolwiek sposób będzie wpływał negatywnie na użytkowników, zostanie bezpowrotnie usunięty.

_____

A teraz co prawda nie najlepszy przykład pasujący do reszty, ale jako twórca tematu powinienem umieścić coś aby przetrzeć szlaki.... A więc

<i>
    -Rozmowa odbywa się na SB
    -Pierwsza wiadomość znajduje się na samym dole/ należy czytać od dołu do góry (jak to w SB)
    -Doskonale zdaje sobie sprawę iż moja postawa w tej rozmowie nie jest najlepszym przykładem dla innych, a przez netetykietę(netykietę) nazywana jest "karmieniem trolla". Nie mogłem się jednak powstrzymać ;>
    -Wypowiedzi moje należy czytać w kontekście stricte ironicznym.
    </i>
    (click to show/hide)

No i ja ze swojej strony oczywiście pozdrawiam, Daray.
    "Szybki jak wiatr, gwałtowny jak ogień, spokojny jak las, twardy i niewzruszony jak skala. Na ziemi i na niebiosach mnie jednemu należy się podziw."

Offline Grievous

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Chwała Konfederacji Niezależnych Systemów.
    Odp: Nasz forumowy "bash"
    « Odpowiedź #1 dnia: Marca 13, 2011, 14:40:47 »
    O takie dialogi dzięki którym ci dwaj userzy przykuli mą uwagę:

Dzięki. O istnieniu tego forum nie wiedziałem. Będzie nowe miejsce do spamowania ;D

EHH. Jest tylko do Stronghold 1 .
    A oto i Jeferiaz... przybywa w blasku swej chwały.
    A oto i kolejny bezsensowny temat autorstwa naszego kochanego trolla Archimonde. Nie mogłeś czegoś napisać o Twierdzy II i pod koniec powiedzieć o tych modach,tylko tworzyć jakiś idiotyczny temat do spamowania i luźnych rozmówek? Przecież reprezentujesz tutaj (wraz z kolegą) spam-boxowy poziom...

EDIT: Temat nie przysłuży się do rozbudowy forum i najprawdopodobniej taki już tutaj zostanie... z kilkoma postami... bez większego sensu...
    (offtop on) A oto i kolejny bezsensowny post naszego forumowego błazna i głupka Jeferiaza. Bijcie przed nim pokłony bo jest królem głupków i błaznów !!! (offtop off)

Dobra a teraz na temat. Ktoś chce do Twierdzy 2 mapy to niech pisze. Robie tylko do swobodnego budowania i potyczek.

A tutaj rzucę powitanie Liveona. User które pisze długie, rozbudowane posty dał takie powitanie że patrząc z perspektywy czasu ciężko się nie uśmiechnąć ;)
    Witam poświątecznie i przednoworocznie.

Poziom  44. Łucznik, dwuręczny miecznik, poszukiwacz przygód i ciekawych modów etc., etc.:)

I jeszcze jeden bardzo głupi, zabawny wątek: http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=3769.msg67616#msg67616

A tak na koniec to polecam przejrzeć posty takiego np. Syrona (który nigdy chyba trzeźwy na forum nie zaglądał) i Dzumola (a zwłaszcza polecam jego sugestie odnośnie nazwy jaką powinien nosić RES). 
    "I never risk my own skin if I don't have to."

Offline Tapase

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Marca 13, 2011, 15:25:45 »
    A propos generowania kodu twarzy czy terenu. <:
    link do wątku: http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=5881.0

cały jest failem na failu. : p
    PissInPeace
    Kawalerzysta

Odp: Mały problem.
    « Odpowiedz #3 : Październik 21, 2010, 18:20:21 »

Gdy na niego klikniesz to skopiuje Ci się do schowka. Czyli wystarczy potem go wkleić do module_troops Ctrl+V
       Zgłoś do moderatora   Zapisane
    Theoden
    Wojownik

Odp: Mały problem.
    « Odpowiedz #4 : Październik 22, 2010, 15:15:27 »
       Odpowiedz cytując
    Dobra rozumiem, ale takie jedno pytanie jeszcze ja się mało na tym wszystkim znam ale w jakim to się schowku zapisuje
    - próba przeniesienia Wojny o Pierścień na silnik M&B!
    "Mod nigdy się nie spóźnia, nie jest też zbyt wcześnie, lecz właśnie wtedy kiedy ma na to ochotę." - Gandalf do moderów.

Offline Gacek3000

• Użytkownik
    • NIE dla ACTA!
    « Odpowiedź #3 dnia: Marca 13, 2011, 16:18:46 »
    Kilka ciekawych cytatów. Nie są może to jakieś epickie docinki czy riposty, ale zawsze coś.

(click to show/hide)

[...]Wybacz, ale to w sexmisji za młodu pierwszy raz widziałem cycki i przeżywałem to chyba przez tydzień ;P

Ilość stosunków się nie liczy. Ważna jest jakość. :P

Offline Wezyk

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Marca 13, 2011, 21:49:43 »
    Strzelasz Gedbard niczym szturmowiec w stodołę - pudło, pudło i jeszcze raz pudło!
    Na razie tylko to znalazłem :)
    Zero poczucie humoru... Zupełnie jak w IG...

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Użytkownik
    • Piwa: 94
    « Odpowiedź #5 dnia: Marca 14, 2011, 20:25:31 »
    Mistrz ciętej riposty NIFN w SB. Rozmowa toczy się na temat Nemedisa.
    Czytać od dołu!
    [Pn 20:23] <NIFN> szkoda, że nie testerem ;d
    [Pn 20:21] <Grievous> Nemedis nie był chamem... On był treserem psów bojowych!

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #6 dnia: Marca 14, 2011, 20:53:58 »
    Z linku podanego przez Mat'a w spamiarce (czytać normalnie - od góry ^^):

[Pn 09:36] <Arcylisz> Kuśwa, nie ma to jak kartkówka z II wojny światowej na temat debilnych konferencji :P
    [Pn 10:20] <AxaO> ahh.. nie ma to jak bolaca reka po calym dniu grania w cs'a......

Offline Grievous

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Marca 15, 2011, 21:00:59 »
    A oto przywitanie niesławnego Nemedisa:
    Cześć wszystkim! Jestem Nemedis i mam dwa warny! Jeden za raporty, drugi za podważanie decyzji administracji i wykłócanie się!

Mam psa. Wyszkoliłem go, zeby reagował jak widzi złych ludzi. Obawiam się o forum, bo ostatnio zaczał szczekać widząc nicki niektórych modów. Nie chciałbym, aby im coś zrobił... Ale może mi sie nie udać go pokonać.

Mój wiek jest ściśle tajny. Miejsce zamieszkania też. Połowa z Was na podstawie obserwacji może się domyślić, że ja jestem muzyką. Takie moje drugie ja, uwielbiam i nie przeżyłbym bez niej. Chyba moje największe zainteresowanie, prawda?

To w skrócie. Pytania walić tutaj, odpowiem na wszystkie z wyjątkiem tych, na które nie odpowiem.

Aha, i napisałem teraz, bo dostałem takiej nagłej... Chęci. Myślę, że to sprawka modów.

Pozwolę sobie także na małą prywatę i zacytuję odpowiedź jaką udzieliłem Nemedisowi (tak nawiasem mówiąc to Arcylisz cytował fragment mojego postu i wydawał się wielce rad):
    Cześć Tobie! Jestem Grievous i mam jednego warna! Za rzucanie k*****i na lewo i prawo.

Też mam psa. Nie szkoliłem, ale i tak nie lubi obcych.

Mój wiek nie jest tajny. Miejsce zamieszkania także. Jak już zauważyłeś jestem Separatyzmem. To moje drugie.... nie, to moje pierwsze ja.

Mam pytanie: Czemu administracja porównuje Cię do Mata Berserkera? 

Offline Mortis

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #8 dnia: Marca 15, 2011, 22:43:28 »
    Ostatnio na polskim siedzialem w trzeciej lawce i bylo mi dosc ciasno. Za mna siedziala kolezanka wiec odwrocilem sie do niej z tekstem:
    - Hej Kasia, sorry, ale musze cię posunąć.
    Dopiero pozniej zdalem sobie sprawe z dwuznacznosci...

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #9 dnia: Marca 15, 2011, 22:52:24 »
    Ostatnio na polskim siedzialem w trzeciej lawce i bylo mi dosc ciasno. Za mna siedziala kolezanka wiec odwrocilem sie do niej z tekstem:
    - Hej Kasia, sorry, ale musze cię posunąć.
    Dopiero pozniej zdalem sobie sprawe z dwuznacznosci...

Hmm...tu chyba chodzi o "forumowy" bash;P

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Mortis

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #10 dnia: Marca 16, 2011, 06:27:25 »
    aha... zrozumialem to jako "bash naszej spolecznosci forumowej"

Offline soner

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 150
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #11 dnia: Marca 16, 2011, 08:59:42 »
    Wypowiedz acoaco122 z shoutboxa do nie pamietam juz kogo, wiem ze toczyla sie wtedy klotnia. Cytat nie wyrwany z kontekstu.
    Cytat: acoaco122
    Już Cię nie rozumie liżę komuż dupę ale jestem arogancki.Zastawienie wyrazów podobne do tego Jaś jest wysoki ale trochę niski.
    « Ostatnia zmiana: Marca 16, 2011, 11:41:25 wysłana przez soner »
    ~Już Cię nie rozumie liżę komuż dupę ale jestem arogancki.Zastawienie wyrazów podobne do tego Jaś jest wysoki ale trochę niski. - acoaco122

Offline Grievous

• Użytkownik
    « Odpowiedź #12 dnia: Marca 16, 2011, 10:33:04 »
    Pewien zabawny user, który najwidoczniej chciał zostać w M&B sadownikiem:
    Więc z tymi morelami jest tak im więcej wojska tym mniej moreli. Miałem ostatnio problem z morelami i szukałem w raportach szukam i szukam patrze:
    Rozmiar Oddziału: -98 WTF!
    No i tak jest z tymi morelami.

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Użytkownik
    • Piwa: 94
    « Odpowiedź #13 dnia: Czerwca 21, 2011, 14:53:21 »
    Jeszcze świeże prosto ze Spamboxa. Jak zwykle marudzę na amatorkę TW ale to co się stało dalej zniszczyło mnie kompletnie, czytać od dołu.

[Wt 14:47] <Turek> :/
    [Wt 13:46] <Mat berserker> Nie żebym miał coś do Turków ale powinniśmy ufundować TW wakacje u najlepszych katów.
    [Wt 13:39] <Mat berserker> I jeszzce jakiś debilny turek dodał w serwerze dedykowanym zabezpieczenie i nie mogę wejść na niego dwiema postaciami naraz....

Offline SirSalvadin

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Krzyżak, Zingal von Balk the Grey, Zakonnik
    « Odpowiedź #14 dnia: Czerwca 21, 2011, 15:16:05 »
    Pozwolicie że umieszczę tutaj piękny wiersz naszego skromnego poety Daedalusa:

Twój wierszyk do bani był
    Dlatego się stąd zmył
    A za brzydkie wyrażenia
    Łap dwa ostrzeżenia

Joł!

edit:

Zmieniam jednak nieco zdanie
    Jestem pewien, że mam rację
    Że za kiepskie rymowanie
    Wulgaryzmy, prowokacje

Napisane przez nowego
    By tylko nienawiść szerzyć