Że co? Przecież to był żałosny internetowy prowokator, widać to w jego postach i w jego shoutach (skoro tak go bronisz to poczytaj przebieg jego z Darayem). Nie przełamał żadnego tematu tabu, tylko postanowił sobie w ten sposób podleczyć nadszarpnięte ego. Facet nie napisał nic mądrego, toczył bój o regulamin na który jakoś tak wiele osób się nie uskarża.
W ogóle to on mi śmierdział multi jakiegoś banity. Za dużo był tym userze prowokacji... No i te żenujące wołanie o bana.
Nędzna prowokacja, jakich już na tym forum było wiele.
Równie dobrze mógłbym przyczepić się do Twojej osoby, że atakujesz Bogu ducha winnych graczy, którzy wyrazili niepochlebne zdanie na temat umiejętności członkini Twojego klanu. Może oni też chcieli przełamać pewne tabu? Albo mieli gorsze dni? Pomyśl dwa razy nim coś komuś zarzucisz...
Przeczytałem i zrobiło mi się głupio jeśli o to Ci chodziło. Popełniłem dwa błędy, nie obczaiłem do końca jak to się zaczęło, i zbyt pochopnie wyciągnąłem wnioski. Na przyszłość zanim napiszę, to jak to określiłeś pomyśle. Tak więc za to wielkie przepraszam, broniłem nie wartej tego osoby ,i jak mniemam naraziłem się wielu z was....
Co do sprawy z naszym bractwem, tym razem Ty nie pomyślałeś i nie dowiedziałeś się wszystkiego. To zupełnie inna sprawa, i Boże jakich ja graczy atakowałem? Jedynymi są dwaj którzy jej nabruzdzili. I tylko z nimi mam zatarg który rozwiąże w grze. Według zasad bractwa, jeśli myślałeś że w realu za to będe szukać zemsty to sie pomyliłeś. Fakt faktem że nigdy nie wiadomo czym kogo można urazić,ale to kwestia charakteru.Nikt przeciesz nie wie kto siedzi po drugiej stronie .W sumie po co się tłumacze, skoro jak znam życie i tak znajdziesz lepsze argumenty.
Za poparcie Jaska przepraszam, mój błąd. Jedynego co nie powinieneś mi wytykać to "atakowanie"graczy, z nikim nie chcę mieć zatargów. A że się pomyliłem do Jaśka?No cóż, jestem tylko człowiekiem.