Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Gods&Heroes  (Przeczytany 4181 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Mefisto

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    Gods&Heroes
    « dnia: Marca 12, 2011, 12:29:48 »
    Grał ktoś w tego moda ?
    http://www.mbrepository.com/file.php?id=2234
    Jeśli tak to proszę o jakieś relacje ; )
    Generalnie nie podoba mi się na stronce przedstawienie tej jednostki "ada" nie mam pojęcia co to jest ale w czasach rzymskich wątpie by coś takiego było. Bo Trakowie i Scytowie jako tako ;p
    "My w Polsce nie znamy pojęcia pokoju za wszelką cenę. Jest tylko jedna rzecz w życiu ludzi, narodów i państw, która jest bezcenną. Tą rzeczą jest honor."- J. Beck

Offline Mafarus

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Gods&Heroes
    « Odpowiedź #1 dnia: Marca 13, 2011, 16:06:05 »
    Z tą jednostką "ada" to albo żart albo jakieś nawiązanie to tytułu moda (jakiś wyimaginowany bóg?) albo jest to bohater gościa który robił screeny, ponieważ "ady" jak widać nie można zgrupować do żadnego oddziału.

Offline Grievous

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Chwała Konfederacji Niezależnych Systemów.
    « Odpowiedź #2 dnia: Marca 13, 2011, 16:21:03 »
    Hmm... Dziwny mod. Grę zaczynamy z bardzo rozwiniętą postacią i wyposażoną w świetny ekwipunek, co bardzo ułatwia grę. Ponadto nie wiem gdzie można spotkać Rzymian, Scytów i Traków bo jak zauważyłem to np. taka Swadia ma jednostki rodem z nativa, może Khergici są Scytami, ale zabrakło mi chęci aby to sprawdzić. Przez te parę chwil, które spędziłem na modem nie ujrzałem żadnych nowych skryptów, a nowy ekwipunek to tylko sprzęt z którym grę zaczyna nasz bohater.

Nie za ciekawy te mod.   
    "I never risk my own skin if I don't have to."

Offline Make My Day

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Go ahead. Make my day.
    « Odpowiedź #3 dnia: Marca 13, 2011, 16:27:32 »
    Ja chciałem grać Spartą to byli rhodocy. Ogólnie mod jest w bardzo wczesnej wersji powstawania. Pomysł z super eq na początek jest tragiczny. Ogólnie porażka.

https://www.youtube.com/user/Wojakson <-- mój kanał na YouTube (lets pleje, tutoriale 3D)