Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: jak zwiekszyć ?  (Przeczytany 960 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline dawos111

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    jak zwiekszyć ?
    « dnia: Marca 11, 2011, 20:39:56 »
    siema co zrobić żeby zwiekszyć morale bo mam niskie po 1 kupuje im co chwile inne jedzenie zawsze płace rabuje karawany i nic cochwile mi uciekają ludzie co mam robić ? chce prostą odp czemu a nie jakieś skomplikowane ;) pozdr dawos111

Offline Kolano666

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: jak zwiekszyć ?
    « Odpowiedź #1 dnia: Marca 11, 2011, 21:14:48 »
    Pewnie posiadasz typy jednostek które siebie nienawidzą, np jak w oddziale połączysz Swadian z Vaeginami to morale obu będą obniżone o około -18,
    tym bardziej gorzej jeśli masz jednostki frakcji z którą toczysz wojnę to wtedy jednostki nie chcą walczyć z swoim ludem i obniża ci morale o tyle, ile wynosi
    stosunek do tej frakcji na minusie. Żarcie to nie wszystko ;)

PS. Następnym razem jak piszesz wątki to pisz je tak aby były bardziej czytelne, zawierały znaki polskie oraz żeby osoba która je czyta
    nie musiała odgadywać gdzie powinien być przecinek a gdzie zaczyna się kolejne zdanie.
    Jedyne co potrzebne mi do szczęścia to moja lanca, koń oraz herb na piersi..