Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Problem z Misją  (Przeczytany 1300 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Andine12

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Problem z Misją
    « dnia: Marca 08, 2011, 22:00:15 »
    Mam pewien problem z misją transportowania eolonory czy jakos tak do karola gustawa z nowogrodu ale szukalem w nowogrodzie nie ma jej co robic?

Offline Araden

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    Odp: Problem z Misją
    « Odpowiedź #1 dnia: Marca 08, 2011, 22:02:58 »
    Zapewne nie zwiedziłeś nowogrodzkiego więzienia, więc radzę tam się udać.
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline Andine12

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Marca 09, 2011, 19:54:22 »
    Dzięki

Offline Xena

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Maja 20, 2011, 17:52:34 »
    Podepnę się pod temat żeby nie zakładać kolejnego - wzięłam na Siczy zlecenie od Łachmyty żeby uwolnić jego wieś od bandytów bodajże Lisianka czy jakoś tak - pojechałam i zadanie wykonałam po czym w dość krótkim czasie wróciłam do karczmy (skąd wzięłam zlecenie od tego chłopa) i był tam znowu Łachmyta - zagadałam do niego i też prosił o uwolnienie (sądziłam, że ponowne) tej samej wsi od bandytów - więc zlecenie wzięłam i co się okazało - pojechałam a tam bandytów 0 - we wsi sielanka - i tak zaglądałam tam co jakiś czas bo miałam zadanie jako do wykonania i nic - koniec końców - zadanie NIE ZOSTAŁO WYKONANE bo się go wykonać nie dało, sprawa wiadomo niehonorowa, jeden z moich postraszył odejściem skoro nie dotrzymuje słowa - no wkurzyłam się! Zaczynam lekko żałować, że wydałam kasę na OiM ( pierwszym zawodem i to dużym o czym już gdzieś napisałam było to, że okazało się, że w OiM nie mogę być kobietą, w głowie się nie mieści że gra się niby rozwija - kolejna edycja i takie coś - uwstecznienie co im przeszkadzało zostawić możliwość tworzenia żeńskiej postaci dla osoby grającej?) No wyżaliłam się może ktoś coś dorzuci do tematu.

Offline Moczymord

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    « Odpowiedź #4 dnia: Maja 21, 2011, 10:49:04 »
    To zwykły bug, który masz patch?
    Zbyt wysoka sygnaturka została usunięta. Tak w ogóle 450 pixeli to chyba nowy rekord