Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Problem z grafiką (bugi?)  (Przeczytany 881 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline lord_protektor1

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Problem z grafiką (bugi?)
    « dnia: Marca 08, 2011, 21:22:17 »
    Witam
    Mam taki problem otóż jak gram w mount&blade warband i zaczynam jakąś bitwa, lub wchodzę do jakiegoś zamku, bądź to po chwili część elementów staje się przezroczysta albo przybiera kolor nieba (np. jak toczę bitwę to mam tak jak bym chodził po niebie nie ma żadnego gruntu, albo bohater i rycerze robią się biali)
    strasznie mnie to denerwuje i nie da się grac przy takim wyglądzie wiecie może czego to może być przyczyna?

PS:jak włączam szybką bitwę to wszystko jest ok.

Z góry dzięki i pozdrawiam

Offline Reger26

• Użytkownik
    Odp: Problem z grafiką (bugi?)
    « Odpowiedź #1 dnia: Marca 12, 2011, 05:24:48 »
    Reinstalowałeś grę? Sterowniki do karty graficznej zainstalowane?

Offline SirNathaniel

• Użytkownik
    Odp: Problem z grafiką (bugi?)
    « Odpowiedź #2 dnia: Marca 31, 2012, 18:44:26 »
    Ja także mam problem z grafiką. Jednakże inny. Podczas gry głównie na pola bitew rozsypują się tekstury. Głównie drzew i trawy. Zdarza się jednak też że postacie mają jakieś dziwne trójkątne wyrosty na twarzy. Ktoś borykał się z podobnym problemem i znalazł rozwiązanie? Moja karta graficzna to GeForce 9500GT,  aktualnie zainstalowałem najnowsze sterowniki ze strony Nvidii jednak problem nawet się pogorszył.