Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: brak NPC kandydatek na żonę ( Lady )  (Przeczytany 2168 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Xaltotun

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    brak NPC kandydatek na żonę ( Lady )
    « dnia: Marca 07, 2011, 08:11:42 »
    Witam.
    Kupiłem oryginalną wersję gry. ( obecnie v.1.134). Po raz pierwszy grałem Swadią i wszystko było ok.
    Potem grałem Sarranidami i Nordami i tu pojawił się problem. Otóż ani u Sarranidów, ani u Nordów nie mam NPC żadnej z Lady która była by niezamężna. Są tylko NPC żon ale kandydatej już nie. Pytam o danego NPC i dostaję odpowiedź że Lady jest w zamku w którym przebywam ale tam jej nie ma !
    Drugim problemem jest to że ani sarranidowie ani nordowie nie urządzają żadnych uczt mimo że u Swadian zdarzało się to dość często.
    Reinstalowałem już grę i nadal mam to samo. Nie wiem o co chodzi, to strasznie irytujące.
    Bardzo proszę o pomoc.
    Pozdrawiam.

Offline Poliwar

• Użytkownik
    Odp: brak NPC kandydatek na żonę ( Lady )
    « Odpowiedź #1 dnia: Marca 07, 2011, 12:49:54 »
    Widziałeś jakąś Lady?
    Możesz chyba porozmawiać z jakąś tam żoną lorda i jak cię polubi to może uda się wyzbać jej męża (lorda) na pojedynek no i jak wygrasz to lady będzie twoja.

Offline Xaltotun

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Marca 07, 2011, 19:40:06 »
    Tak, widziałem.
    Hm, uczty mi się  "odblokowały" a więc musiałem mieć zbyt niskie relacje z daną frakcją bo jestem już zapraszany.
    Co do wolnych Ladies niektórych nadal nie mogę nigdzie znaleść. Znalazłem może ze dwie, resztę wcięło jak kamfora i nigdzie nie ma.

Offline Poliwar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Marca 08, 2011, 12:57:47 »
    No jak ja przyjde do jakiegoś miasta to zawsze są jakieś lady w komnacie a w zamkach to czasami.

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #4 dnia: Marca 11, 2011, 08:31:33 »
    Ja ci nie pomogę ale miałem tak gdy zrobiłem postac co to miała nos na czole, latała w samych portkach i ciągle przegrywala,(rozumiecie) może twoja postac jest podobna
    (click to show/hide)

Offline Poliwar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Marca 11, 2011, 14:13:20 »
    Mi od pewnego moda brwi tak o 40 stopni się przekręciły

Offline CafeRenne

• Użytkownik
    • if you're from other county , learn polish
    « Odpowiedź #6 dnia: Marca 19, 2011, 00:53:43 »
    Właśnie co do żon mam już 22 honoru i 604 renomy a to i tak dużo bo ledwo zaczynam no i nadal mi pisze że mam zostać  kimś ważniejszym. co ja mam robić do hu*a mać??
    90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój podpis.

Offline Poliwar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Marca 25, 2011, 16:27:24 »
    Ja miałem 2 honoru i ok. 800 renomy, 30 stosunków z jej ojcem, z nią 25, jeden zamek, oświadczyłem się no i się zgodziła, ślub i koniec